Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

 • Informacioni i mbledhur përmes www.itstechschool.com ose www.itstraining.in mbahen konfidenciale dhe nuk u kalojnë organizatave të palëve të treta për aktivitete marketingu apo promovuese.
 • Nëse aplikoni ose pyesni për shërbimet tona ose informacionin e kursit nëpërmjet nesh dhe që kërkoni informacion nëse keni ndarë adresën tuaj të postës elektronike në atë rast ju mund të merrni email nga ne në lidhje me shërbimet që ne ofrojmë. Nëse nuk dëshironi të merrni këto e-mail, ju lutemi na njoftoni info@itstechschool.com dhe ju nuk do të merrni ndonjë email të ardhshëm nga ne.
 • Zgjidhjet Teknologjike Inovative i ka caktuar përfaqësuesit e shitjeve për të ofruar informacion dhe perspektivë për hetimet. Kur pyetni me ITS, përgjigja jonë do të kopjohet tek Përfaqësuesit e zonës suaj dhe ju mund të merrni email nga ata që ofrojnë për të dhënë më shumë informacion.
 • Për shkak të marketingut dhe postës promocionale shumë motorë të përdorimit të filtrave të spam-it, mund të jetë e mundur që e-mail-i ynë jo gjithmonë t'ju arrijë. Për të siguruar që pyetjet tona nuk duhet të shkojnë pa mbikëqyrje, dërgojmë një email pasues (duke përdorur një adresë alternative të postës elektronike admin@itsgroup.in in case we do not receive a read report or a reply to our email.
 • Zgjidhjet Teknologjike Inovative përdorin cookies, piksimet e ndjekjes dhe teknologjitë përkatëse. Ne përdorim cookies të rënë nga ne ose palët e treta për qëllime të ndryshme duke përfshirë të veprojmë dhe të personalizojmë faqen e internetit. Gjithashtu, cookies mund të përdoren gjithashtu për të gjurmuar mënyrën se si e përdorni këtë faqe për t'i orientuar reklamat në faqet e internetit të tjera.

Politika e pagesës

 • Të gjitha detajet e kartave të debitit / debitit dhe informacioni personalisht i identifikueshëm NUK do të ruhen, shiten, ndahen, marrin me qira ose jepen me qira ndonjë pale të tretë.
 • Politikat e Internetit dhe Termat dhe Kushtet mund të ndryshohen ose përditësohen herë pas here për të përmbushur kërkesat dhe standardet. Prandaj Konsumatorët inkurajohen të vizitojnë shpesh këto seksione në mënyrë që të përditësohen për ndryshimet në faqen e internetit. Ndryshimet do të jenë efektive në ditën kur ato postohen.
 • Disa nga reklamat që shihni në faqen e internetit përzgjidhen dhe dorëzohen nga palët e treta, si rrjetet e reklamave, agjensitë e reklamimit, reklamuesit dhe ofruesit e segmenteve të audiencës. Këto palë të treta mund të mbledhin informacione rreth jush dhe aktiviteteve tuaja në internet, qoftë në faqen e internetit ose në faqet e internetit të tjera, nëpërmjet cookies, beacons web dhe teknologjive të tjera në një përpjekje për të kuptuar interesat tuaja dhe për të ofruar reklama që janë përshtatur për interesat tuaja. Ju lutem mbani mend se ne nuk kemi qasje, ose kontrollim mbi, informacionin që këto palë të treta mund të mbledhin. Praktikat e informacionit të këtyre palëve të treta nuk mbulohen nga kjo politikë e privatësisë.

Termat dhe Kushtet

 • Çdo mosmarrëveshje ose kërkesë që rrjedh nga ose në lidhje me këtë faqe interneti do të qeveriset dhe interpretohet në përputhje me ligjet e INDIA-s
 • India është vendi ynë i vendbanimit.
 • Nëse bëni pagesa për produktet ose shërbimet tona në faqen tonë të internetit, detajet që ju kërkohet të dorëzoni, do t'i jepen direkt ofruesit tonë të pagesave nëpërmjet një lidhjeje të siguruar.
 • Mbajtësi i kartelës duhet të mbajë një kopje të të dhënave të transaksionit dhe të politikave dhe rregullave tregtare.

Metoda e pagesës

 • Ne pranojmë pagesat online duke përdorur Visa dhe MasterCard kartë krediti / debiti në USD, GBP, EUR, AED dhe INR valutë.

Politika rimbursimi

 • Pasi të paguhet tarifa e regjistrimit, nuk do të ketë rimbursim.
 • Pagesat e kursit nuk do të kthehen.
 • Rimbursimet do të bëhen vetëm përmes Modalit Fillestar të Pagesës.
 • Tarifat e kurseve mund të kthehen nëse ne do të marrim informacione kthyese në orët fillestare të trajnimit 4.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!