Trajnimi i OpenStack në Gurgaon Certifikimi i OpenStack në Gurgaon

MësojKursi Openstacknë Gurgaon. Regjistrohuni përTrajnimi Openstack në Gurgaonkompani e trajnimit të lartë"Zgjidhjet teknologjike inovative" dhe merrniCertifikimi Openstack. Merrni hollësi mbi tarifat e kursit, planprogramin, kohëzgjatjen, kohëzgjatjen e grumbullimit.

Lista e Kurse Certifikimi Openstack

SL.NO.Emri i kursitREGJISTROHENI TANI
1CL110 - Administrimi i Red Hat OpenStack IShiko me shume
2CL210 - Administrimi i Red Hat OpenStack IIShiko me shume
3CL310 - Administrimi i Red Hat OpenStack IIIShiko me shume
4CL314 - Apache Qpid Messaging me platformën Red Hat Enterprise Linux OpenStackShiko me shume
5CL315 - Mesazhimi RabbitMQ me platformën Red Hat OpenStackShiko me shume
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!