Certifikata Red Hat Certifikatat individuale

"Pse të prisni për orarin e Provimit Redhat, tani mund të jepni provimin online në Redhat sipas kohës dhe orarit tuaj të preferuar"

Provimet tona. Në kohën tuaj.

Programi i certifikimit të Red Hat është i qëndrueshëm, i besueshëm dhe i besueshëm. Provimet janë praktike, duke i bërë ata tregues më të mirë të aftësisë suaj. Secili provim provon aftësinë tuaj për të kryer detyrat aktuale të TI-së ashtu siç do ta bëni në punë.

Me vende të testimit të zgjeruar në mbarë botën, provimet individuale të Red Hat mund t'ju ndihmojnë të dëshmoni aftësitë tuaja dhe të përgatiteni për një treg global. Ju mund të merrni provimet e certifikimit të Red Hat si një provim individual në një stacion testimi personal të sigurt në një vend partner të Red Hat ose Red Hat.

Provimet Individuale të Red Hat ju lejojnë të planifikoni një provim në një kohë dhe vend që është i përshtatshëm për ju. Përgatituni me ritmin tuaj dhe merrni provimin tuaj në një stacion testimi pranë jush.

Si do ta marr provimin tim?

Ju do të merrni provimet individuale në një stacion testimi individual të zhvilluar nga Red Hat. Është një kiosk ose laptop i sigurtë dhe i paracaktuar. Stacioni testues siguron që ju të keni funksionalitetin e plotë të kërkuar për provimin dhe që mund ta merrni provimin në një mënyrë të sigurt të monitoruar nga distanca nga një procent i provës Red Hat. Provimet individuale të Red Hat mund t'ju ofrojnë kohë shtesë për të studiuar dhe ato janë një mënyrë fleksibile dhe e përshtatshme për të përshtatur orarin e zënë.

Lista e Provimeve Online Red Hat

Emri i kursitKodi i kursitProvimetKohëzgjatja e provimitKalimi i Markave
Administrimi i Red Hat OpenStack ICL110EX210NA210 / 300
Red Hat OpenStack Administrimi IICL210EX210V6 - ora 3
V8 - ora 4
210 / 300
Red Hat CloudForms Menaxhimi Cloud HybridCL220EX220V3 - ora 3
V4 - ora 2
210 / 300
Administrimi i Red Hat OpenStack IIICL310EX310Orë 3210 / 300
Kontejnerizimi i Aplikacioneve të SoftueritDO276EX276Orë 3210 / 300
Administrimi i ndërmarrjeve OpenShiftDO280EX280Orë 3210 / 300
Menaxhimi i Konfigurimit me KukullaDO405EX405Orë 3210 / 300
Automatizimi me të PërshtatshëmDO407EX407Orë 4210 / 300
Red Hat Zhvillimi i Aplikacioneve të Ndërmarrjeve JBossJB225EX225Orë 4210 / 300
Administrata e aplikacionit Red Hat JBoss IJB248EX248Orë 4210 / 300
Zhvillimi i Camel me Red Hat JBoss FuseJB421EX421Orë 4210 / 300
Red Hat JBoss Zhvillimi i të dhënave VirtualizationJB450EX450Orë 4210 / 300
Zbatimi i Red Hat JBoss BRMSJB465EX465Orë 4210 / 300
Red Hat Administrimi i Sistemit IIRH134EX200Orë 2.5210 / 300
Kursi i Shpejtë i Rrugës RHCSARH199EX200Orë 2.5210 / 300
Lab Certifikimi RHCERH299EX300Orë 3.5210 / 300
Red Hat Enterprise VirtualizationRH318EX318Orë 3210 / 300
Red Hat Linux Diagnostics dhe TroubleshootingRH342EX342Orë 4210 / 300
Red Hat Enterprise Deployment dhe Menaxhimi i SistemeveRH401EX401Orë 4210 / 300
Administrimi i Red Hat Satellite 6RH403EX403Orë 4210 / 300
Red Hat Server HardeningRH413EX413Orë 4210 / 300
Grumbullimi i Lartë i Disponibilitetit të Red HatRH436EX436Orë 4210 / 300
Red Hat Enterprise Performance TuningRH442EX442Orë 4210 / 300

Regjistrimi dhe marrja e provimit individual është e lehtë

  1. Zgjidhni provimin tuaj dhe një mënyrë të përshtatshme për të trajnuar, pastaj plotësoni formularin e kërkesës dhe paraqisni. Ju do të merrni një email ose thirrje nga ne për të konfirmuar kërkesën tuaj dhe detajuar hapat e ardhshëm.
  2. Ju do të duhet të paguani tarifa online ose mund të paguani me para në lokalet tona. Pas marrjes së pagesës tuaj, Ne do të caktojmë provimin duke zgjedhur provimin, datën dhe kohën tuaj. Ju do të merrni një konfirmim për provimin tuaj të planifikuar dhe udhëzime të hollësishme se çfarë të bëni në ditën tuaj të testimit.
  3. Shfaqni provimin tuaj në datën dhe kohën e zgjedhur dhe merrni provimin.

Ende keni pyetje në mendje!

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!