Blog

vmware-vSphere-6-5
1 Dhjetor 2016

Çfarë ka të re në vSphere 6.5 Features: vCenter Server

/
postuar Nga

VMware vSphere 6.5: vCentere Server

VMware ka shpallur interpretimin më të fundit të vSphere 6.5 dhe garanton të paketojë në një mori elementesh të reja, duke e bërë atë më të mahnitshëm se varianti i kaluar. Shkarkimi mbikëqyret nga vCenter Server Appliance dhe ka pasur një përditësim total të instaluesit, me një ndjenjë më bashkëkohore. Mund të përdoret në të dyja Linux dhe Mac, së bashku me zgjedhjen e vjetër të lartë, Microsoft Windows. Ka gjithashtu një sferë të komponentëve të rinj në vCenter Server Appliance e cila përfshin çdo pamje të:

Features vSphere 6.5

Disponueshmëria e Lartë Lokale: VCenter Server Appliance ka një Disponueshmëri të Lartë Vendore vetëm për këtë interpretim. Ekzistojnë perspektiva të ndryshme për këtë marrëveshje Aktet, Pasivet dhe Dhomat e Dëshmitarëve që janë ato mbizotëruese dhe ato janë të klonuara drejtpërdrejt nga Serveri i tanishëm vCenter. Korniza mund të dalë e shkurtër nëse një qendër e tërë humbet ende shanset janë të parëndësishme në këtë variant.

migrimi: Ishte paksa e pasigurt për të hyrë në vCenter Server Appliance para megjithatë tani me prezantimin e instrumentit të Migracionit, kjo është me të gjitha llogaritë më të thjeshta dhe është dukshëm më produktive sesa ajo e shkarkimit të fundit të XSUMAR 6.0M të vSphere 2m. Tani mbështetet në Windows Server vCenter 5.5 dhe 6.0 dhe kushdo që momentalisht po kandidon i fundit mund të marrë një vCenter Server Appliance duke përdorur këtë pajisje.

Ka punuar në Backup ose Restore: Elementi i zbritjes është krejtësisht i ri dhe i lejon klientët të zbresin të gjithë serverat e serverëve vCenter Server dhe Platform, të cilat lidhen drejtpërdrejt me VAMI ose API, së bashku me VUM dhe çdo instalim automatik që ngrihet me aparatin. Ai përbëhet nga një rregullim i përgjithshëm i të dhënave që mund të përdoren për çdo vegël kapaciteti që klienti ka nevojë për shfrytëzimin e konventave SCP, HTTP (s) ose FTP (s).

VMware Update Manager: VCenter Server Appliance tani bashkohet gjithashtu me VUM dhe ata që ngrenë energjikisht për të lëvizur pa një server tjetër Windows për VUM do ta mirëpresin atë. Individët të cilët tashmë kanë lëvizur në procesin e ridizenjimit të 6.0 tani do të lëvizin linjat bazë të VUM dhe përmirësimet për 6.5, në mes të cilave do të ishte gjithashtu lëvizja e konfigurimit të vCenter, aksioneve dhe informatave të kujdesit.

Menaxhimi i Enhanced Appliance: Kjo aftësi vazhdimisht lejon kuadrin në zhvillimin e tij për më tepër të zbulojë çdo dizajn ekstra si kërkesa kornizë. Ndërfaqja është më e drejtpërdrejtë dhe më e lehtë për t'u përdorur dhe tregon statistikat e rrjetit dhe bazës së të dhënave, së bashku me mirëqenien dhe hapësirën e pllakave. Dikush mund të mendojë edhe për matjet e CPU dhe kujtesës që zvogëlon gjithashtu zvogëlimin e mbështetjes në një ndërfaqe të linjës së ngarkuar për operacionet më pak të vështira dhe vëzhgimet.

Një tjetër element shtesë është vSphere Web Client, së bashku me krejtësisht të mbështetur me HTML5 me bazë vSphere Client i cili në këtë mënyrë i jep një themel të fortë dhe të afërt për një biznes që e normon ndryshimin e avancuar si kompjuter të shpërndarë, përparimin e ekonomisë së kompjuterizuar. VMware vSphere 6.5 me siguri do të sjellë cilësi të reja dhe spryness në ndërmarrje për prodhimin më të shquar të biznesit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!