Blog

shkulni aftësitë tuaja me kurse të kuqe hat
28 Dhjetor 2017

36 Kurse trajnimi për Red Hat më të mirë për të pastruar aftësitë tuaja

Përmbajtje

Partner trajnimi i çertifikuar nga Red Hat

Partnerët Red Hat Certified Training Partner (RHCTP) ndihmojnë Red Hat-in dhe bashkëpunëtorët e klientëve të ekzekutojnë aranzhime krijuese dhe të besueshme që përcjellin respektin e vërtetë. RHCTP gjithmonë mbani një pishinë aftësish të Red Hat të përgatitur dhe të siguruar individë që është një përzierje e shëndoshë e ekspertëve me eksperiencë të përhershme. Ekziston një pishinë e madhe aftësish që vazhdimisht kanë nevojë të hyjnë ose të krijojnë kredencialet e tyre në hapësirën e inovacionit të hapur të hapur, e cila është e mbingarkuar nga Red Hat që afirmon forcën e punës. Grupi i popullit RHCTP merr modulet arsimore të Red Hat nënvizon cilësitë ndërsa jep përgatitjen e përgjigjeve për klientët fundorë. Grupi i punonjësve të RHCTP punon me Red Hat për të përcjellë përgjigje jetike, të gjatë dhe të adaptueshme për nevojat e TI të klientëve.

Innovative Technology Solutions është një partner trajnimi i certifikuar Red Hat. Inovative Solutions Technology (Red Hat Training Partner) ofron kurse trajnimi të certifikuara nga Red Hat në internet / shkëputur në zonat unike të 9 në Indi: Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida dhe Pune.

Kurset e trajnimit më të mirë të XHUMX Red Hat

Nëse jeni duke përmirësuar zotërimin tuaj ose duke ndërtuar aftësi të reja me shkëlqim, ky është vendi ku gjithçka fillon. Aceset kryesore për Red Hat Enterprise Linux®, Red Hat JBoss® Middleware, Platformën Red Hat OpenStack® dhe kjo është vetëm maja e ajsbergut.

Përgëzoni kurset tona të plota të trajnimit të çertifikuar Red Hat dhe zbuloni kursin që punon për ju.

1. Hat i kuq - RHCSA në RHEL 7

Red Hat aktivizon të gjitha mundësitë që RHCSA të marrë në konsideratë marrjen e të paktën një nga klasat zyrtare mësimore të saj për t'u përgatitur. Pjesëmarrja në këto klasa nuk kërkohet dhe mund të merret vetëm një provim. Konkurrentët e shumtë efektivë që kanë ardhur në klasë, që tani kanë aftësi dhe informacione të rëndësishme, raportojnë se klasa kishte një rezultat konstruktiv për ta.

2. Hat i kuq - RHCE në RHEL 7

Për të siguruar kredenciale të RHCE, duhet të kalojë edhe provimi i Administratorit të Sistemit të Çertifikuar të Red Hat (RHCSA). Dikush mund të regjistrohet dhe të marrë provimin e RHCE pa e kaluar provimin RHCSA, megjithatë afirmimi i RHCE nuk do të lëshohet derisa të dy kredencialet të fitohen nga një konkurrent. Nëse një shpresëdhënës nuk ka fituar ende RHCSA, Red Hat do të mbajë rekordin e provimit të RHCE të konkurrenti dhe do ta shtoj atë rekord në një rekord të aplikantëve të RHCSA pasi të jetë fituar në një datë të mëvonshme.

Red Hat mbështet të gjitha mundësitë që RHCE të marrë në konsideratë marrjen e të paktën një nga klasat zyrtare mësimore të saj për të planifikuar. Pjesëmarrja në këto klasa nuk kërkohet dhe mund të merret vetëm një provim. Shumë aplikantë të efektshëm që kanë ardhur në klasë, që tani kanë aftësi bujare dhe të mësuarit, raportojnë se klasa ka një rezultat të dobishëm për ta.

3. Red Hat Enterprise Performanca e Tune

Red Hat fuqizon të gjithë kandidatët për provimin e Ekspertizës për Tuning të Performancës së Performancës Red Hat (EX442) për të marrë parasysh marrjen e Certifikata e Ekspertizës Red Hat në Performance Class (RH442). Pjesëmarrja në këtë klasë nuk është e nevojshme, kështu që mund të merret vetëm provimi. Konkurrentët e shumtë të frytshëm që kanë ardhur në klasë, që tani kanë aftësi dhe informacione të konsiderueshme, kanë raportuar se klasa ka një rezultat konstruktiv për ta.

4. Red Hat JBoss Administrimi i Aplikacionit I

Përvoja është gatishmëria më e mirë për provimin. Sido që të jetë, edhe individët me eksperiencë këtu dhe atje kanë vrima në kuptimin e tyre, kështu që Red Hat fuqizon të gjitha mundësitë që RHCJA të marrë në konsideratë marrjen e JB248 JBoss for Administrators I course. Ky kurs paraqet pikë dhe mund të jetë një shtojcë praktike për përfshirjen dhe një udhëzues i rëndësishëm në gatishmërinë për provim.

