Blog

red-hat-hapur-stack
22 nëntor 2016

Administrimi i Red Hat OpenStack (CL210) Trajnimi në Gurgaon

/
postuar Nga

Kuadri i kuq i Administrimit Hapësinor (CL210)

Instaloni, konfiguro dhe mbani një mjedis të cloud computing duke përdorur Platforma Red Hat Enterprise Linux OpenStack Ky kurs u mëson administratorëve të sistemit se si të zbatojnë një mjedis cloud-informatikë duke përdorur platformën Red Hat Enterprise Linux OpenStack, duke përfshirë instalimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen. Teknologjia inovative që ofron Red Hat OpenStack Training në Gurgaon

Red hat Trajnimi i Hapësirës

Studentët do të eksplorojnë konfigurimin e gabuar të tolerancës dhe të tepërt të platformës Red Hat Enterprise Linux OpenStack dhe gjithashtu do të shikojnë planet e ardhshme të komunitetit të zhvillimit OpenStack.

Ky kurs gjithashtu mund t'ju ndihmojë të përgatisni për Red Hat Administrator të Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (Ex210).

Parakushte

Administratori i Sistemit të Certifikuar të Red Hat (RHCSA) ose njohuri dhe përvojë ekuivalente.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!