Blog

155753-OUETFD-59
27 Dhjetor 2016

Kurset 3 të jenë të varur nga Menaxhimi i Projekteve për Trajnim Profesional

/
postuar Nga

Menaxhimi i Projekteve Profesionale (PMP) është e pranuar globalisht nga Projekti i Menaxhimit të Projektit (PMI). Ndoshta e dini se aktualisht ekziston 729,552 PMP individë të çertifikuar dhe kapituj 284 në të gjithë vendet dhe territoret e 210 në mbarë botën. Inovative Solutions Teknologjia ofron (Project Management Professional) trajnime PMP në Gurgaon, Noida, Delhi NCR, në më shumë se 9 Qytetet në Indi, SHBA, Britani të Madhe dhe Australi. ITS gjithashtu ofron Trajnim online të kursit profesional të menaxhimit të projektit për t'u regjistruar në trajnimin online.

Kurset e trajnimit profesional për menaxhimin e projekteve

1. Menaxhimi i Projekteve Profesionale (PMP)

Profesioni i Menaxhimit të Projektit (PMP) është certifikimi më i domosdoshëm i industrisë për mbikëqyrësit e projektit.

Ju mund të zbuloni PMPs projekte ngarje në pothuajse çdo komb dhe, aspak si çertifikatat e ndryshme që përqendrohen në një gjeologji specifike ose zonë, PMP® është vërtet në mbarë botën. Si një PMP, ju mund të punoni në thelb çdo industri, me çdo sistem dhe në çdo fushë.

PMP gjithashtu shton potencialin tuaj të blerjes. Bartësit e çertifikimit PMP marrin 20 për qind më shumë se bashkëpunëtorët e tyre jo të çertifikuar siç tregohet nga Fuqia për të Ardhur: Anketa e Pagave të Menaxhimit të Projektit, Edicioni i nëntë.

Edhe bizneset përfitojnë. Në pikën kur më shumë se 33% e shefave të projektit të tyre janë certifikuar nga PMP, shoqatat përfundojnë një sasi më të madhe të projekteve të tyre në kohë, në planin e shpenzimeve dhe në përmbushjen e objektivave unike. (Beat e studimit Profession®, PMI, 2015.)

PMP connotes se ju flisni dhe kuptoni dialektin mbarëbotëror të menaxhimit të projektit dhe ju shoqërojnë një grupi profesionistësh, shoqata dhe specialistë në mbarë botën. U kthye në një PMP dhe u shndërrua në një shenjt projektesh.

Kush duhet të aplikojë?

Në rast se ju jeni një administrator i projektit i cili është përgjegjës për të gjitha pjesët e bartjes së projektit, drejtimin dhe koordinimin e grupeve ndër-utilitar, atëherë PMP është vendimi i duhur për ju.

Zgjidhni dhe praktikoni PMP tuaj

Provimi i certifikimit ka pyetje 200 për vendime të ndryshme dhe ju keni katër orë për ta përfunduar atë.

Për të mbajtur lart PMP tuaj, ju duhet të fitoni njësi përmirësimi profesional 60 (PDUs) si matja me orë.

2. Menaxhimi i Programit Profesional (PgMP)

Si mbikëqyrës i programit, ju jeni një ekspert i nivelit të lartë në skajin e gjakderdhjes për shtyrjen e objektivave vitale të shoqatës suaj. Ju merreni me projekte të ndryshme të lidhura në mënyrë të koordinuar, duke realizuar përfitime që nuk mund të ndodh nëse projektet janë marrë në mënyrë të pavarur.

Administrata juaj është e dobishme. Me zhvillimin e menaxhimit të programeve, projektet e një shoqate janë dukshëm më të frytshme se pa të - përqindja 76 në kontrast me 54 për qind sipas raportit të Pulse of Profession® të vitit të kaluar. Programi i Menaxhimit të Programit (PgMP) ® është një tregues i dukshëm i kuptimit dhe ekspertizës suaj të shtyrë dhe ju jep një pozicion të pagabueshëm të papërshtatshëm në punë dhe avancim.

Kush duhet të aplikojë?

Mbi shansin që ju të keni kapacitetin e demonstruar për t'u marrë me projekte të ndryshme dhe për të eksploruar ushtrime komplekse që përshkojnë kapacitetet, shoqatat, zonat ose shoqëritë dhe për t'i përshtatur rezultatet me objektiva hierarkike, atëherë ju jeni një PgMP potencial.

Marr dhe mbani PgMP tuaj

Për të filluar me periudhën e vlerësimit është auditimi i bordit

Provimi i çertifikimit ka 170 pyetje të shumta për vendim, dhe ju keni katër orë për ta përfunduar atë.

Për të mbajtur lart PgMP tuaj, ju duhet të fitoni njësi përmirësimi profesional 60 (PDUs) në intervale të rregullta.

3. Bashkëpunëtor i Çertifikuar në Menaxhimin e Projekteve (CAPM)

Pavarësisht nga organizimi i profesionit tuaj, Asociacioni i Certifikuar në Menaxhimin e Projekteve (CAPM) ® është një përfitim që do t'ju njohë në tregun e punës dhe do të përmirësoni vlefshmërinë dhe përshtatshmërinë tuaj duke marrë një të shtënë në ose me grupet e projektit.

Shoqatat me praktikat e institucionalizuara realizojnë rezultate më të mira, siç u shfaq në vitet tona të fundit, Raporti Pulsi i Profesionit®. Që nga CAPM® percepton njohuritë tuaja në standardin mbarëbotëror të thirrjes në mbarë botën, do të dalësh tek bosët dhe do të jeni gati për të ecur përpara.

Menaxhimi i projektit është një thirrje që zhvillohet me shpejtësi. Përmes 2020, 1.57 milion profesione të reja do të bëhen çdo vit dhe profesionistët e kualifikuar do të kërkohen pas. Me CAPM, ju do të jeni në rrugën e suksesit në rrethanë.

Kush duhet të aplikojë?

Në rast se ju do të kërceheni në mundësinë për të mbikëqyrur projekte më të mëdha dhe për të marrë detyra ose të përfshini aftësitë e menaxhimit të projektit në pjesën tuaj të tanishme, atëherë Associate Certified in Project Management (CAPM) është e përshtatshme për ju.

Pick up dhe Ruajtja CAPM tuaj

Provimi i çertifikimit ka hetime 150 për vendime të ndryshme, dhe ju keni tre orë për ta përfunduar atë.

Për të vazhduar me CAPM-in tuaj, duhet të rimerrni provimin si orë me radhe.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!