5. Red Hat JBoss Administrimi i Aplikimit II

Red Hat përshkruan se kandidatët fitojnë Red Hat Administrator të Sistemit të Çertifikuar (RHCSA) ose Red Hat Certified Engineer (RHCE) para se të bëjnë këtë provim, por as nuk kërkohet. Një kuptim i ideve të qendrës në Java Enterprise Edition është i dobishëm, megjithatë konkurrentët nuk duhet të jenë inxhinierë dhe as ky provim nuk përfshin porositë e avancimit të aplikacioneve.

Për t'ju ndihmuar të krijoni, destinacionet e provimit nxjerrin në pah zonat e porosisë që mund të shpresoni për të parë të mbuluar në provim. Këto destinacione vlejnë për të dyja JBoss EAP 7.

6. Kursi Rapid Track RHCSA (RH199)

Kombinon Red Hat Administrimin e Sistemit I dhe II në një ritëm të shpejtë Kursi RHCSA Rapid Track (RH199) identifikohet me Red Hat® Enterprise Linux®7 dhe është i dedikuar për ata që tashmë kanë përfshirje të madhe në organizatën Linux. Kursi i vëzhgon detyrat e mbuluara në Red Hat System Administration I (RH124) dhe II (RH134) me një ritëm të përshpejtuar.

Me realizimin e materialeve të dukshme, studentët duhet të jenë të përgatitur për të marrë provimin e Administratorit të Sistemit të Certifikuar të Red Hat (RHCSA).

Merrni parasysh: Ky kurs zgjerohet në një kuptim të tanishëm të një sugjerimi të organizatës kornizë të linjës së bazuar në pagesë. Studiuesit duhet të kenë kapacitetin për të ekzekutuar thirrjet e rregullta duke përdorur shell, të punojnë me zgjedhjet e ngarkimit bazë dhe të marrin faqet e ndihmës për ofrimin e shërbimeve. Kuptimet pa këtë informacion nxiten pa dyshim që të marrin Red Hat System Administration I (RH124) dhe II (RH134).

7. Kuadri i kuq i Administrimit Hapësinor (CL210)

Prezantoni, organizoni dhe mbani një mjedis informatik të shpërndarë duke përdorur Platformën Red Hat OpenStack. Ky kurs tregon kornizën se si të ekzekutojë një mjedis informatikë të shpërndarë duke shfrytëzuar Platformën Red Hat® OpenStack®, duke përfshirë krijimin, konfigurimin dhe mbështetjen.

Ky kurs gjithashtu mund të ndihmojë në përgatitjen tuaj për Red Hat Administrator të Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210).

Ky kurs varet nga Red Hat OpenStack Platform 8.

Red Hat OpenStack Administrimi II (CL210) gjithashtu do të fillojë lëvizjen nga menaxhimi i OpenStack duke shfrytëzuar Horizonin për shfrytëzimin e ndërfaqes së linjës së rendit të bashkuar. Aftësitë e provimit të përfshira në kurs përfshijnë: organizoni Red Hat OpenStack Platform duke shfrytëzuar OpenStack Director, mbikëqyrni klientët, ndërmarrjet, flavors, pjesë, fotografi, administrimin e sistemeve dhe grumbullimin katror, ​​kompjuterizimin (shkallëzimin dhe zvogëlimin), dhe krijoni një foto të modifikuar.

8. Kapelë e kuqe CloudForms Menaxhimi Cloud Hybrid

Shifni se si të luani një marrëveshje themelore dhe konfigurimi i RedForms Cloud. Red Hat CloudForms Menaxhimi Cloud Hybrid ju tregon se si të luani një dizajn bazë dhe konfigurimin e RedForms CloudForms.

Certifikata e Ekspertizës Red Hat® në Menaxhimin e Rreziqeve Hybrid është një ekzaminim i bazuar në ekzekutim. Njerëzit që fitojnë Certifikata e Red Hat të Ekspertizës në Menaxhimin Cloud Cloud kanë treguar aftësitë dhe të mësuarit për të dërguar dhe për të trajtuar një fondacion virtualizimi duke përdorur Red Hat CloudForms.

  • Mbajtësit e Certifikatës së Ekspertizës në Menaxhimin e Rreptës Hybrid mund të luajnë veprimet shoqëruese:
  • Përcjell RedFormFormat e Red Hat
  • Hartimi i CloudForms Red Hat për t'u ndërfaqur me të paktën një furnizues të virtualizimit
  • Përdorni RedForms CloudForm për të kryer ordands administrimi për kornizat virtuale

9. Administratori i Sistemit të Kuq të kuq. III

Zgjeroni kapacitetin tuaj për të kontrolluar kornizat e Linux dhe merrni gati për provimin tuaj të Red Hat Certified Engineer (RHCE).

