Blog

10 prill 2017

Menaxherët e Projekteve Pyetjet e Intervistës Përgjigjet

Menaxherët e Projekteve Intervistoni Pyetjet me Përgjigje:Prokurimi i një individi tjetër nga grupi mund të jetë i pakëndshëm - të jetë pjesë specifike për goditjen e gozhdës në kokë. Ju kurrë nuk e dini vërtet: A do të përcjellë ky individ? Bashkekzistoni me grupin? Zgjidheni për zgjedhjet e duhura për sipërmarrjen? Ka shumë pyetje, megjithatë ju mund të ndritni një dritë mbi ta me pyetjet e sakta.

Duke folur me administratën sipërmarrje për pozicionet e hapura është diçka që unë kam nevojë për të bërë ende unë nuk mendoj se e saj të thjeshtë. Si do ta dinit se çfarë të kërkonit? Për më tepër, si do ta shfrytëzonit atë që zakonisht është një kornizë kohore me të vërtetë e shkurtër për t'i dhënë garuesit një shans për t'u treguar vetveten në dritën më ideale?

Menaxherët e Projekteve Pyetjet e Intervistës

Shtuar në këtë është mënyra se është e thjeshtë për konkurrentin të krijojë përgjigje për një numër të konsiderueshëm të pyetjeve standarde për arsye se ka një shumëllojshmëri të librave rreth përzgjedhjes dhe bisedës. Ata kanë shumë kohë për të praktikuar përgjigjet e tyre, kështu që e gjithë gjëja mund të ndihet si një stërvitje e kontenierëve.

Unë kam grumbulluar hetimet e mia të 10 ekzekutuesit për regjistrimin e një shefi sipërmarrës. Herën tjetër që duhet të regjistroni dikë për grupin tuaj sipërmarrës, pse të mos përpiqeni disa nga këto?

1. Çfarë nuk keni nevojë të hiqni në të?

Madje me arsyetimin se: Ka burime të punësimit që nuk na intereson, megjithatë, administratorët zakonisht marrin një goditje në detyrat që dalin nga ato. Është mirë të kesh prirje, megjithatë po kërkoni ndonjë që mund të reagojë ndaj nevojave të biznesit, pavarësisht nga mundësia që kjo nuk është vendimi i tyre i lartë për ndërmarrje.

Reagimi i tmerrshëm: "Hidhja shansin të marr ndërmarrjet me të cilat merrem, dhe vetëm me të vërtetë duhet të bëj ato media të avancuara. Kjo është në rregull, a do të thoshte se nuk është? "

2. Në rast se keni nevojë të vlerësoni shtrirjen e administratës si një profesion, nga 1-10 si mund ta vlerësoni atë?

E Madhe që nga viti: Kjo do t'ju tregojë se si e vlerësojnë thirrjen e tyre dhe nëse e shohin veten duke përparuar në një pjesë të kryeministrit. Pyeti ata për atë arsye të vlefshme që ata kanë zgjedhur atë vlerësim.

Reagimi i tmerrshëm: "Do ta shënoj një 1 pasi që unë po bëj këtë për të mbushur kohë përpara se të mund të arrij një pozicion legjitim".

3755280

3. Cila është gjëja më vitale për një supervizor sipërmarrjeje?

I madh që nga ajo kohë: Kjo do t'ju tregojë nevojat e tyre dhe nëse ata kanë menduar me të vërtetë se çfarë bën shefi i një sipërmarrjeje. Do të tregojë gjithashtu nëse ato janë një përshtatje e denjë sociale për grupin tuaj. Në rast se ju keni një përqendrim të fortë në proces dhe ata mendojnë se gjëja më e domosdoshme është që të jetë i adaptueshëm dhe të rregulloni format që ju shkoni, atëherë ju nuk mund të merrni më.

Reagimi i tmerrshëm: "Epo, është më së shumti administrator, a do të thoshte se nuk është?"

4. Çfarë investoni më shumë energji duke bërë çdo ditë?

E Madhe që nga kjo: Kjo ju jep një shenjë se si e kryejnë profesionin e tyre. Dikush që kalon gjatë gjithë ditës në PC mund të përshtatet me gjendjen tuaj, ose mund të kërkoni për një administrator sipërmarrjeje që del jashtë dhe viziton klientët shumicën e ditëve të javës. Mbani në mend se ata mund të ngrihen për të përmbushur një opsion që është ndryshe nga ajo që ata bëjnë tani, kështu që në rast se dëgjoni diçka që nuk përshtatet me postin që po kërkoni, mos i zbritni ato para se të hetojnë kjo më tej.