Red Hat® System Administration III (RH254), i identifikuar me Red Hat Enterprise Linux, ® 7, është i dedikuar për drejtuesit me përvojë të Linux-it që mbajnë konfirmim ose aftësi të barabarta të Administratorit të Sistemit të Certifikuar të Red Hat (RHCSA®) dhe të cilët duhet të zgjerojnë kapacitetin e tyre për të rregulluar kornizat Linux në një nivel të përpjekjeve.

Kursi është i përqëndruar në dërgimin dhe mbikëqyrjen e serverëve të sistemit që ruajnë ruajtjen e Domain Name Service (DNS), MariaDB, Apache HTTPD, nullclients Postfix SMTP, aranzhojnë ofertat rekord në Network File System (NFS) dhe Message Message Block (SMB) , organizimin e avancuar dhe konfigurimin e firewalld dhe shfrytëzimin e skriptimit të skedarëve Bash për të robotizuar, dizajnuar dhe hulumtuar kornizën. Përmes adresave dhe laboratorëve praktikë, studentët që kanë fituar zyrtarisht afirmimin e RHCSA do të paraqiten për të gjitha aftësitë e mbuluara nga provimi i certifikuar i Red Hat Certified Engineer (RHXE) (EX300).

10. Ndërmarrja e Grupit të Grupit të Kuq dhe Menaxhimi i Magazinimit

Përshkruani dhe përcillni një bandë të lartë të qasjes. Kursi i përqendruar, i udhëhequr nga Red Hat® High Availability Clustering (RH436) tregon administrimin e magazinimit, Red Availability High Availability Add-On dhe inovacionin e përbashkët të shpërndarjes të dorëzuar nga Red Hat Global File System 2 (GFS2) dhe Red Hat Gluster Storage .

E bërë për menaxherët kryesorë të kuadrit Linux®, ky kurs 4-ditë padyshim nënvizon ushtrimet laboratorike. Ju do të kuptoni se si të dërgoni dhe mbikëqyrni kapacitetet e përbashkëta dhe grumbujt e serverëve që u japin administratave të sistemit të aksesueshëm në një mjedis të përpjekjeve themelore të misionit.

Ky kurs gjithashtu ju ndihmon të planifikoni për Certifikatën e Ekspertizës Red Hat në provimin e grumbullimit të Lartë të Disponibilitetit (EX436).

11. Implementimi i Sistemit të Red Hat dhe Menaxhimi i Sistemeve (RH401)

Shifni se si të futni serverin Red Hat Satellite dhe ta shfrytëzoni atë për të dërguar dhe mbikëqyrur kornizat. Red Hat® Enterprise Deployment dhe Menaxhimi i Sistemeve hetojnë idetë dhe teknikat jetike për organizimin në shkallë të gjerë të frytshme dhe administrimin e kornizave të Red Hat Enterprise Linux®.

Ky kurs është në Red Hat Satellite 5.

Studiuesit do të kuptojnë se si të prezantojë dhe të shfrytëzojë serverin Red Hat Satellite me privilegje të përmirësuara duke u përgjigjur për të përcjellë dhe mbikëqyrur kornizat. Para përfundimit të këtij kursi, nënkuptuesit do të kenë prodhuar paketat e tyre të veçanta RPM dhe do të kenë shfrytëzuar Subversionin për të mbikëqyrur ndryshimet në regjistrime. Ky kurs gjithashtu mund t'ju ndihmojë të planifikoni për provimin e certifikës Red Hat të Ekspertizës në Deploinimin dhe Menaxhimin e Sistemeve (EX401).

12. Red Hat Administrata Satelitore 6 (RH403)

Shifni se si ta prezentoni Red Hat Satellite 6

Red Hat Satellite 6 Administrata (RH403) është një kurs i bazuar në laborator që heton idetë dhe teknikat e rëndësishme për administrimin e frytshëm të shkallës së madhe të kornizave Red Hat® Enterprise Linux®. Anëtarët e kursit do të kuptojnë se si ta prezantojnë Red Hat Satellite 6 në një server dhe ta popullojnë atë me paketa programuese.

Ky kurs varet nga Red Hat Enterprise Linux 7 dhe Red Hat Satellite 6.

Ndërmarrjet do të përdorin Red Hat Satellite për t'u marrë me ciklin jetësor të përmirësimit të produktit të një host të regjistruar dhe dizajnin e tij, dhe të kuptoj se si aranzhimi ka koordinuar me programimin dhe administratën e krijimit të Puppet-it pas dërgimit.

13. Red Hat Enterprise Virtualization

Merrni atë që kërkohet për të dërguar dhe mbikëqyrur situatat virtuale. Virtualizimi i Red Hat (RH318) udhëzon kryetarët e kornizave me eksperiencë se si të shfrytëzojnë komponentët e virtualizimit të Red Hat® Enterprise Linux® mbikëqyren përmes suitëve të Virtualization Red Hat.

Ndërmarrjet marrin aftësi dhe informacione për të bërë, dërguar, mbikëqyrur dhe lëvizur me lehtësi makina virtuale Linux të mundësuara në shpërndarjet Hyperervisor të përkushtuar të Red Hat Virtual ose serverë të Red Hat Enterprise Linux duke përdorur Red Hat Virtualization Manager.

Ky kurs gjithashtu ndihmon konkurrentët të përgatiten për provimin e Administratorit të Virtualizimit Red Hat (EX318), i cili, nëse kalon, i fiton afirmimin e Administratorit të Certifikuar të Virtualizimit të Red Hat (RHCVA).

14. Red Hat Ceph Storage Arkitekturë dhe Administrim

Shifni se si të menaxhoni Red Hat Ceph Storage dhe koordinoni me Red Hat OpenStack Platform. Arkitektura dhe Administrimi i Red Hat® Ceph Storage (CEPH125) është një pjesë e marrëveshjes së Teknologjisë Emergjente të kurseve nga Red Hat Training. Ky kurs pesë-ditor është menduar për kryetarët e kapaciteteve ose administratorët e cloud që kanë nevojë të dërgojnë Red Hat Ceph Storage në mjedisin e tyre gjenerues dhe gjithashtu rrethinën e tyre OpenStack®.

Arkitektura dhe Administrimi i Red Hat Ceph Storage (CEPH125) është strukturuar rreth fragmenteve 3. Fragma kryesore është një perspektivë e brendshme dhe e jashtme e inxhinierisë së Red Hat Ceph Storage dhe jep udhëzime për përcjelljen e Red Hat Ceph Storage, duke përfshirë Ceph Storage Cluster, Ceph Object Gateway dhe Ceph Block Device. Fragmenti i dytë përqendrohet në operacionet e përditshme të një grupi ruajtës të Ceph së bashku me disa strategji themelore të hetimit dhe akordimit që mbikëqyrësit e kapaciteteve mund t'i përdorin për të dhënë aksesin 24 × 7 të kuadrit të kapaciteteve. Seksioni i tretë mbulon koordinimin e Ceph Storage Cluster me Glance dhe Cinder në Red Hat OpenStack Platform. Ky fragment gjithashtu mbulon dizajnimin e Red Hat Ceph Storage si një shkëmbim për Swift dhe koordinimin me Keystone.

15. Kapelë e kuqe Administrata e OpenStack I

Shqyrtoni se si të prezantoheni, dizajnoni, shfrytëzoni dhe mbani platformën Red Hat OpenStack. Red Hat OpenStack Administrata I (CL110) është menduar për krerët e kornizave që propozojnë të aktualizojnë një mjedis të shpërndarë informatikë duke shfrytëzuar Platformën Red Hat OpenStack®.

Ky kurs varet nga Red Hat OpenStack Platform 8.

Ky kurs do të udhëzojë nënkuptimet për të prezantuar një provë të idesë, organizoni, shfrytëzoni dhe mbani Red Hat OpenStack Platform. Ky kurs mbulon administratat e qendrës: personalitetin (Keystone), magazinimin katror (Cinder), fotografinë (shikimin), organizimin (Neutron), figurën dhe kontrolluesin (Nova) dhe pulton (Horizon).

16. Kapelë e kuqe OpenStack Administration II

Prezantoni, organizoni dhe mbani një mjedis informatik të shpërndarë duke përdorur Platformën Red Hat OpenStack. Ky kurs tregon mbikëqyrësit kornizë se si të ekzekutojë një mjedis të shpërndarë informatikë duke shfrytëzuar Platformën Red Hat® OpenStack®, duke përfshirë krijimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen.

Ky kurs gjithashtu mund të ndihmojë në përgatitjen tuaj për Red Hat Administrator të Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210).

Ky kurs varet nga Red Hat OpenStack Platform 8.

Red Hat OpenStack Administrimi II (CL210) gjithashtu do të fillojë lëvizjen nga menaxhimi i OpenStack duke shfrytëzuar Horizonin duke përdorur ndërfaqen e linjës së ngarkuar të bashkuar. Aftësitë e provimit të përfshira në këtë kurs përfshijnë: dizajnimin e platformës Red Hat OpenStack që shfrytëzon OpenStack Director, mbikëqyr klientët, sipërmarrjet, shijet, pjesët, fotografitë, administrimin e sistemeve dhe grumbullimin katror, ​​kompjuterizimin (shkallëzimin dhe zvogëlimin) dhe ndërtojnë një foto të shkruar.

17. Red Hat CloudForms Administrata Hybrid Cloud

Shifni se si të luani një dizajn bazë dhe konfigurimin e RedForms Cloud Forms. Red Hat CloudForms Administrimi i Cloud Hybrid (CL216) ju tregon se si të dizajnoni dhe shfrytëzoni RedForms CloudForms.