Reagimi i tmerrshëm: "Facebook".

5. Si do të funksiononit me përkrahësit? Si do të mbikqyrni?

E madhe në dritën e faktit se: Menaxhimi i lart do të thotë të funksionosh me admirim me individë më të lartë se ti. Zgjeroja administratorët e bëjnë këtë vazhdimisht, kështu që është mirë të zbulosh se si i bëjnë këto lidhje funksion.

Reagimi i tmerrshëm: "Unë mbështetem në jo për të marrë mbështetjen time. Ata rregullisht nuk janë një entitet, kështu që unë nuk i shqetësoj ata. "

6. Në kohën kur ishte hera e fundit që nuk e caktove dhe çfarë ishte marrëveshja?

E Madhe që nga viti: Kjo do t'ju ndihmojë të punoni jashtë shansit që ata të jenë të gëzuar të jenë plotësisht të hapur dhe t'ju edukojnë në lidhje me një periudhë që diçka doli keq. Kjo tregon aftësinë e tyre për të fituar nga gabimet dhe mënyrën se si ata menaxhojnë të dhëna mbi barrën. Caktimi i paketave të punës është thelbësor për punën sipërmarrëse dhe ju duhet të lidhni dikë që e kupton këtë.

Reagim i tmerrshëm: "Unë kurrë nuk e delegoj - është më pak e kërkuar që të bëj gjithçka vetë."

IZI0001203

7. Cila ishte zgjidhja më e mundimshme morale që ju keni dashur të bëni në një sipërmarrje?

I madh që nga ajo kohë: Mund të shfaqë familjaritetin e tyre me Kodin e Etikës të PMI dhe pavarësisht nga mundësia që ata nuk janë të ndërgjegjshëm për këtë, mënyra e tyre e përgjithshme për t'u marrë me punën. Ju gjithashtu mund ta shfrytëzoni atë për të hapur një shkëmbim interesant dhe t'ju lejojë të gjykoni se si do të përshtaten në kulturën tuaj të biznesit.

Reagim i tmerrshëm: "Një herë i dhashë një marrëveshje kushëririt tim, pavarësisht faktit se ai ishte më i shtrenjtë. Gjithsesi kam marrë një rast të mirë nga kthimi ".

8. Cilat kritere do të thonit se po shfrytëzoni për të gjetur punësimin tuaj të ardhshëm?

I madh që nga ajo kohë: Do t'ju tregojë se çfarë është jetike për ta në punë: çertifikatat e gjelbërta, lëvizja e profesionit, puna / jeta, puna për një markë të madhe dhe kështu me radhë. Gjithashtu do t'ju njoftojmë nëse ata janë në mënyrë efektive përpjekje për të punuar ose nëse ata e kanë parë promovimin tuaj dhe nuk mund të shmangin (ose është mirë).

Reagimi i tmerrshëm: "Kompensimi, aranzhimi i kostos dhe mundësia për të udhëtuar jashtë vendit".

9. Si e keni zgjeruar format e administrimit të ndërmarrjeve në firmën tuaj të tanishme?

Madje me arsyetimin se: Jo të gjithë kanë mundësi për të marrë një goditje në ndërmarrjet themelore të biznesit, që bëjnë energji për një CV të pabesueshme, megjithatë të gjithë kanë mundësinë të ofrojnë disa propozime për ndryshime (pavarësisht nga mundësia që ato të mos jenë marrë). Kërko për dikë që ka mendime dhe që nuk ngurron ta vendosë përpara.

Reagimi i tmerrshëm: "Është e gjitha junk bukuroshe atje ende unë nuk kam provuar për të bërë një lëvizje si nuk ka asnjë pikë."

10. Cilat sisteme të reja të të menduarit kritik shfrytëzoni?

E Madhe që nga ajo: Meriton testimin e aftësive të specializuara të shpresave. Do të flasin me dije për grafikët e peshqve, kapelet e arsyetimit të De Bono, pretendojnë? Fan jashtë për të diskutuar çështjen e fundit sipërmarrje ata vendosën me konsideratë imagjinative.

Reagim i tmerrshëm: "Unë kam një tendencë për t'u kujdesur për çështjet vetë pa përfshirë grupin."

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!