Ndërmarrjet do të kuptojnë se si të luajë një model themelor i CloudForms, përfshijnë Red Hat Enterprise Virtualization, ekzekutimin e marrëveshjeve të kontrollit dhe konsistencës, vendosjen e makinave virtuale (VMs) dhe dërgimin e raporteve të ndryshme.

18. Red Hat CloudForms Operacionet Cloud Hybrid

Shifni se si të shfrytëzoni aparatet e inspektimit të Red Hat CloudForms. Red Hat CloudForms Operacionet Cloud Hybrid (CL218) ju tregon se si të përdorin pajisjet e inspektimit të Red Hat CloudForms. Studiuesit do të kuptojnë se si të drejtojnë mekanizmat, vendosin aftësitë matëse, rregullojnë inventarin dhe përfitimet, dhe dizajni alarmet.

19. Apache Qpid Mesazhimi me Red Hat Enterprise Linux Platformë OpenStack

Ekzekutoni Apache Qpid si një përfitim i pavarur ose si një komponent i platformës Red Hat Enterprise Linux OpenStack. Apache Qpid Messaging me Red Hat Enterprise Linux® OpenStack®Platform (CL314) është për drejtuesit e kornizës, mbikëqyrësit e reve dhe administratorët e cloud që planifikojnë të aktualizojnë Apache Qpid si një përfitim të pavarur ose si një komponent i Platformës Red Hat Enterprise Linux OpenStack.

20. Mesazhimi i RabbitMQ me Platformën Red OpenStack

Aktualizoni RabbitMQ si një përfitim të pavarur ose si një komponent i Platformës Red Hat OpenStack.

Ky kurs është i dedikuar për kryetarët e kornizave, drejtorët e cloud dhe administratorët e cloud që duan të ekzekutojnë RabbitMQ si një përfitim i pavarur ose si një komponent i Platformës Red Hat OpenStack.

Mesazhimi i RabbitMQ me platformën Red Hat OpenStack është një pjesë e marrëveshjes në rritje të inovacionit të kurseve nga Red Hat Training. Rritja e kurseve të inovacionit është e theksuar dhe dobia përqendrohet dhe drejtohet si laboratorë të udhëhequr.

21. Disponueshmëria e Lartë me Platformën e Hapur Red Hat

Merrni më shumë rreth elementëve dhe pajisjeve të aksesit të lartë të platformës Red Hat OpenStack.

Disponueshmëria e Lartë për Platformën Red Hat® OpenStack® (CL332) është për drejtuesit e kornizës dhe administratorët e cloud që duan qasje të lartë për Red Hat OpenStack Platform. Ky kurs jep një rënie më të thellë në komponentët dhe pajisjet e aksesit të lartë sesa kursi i Administrimit Red Hat OpenStack (CL210).

Ky kurs përdor burimet e hapura të burimit të hapur dhe marrëveshjet e aksesit të lartë në dispozicion dhe jep një plan të gjerë për t'i lidhur me Red Hat OpenStack Platform. Mujoret do të ekzekutojnë secilën prej administratave në një mënyrë shumë të kuptueshme dhe do të testojnë situatat e falimentimit. Studiuesit do të përdorin pacemaker, Corosync, instrumentet CMAN dhe HAProxy për të ekzekutuar grupin dhe pajisje të tjera të aksesit të lartë.

22. Red Hat JBoss Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve I

Bëni, provoni dhe mbajini aplikacione Java EE të pëlqyeshme nga fillimi në fund

Propozuar për dizajnerë Java ™ të nivelit të mesëm, JBoss® Enterprise Application Development (JB225) ju njofton me strukturat Java EE 6, detajet dhe ndërfaqet e programimit të aplikacionit (API).

Bëni, provoni, mbajeni aplikacione të qëndrueshme Java EE

Shqyrtoni se si të bëni, testoni dhe mbani aplikacionet Java EE të këndshme nga fillimi në fund duke përdorur Eclipse-in bazë të Red Hat® JBoss Developer Studio.

Bëni një aplikim tërësisht të dobishëm Java

Adresat e largëta dhe përdorimi i gjerë i rasteve, laboratorët e ditur ju njohin me avancimin e aplikacioneve të mëdha të biznesit duke shfrytëzuar platformën Red Hat JBoss Enterprise Application 6, Kontekstet dhe Dependencën I, Arquillian, JBoss Hibernate, RESTEasy, HornetQ dhe përparime të tjera të ndërlidhura për të bërë plotësisht aplikacion praktik Java Java.

Përgatisni një aplikim total, shumëfish të përpjekjeve

Shifni se si të krijoni një aplikim total, shumëfunksional, për të nxjerrë në pah një fund të internetit të JavaServer Faces (JSF) 2, një shtresë Java API për Shërbimet e Pajta Web (JAX-RS), një shtresë Enterprise JavaBeans (EJB) dhe një Java Persistence API (JPA), duke shfrytëzuar konfigurimin më të mirë, kodimin dhe sistemet e testimit.

23. Monitorimi me Red Hat JBoss Operacionet e Rrjetit

Një pikë e vetme e kontrollit për vendosjen, menaxhimin, dhe monitorimin e Red Hat tuaj JBoss Ndërmjetësim Ndërrmarrës Produkte, Aplikacione dhe Shërbime.

Red Hat JBoss Operacionet Rrjeti, një pjesë kyçe e ofertave të mbikëqyrura nga Red Hat JBoss, jep punuar në administrimin dhe kontrollin e aftësive për të menaxhuar me sukses shumicën e situatave të aplikacionit Red Hat JBoss, duke ju ndihmuar të rrisni produktivitetin operativ, përvojë e keqe për klientët tuaj në fund.

Red Hat JBoss Operacionet Rrjeti, një segment kyç i ofertave të mbikëqyrura Red Hat JBoss, jep punuar në administrimin dhe kontrollin e kapaciteteve për të rregulluar në mënyrë adekuate pjesën më të madhe të situatave të aplikimit të Red Hat JBoss, duke ju ndihmuar të rrisni produktivitetin operativ, provë pozitive për klientët tuaj në fund.

24. Zhvillimi SwitchYard me funksionin e kuq JBoss Fuse Service Works

Zhvillimi SwitchYard me Red Hat JBoss Fuse Service Works siguron një rishikim të Shërbimeve të Shërbimit të Siguresave të JBoss dhe se si SwitchYard përshtatet brenda segmenteve të tij, të ndjekura nga portrete të disa segmenteve të siguruara nga SwitchYard që thjeshtojnë përdorimin e përfitimeve, duke përfshirë JavaBean, Camel, Rregullat dhe Biznesin Modeli i procesit dhe notimi (BPMN). Kjo vjen nga portretizimi dhe përdorimi i dyerve dhe lidhjeve të shumta të cilat i lejojnë inxhinierët të bashkëpunojnë në mes mjedisit SwitchYard dhe "botës së jashtme". Shembuj të këtyre hyrjeve / lidhjeve përfshijnë HTTP, SOAP, SQL, REST, informimin (JMS) mail, dhe kjo është vetëm maja e ajsbergut. Temat e mëposhtme përfshijnë shfrytëzimin e Validatorëve dhe Transformimeve për të ndërmjetësuar përmbajtjen e mesazhit kur ai kursen përmes një situate kombinimi dhe metodave të testimit / problemeve shtesë. Siguria është e mbuluar në një pjesë tjetër të kursit.

25. Zhvillimi i Camel me kapak të kuq JBoss Fuse

Shqyrtoni se si të krijoni, aktualizoni, testoni dhe dërgoni aplikacione të bazuara në projektet e kombinimit të ndërmarrjeve (EIP) duke përdorur Apache Camel.

Zhvillimi i Camel me Red Hat® JBoss® Fuse (JB421) është një kurs i bazuar në laborator, i cili u jep projektuesve dhe planerëve Java ™ një kuptim të Apache Camel dhe përmirësimet dhe pajisjet që ofron Red Hat në mbështetje të avancimit të Camel.

Avancimi i Camel është zgjidhur rreth:

  • Kurse që karakterizojnë një grupim ose rrjedhë të trajtimit nëpërmjet të paktën një procesorëve dhe pikave përfundimtare
  • Procesorë që kthehen fshij, deshifroj, dhe për të ndryshuar mesazhe brenda një lumë Camel.
  • Segmente që fuqizojnë marrjen e pikave të fundit që bashkëpunojnë me botën e jashtme për prokurimin dhe transmetimin e mesazheve.

26. Krijimi i aplikacioneve të fluksit të punës me Red Hat JBoss BPM Suite

Shifni se si të bashkoheni me trajtimin e procesit të punës në aplikacionet e biznesit.

Krijimi i aplikacioneve të punës me Red Hat® JBoss® BPM Suite (JB427) është për inxhinierët dhe planifikuesit të cilët dëshirojnë të konsolidojnë trajtimin e procesit të punës në aplikacionet e biznesit.

Nëpërmjet laboratorëve praktikë, studentët do të marrin inxhinieri dhe elementë të Red Hat JBoss BPM Suite, biznesi thelbësor dhe i lëvizshëm që merret me demonstrimin (BPMN 2.0), dhe pajtimi i procesit të punës në aplikacionet Java ™ SE dhe Java EE. Pavarësisht aplikacioneve të procesit të punës, ata që kuptojnë do të kuptojnë se si të testojnë njësitë dhe të hetojnë ato aplikacione duke përdorur Red Hat JBoss Developer Studio. Ndërmarrjet do të kuptojnë se si të dërgojnë një procedurë biznesi dhe të shfaqin gjendjen e tij të runtime.

27. Shpërndarja e Shërbimit të Ndërmarrjes me Kapelë të Kuqe Ndriçim JBoss

Shpërndarja e Shërbimit të Ndërmarrjeve me Red Hat JBoss Pjesëmarrësit do të marrin përsipër aftësitë e nevojshme për të mbikëqyrur, dërguar dhe rifreskuar Red Hat JBoss Fuse dhe për të ndërtuar idetë e qendrës së aplikacionit të bazuar në OSGi duke shfrytëzuar komponentët e Red Hat JBoss Fuse, duke përfshirë: mbikëqyr ... Shih

28. Kuq hat JBoss A-MQ Zhvillimi dhe Vendosja

Prezantoni, rregulloni, mbikëqyrni dhe dërgoni aplikacione konsistente në OSGi

Shpërndarja me Red Hat® JBoss® Fuse është një kurs praktik që u jep administratorëve të sistemit dhe projektuesve Java ™ një kuptim të Red Hat JBoss Fuse, një qarkullim industrial i Apache ServiceMix.

Pjesëmarrësit do të marrin aftësitë e nevojshme për të mbikëqyrur, dërguar dhe ripërsëritur Red Hat JBoss Fuse dhe për të ndërtuar idetë e qendrës së aplikacionit të bazuar në OSGi duke shfrytëzuar elementët e Red Hat JBoss Fuse, duke përfshirë:

  • Administrimi i paketës
  • Administrimi i serverit
  • Organizimi me anë të pëlhurës së siguresave, Hawt.io, dhe Red Hat JBoss Developer Studio

29. Hat i kuq JBoss Fuse Rapid Track

Merrni rrugën e shpejtë për të mbikëqyrur JBoss Fuse, JBoss AM-Q dhe Apache Camel

Red Hat® JBoss® Fuse Rapid Track (JB439) është një kurs 5-day që u jep zhvilluesve të Java ™, modeluesve dhe kryetarëve të Red Hat JBoss Fuse një kuptim të Red Hat JBoss Fuse, Red Hat JBoss A-MQ ) dhe Apache Camel.

Merrni në aftësitë që keni për të krijuar dhe ekzekutuar hartimin e modeleve të inkorporimit (EIP) duke përdorur Camel-in, dhe perceptojnë se si t'i përcillni EIP-et në Red Hat JBoss Fuse-një përpjekje për përfitimin e përpjekjeve (ESB) bazuar në Apache ServiceMix. Për më tepër, kuptojeni se si të shfrytëzoni Red Hat JBoss A-MQ-një platformë informuese në dritën e Apache Camel.

30. RedHat JBoss Zhvillimi i të dhënave Virtualization

Shifni se si të modeloni burimet e informacionit dhe substancat virtuale, për shembull, tabelat, perspektivat dhe sistemet.

Red Hat® JBoss® Virtualizimi i të Dhënave të Zhvillimit tregon inxhinierët dhe mbikëqyrësit e bazës së të dhënave si të modelojnë burimet e informacionit dhe substancat virtuale, për shembull, tabelat, perspektivat dhe strategjitë. Nëpërmjet laboratorëve praktikë, studentët do të kuptojnë se si t'i dërgojnë këto elemente virtuale për JDBC dhe shfrytëzimin e përfitimeve nga interneti. Ky kurs gjithashtu mund të ndihmojë konkurrentët e akreditimit në planifikimin e tyre për Red Hat Certifikata e Ekspertizës në Provimin e Virtualizimit të të Dhënave (EX450).

31. RedHat JBoss Data Grid Zhvillimi

Kupto se si të futësh një matricë informacioni, të krijosh një aplikacion të bazuar në rezervë, bandë dhe dyqane të sigurta, dhe qielli është kufi nga atje.

Red Hat® JBoss® Grid Development Data (JB453) përqendrohet në rregullimin e rezervave dhe kontrollin e seksioneve të dyqaneve. Studiuesit do të kuptojnë se si mund të gjenden në dyqane në bibliotekë dhe në mënyra të largëta (të grumbulluara dhe jo të grumbulluara). Gjithashtu, studentët do të kuptojnë se si të sigurojnë korniza informacioni, të kodojnë korrespondencat e matricave të informacionit dhe të ndjekin rrjetin e informacionit.

32. Rregullat e Autorizimit me Red Hat JBoss BRMS

Shqyrtoni se si të krijoni dhe të provoni rregulla duke përdorur UI grafik të Biznesit Qendror.

Regjistrimi i rregullave me Red Hat® JBoss® BRMS (JB461) e njeh kupën me Red Hat JBoss BRMS rregullat e motorit dhe kasës. Në këtë kurs, studimet kuptojnë se si të krijojnë dhe të provojnë rregullat duke përdorur UI grafik të Biznesit Qendror.

Ky kurs varet nga Red Hat JBoss BRMS 6.

33. Zbatimi me Red Hat JBoss BRMS

Një përzierje e Rregullave të Autorizimit (JB461) dhe Aplikacioneve të Rregullave të Zhvillimit me Red Hat JBoss BRMS (JB463).

Realizimi me Red Hat® JBoss® BRMS konsolidon përmbajtjen nga të dyja Rregullat e Autorizimit me Red Hat JBoss BRMS (JB461) dhe Rregullat e Zhvillimit të Rregullave me Red Hat JBoss BRMS (JB463). Ajo tregon ekzaminerët e biznesit, menaxhon projektuesit dhe inxhinierët e aplikacioneve Java ™ për sipërmarrjen si të bëjnë, testojnë, hetojnë dhe kontrollojnë rregullat e biznesit.

Sondazhet jepen nga pikëpamja, aktivitetet praktike duke shfrytëzuar Red Hat JBoss Developer Studio dhe Red Hat JBoss BRMS që kanë për qëllim t'i japin nënshtetasve një shans për të bërë dhe mbikëqyrur menaxhimin e biznesit në një situatë krijimi. Ky kurs gjithashtu mund t'ju ndihmojë të jeni gati për Red Hat Certifikata e ekspertizës në provimin e menaxhimit të rregullave të biznesit (EX465).

34. Ndërtimi i aplikacioneve të avancuara të Red Hat Enterprise

Ndërtoni aftësitë tuaja me një kurs praktik që bashkërendon aplikacionet e para dhe të pasme të zyrës

Ndërtimi i Advanced Red Hat Enterprise Applications (JB501) është një pjesë e kurseve të inxhinierit Red Hat® JBoss®. Kursi varet nga një analizë kontekstuale. Ky është një kurs i përshkallëzuar, në të cilin duartrokitjet, ku bashkëpunëtorët koordinojnë aplikimet e para dhe të pasme.

Kursi varet nga një analizë kontekstuale. Disa nga artikujt Red Hat Middleware janë përdorur në marrëveshjen duke përfshirë Red Hat JBoss Data Grid, Red Hat JBoss Enterprise Platform, Red Hat JBoss BPM Suite, Red Hat JBoss Fuse dhe Red Hat JBoss A-MQ. Nxënësi do të shfrytëzojë Java ™ EE 6, Java Persistence API (JPA), format e biznesit, rregullat e biznesit, kurset Camel, ruajtjen dhe rreshtimin në pajtimet. Vazhdimisht, në shkëmbimet strukturore në lidhje me skemën, pasi ato punojnë drejt një marrëveshjeje të fundit. Supozimet mbështeten në të patur mësim më të hershëm dhe aftësi themelore në artikujt e përdorur.

35. Red Hat Gluster Administrimi i magazinimit

Dërgo rezerva të adaptueshme, shumë të arritshme në pajisjet e raftit dhe në situata të reja.

Ky kurs është për kuadro të lartë dhe drejtues të kapaciteteve të cilët janë të prirur për dërgimin e kapaciteteve të adaptueshme, jashtëzakonisht të aksesueshme në pajisjet jashtë kompletimit dhe në situata të reja.

Ky kurs varet nga Red Hat Gluster Storage 3.

Ndërmarrjet do të kuptojnë se si të prezantojnë, organizojnë dhe mbajnë një grup të serverëve të Red Hat Storage. Lënda gjithashtu do të hetojë kornizat themelore të rekordeve bazë të Internetit (CIFS) dhe kornizat e dokumenteve të sistemit (NFS) që përdorin Grumbulluar Trivial DataBase (CTDB), mblodhën grumbullimin e rekordeve dhe protestave dhe gjeo-replikimin. Së fundi, studentët do të mësojnë rreth modulit Hadoop për Red Hat Storage, previews, dhe geo-replication.

Ky kurs mund t'ju ndihmojë të jeni gati për Certifikatën e Red Hat të Ekspertizës në provimin e magazinimit hibrid në cloud (EX236).

36. Red Hat OpenStack Administrimi III (CL310)

Shifni se si të përcillni, mbikëqyrni dhe rregulloni kapacitetin dhe OpenStack.

Kursi i Red Hat OpenStack Administrimit III (CL310) jep një ide të gjerë për përgatitjen e mbikëqyrësve të kuadrit me përvojë në atë se si të shfrytëzojnë komponentët e rezervuar të Red Hat® Ceph Storage dhe aftësitë e administrimit të sistemeve të OpenStack® Neutron. Studiuesit do të krijojnë një situatë të Cephit dhe dizajnin e saj si një fund mbrapa për OpenStack, dhe do të organizojnë dhe shfrytëzojnë elementët e lëvizur të OpenStack Neutron.

Ky kurs varet nga Red Hat OpenStack Platform 6.

Studiuesit do të krijojnë një domain Ceph dhe rregullimin e tij si një fund mbrapa për OpenStack, dhe të projektimit dhe të shfrytëzojë komponentët e çuar të OpenStack Neutron.

Redhat Training & Certification

In Just 5 Days
Regjistro tani

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!