Blog

Red Hat IT Single Sign On (SSO) funksionon në Virtualization Red Hat
10 Shkurt 2017

Red Hat IT Single Sign On (SSO) funksionon në Virtualization Red Hat

/
postuar Nga

Red Hat është më i njohur për Red Hat Enterprise Linux (RHEL) dhe për të qenë një pionier në nxitjen e përmirësimeve në burime të hapura. Pjesa më e madhe e kohës, sipërmarrjet në rrjedhën e sipërme pastaj të merrni të dallueshme Red Hat artikuj që japin dobishme përpjekje diku tjetër në rafte.

Red Hat Single Sign On (SSO) për të dhënë një kuadër të përzemërt dhe të vlefshëm validimi për pronat e uebit të hapur. Aplikacionet, të tilla një Red Hat SSO, mund të përcillen qartë në një shumëllojshmëri fazash. Red Hat IT zgjodhi të përqafonte një model të dërgimit të gjysmës dhe gjysmës për Red Hat SSO, si pjesa më e madhe e aktivitetit tipik për https://sso.redhat.com është rregulluar nga një nga qendrat tona të të dhënave të korporatave. SSO dhe pothuajse çdo aplikacion tjetër vazhdojnë të konkurrojnë në krye të Virtualization Red Hat.

Historia jonë me aranzhimet e krijimit në krye të Virtualisation Red Hat daton në mesin e 2010 kur Red Hat IT tërhoqi plotësisht Virtualizimin e Red Hat ndërsa ishte ende në format alfa të para-shkarkimit. Virtualizimi i Red Hat ka zhvilluar qartësisht një marrëveshje të madhe nga ajo pikë përpara, por në zemër të saj, ajo është ende një inovacion i fortë i virtualizimit të KVM.

Ashtu si shumica e ndërmarrjeve, Red Hat punon disa qendra të të dhënave të bashkë-gjetura. Këto organizata shkojnë nga raftet 5-10 në një numër të madh të këmbëve katrore. Në çdo vend, ne punojmë jo më pak se një grup Virtualization Red Hat (një Qendër të të Dhënave në Red Hat Virtualization fjalim). Kjo përbëhet nga hypervisors RHEL dhe një grumbull kapaciteti. Më shumë të dhëna për dërgimin tonë mund të gjenden në hyrjen e klientit. Natyrisht, numrat e varianteve kanë ndryshuar, pasi tani po vrapojmë në një përzierje të Red Hat Virtualization 3.6 dhe Red Hat Virtualization 4.0.

Në destinacionet tona themelore të krijimit, ne kemi dy qendra të të dhënave të pandryshueshme të Red Hat Virtualization dhe shpërndarës të administratës. Këto përdorin struktura të ndryshme të figurave dhe grumbujve të kapaciteteve. Çdo aplikim ka segmente të arritshme thellësisht të ndara mbi të dyja me një lëvizje mbikëqyrëse të balancuesit të grumbullit në një dinamikë / dinamike ose një marrëveshje dinamike / të dalë, që varet nga aplikimi. Për shkak të Red Hat SSO, baza e të dhënave MariaDB jeton esenciale në njërën anë dhe gatishmëria e nxehtë jeton në anën e kundërt. Kemi të bëjmë me ndryshimin e kësaj në një strukturë dinamike / dinamike duke përdorur Galera. Shportat origjinale të aplikacionit Red Hat SSO janë të transmetuara dinamike / dinamike, me dy shpërndarës në çdo qendër të të dhënave të Virtualization Red Hat. Aktiviteti është ngarkesë e rregulluar ndërmjet të gjitha shpërndarësve SSO të RH dhe ata mbajnë shtetin e sesionit duke shfrytëzuar bunching pafund.

Lëvizja që vjen në https://sso.redhat.com rregullohet nga CDN dhe më në fund është rishikuar nga shpërndarësit e aplikacioneve të lehtësuara në Red Hat Virtualization ose nga grupimet SSO të SSH që kemi në AWS. Në përgjithësi, aktiviteti shërbehet nga qendrat tona të të dhënave, pasi ato shpërndarje janë shumë më të mira. Ne kemi gjetur se VMs Virtualization Red Hat zakonisht kryejnë në një normë në proporcion me kornizat metalike të ekspozuar.

Avantazhet e Red Hat IT Single Sign On Virtualizimi

Përparësitë e Red Hat Virtualization për RH SSO tejkalojnë vetëm ekzekutimin e VM. Ne mund të vendosim shpejt dhe të zbërthemi VMs për llogari të Interface Line Interface (Command Line) të Virtualization Red dhe API. Në të vërtetë, në një pjesë të kaluara, unë mund të ndërtoja një kolokacion të ri në pjesë të barabarta në ditë për shkak të "a for circle", RedIs Virtualization CLI dhe që aplikacionet tona të tërhiqeshin plotësisht.

Shqyrtimi dhe ekzekutimi i inovacionit të KVM-së, i konsoliduar me përdorimin e administratës dhe sigurinë e Red Hat Virtualization, lejon ndarjen e IT-së, për shembull, Red Hat IT, për të kuptuar garancinë e bartjes së shpejtë dhe infrastrukturës duke shpenzuar burimet ekzistuese të pajisjeve. Përveç kësaj, https://sso.redhat.com ndikon një rafte të tërë dhe të hapur Red Hat, duke treguar përkushtimin e Red Hat për inovacionin sipërmarrës me burime të hapura:

  • Red Hat Enterprise Linux
  • Virtualizimi i Red Hat
  • Platforma Red Hat JBoss Enterprise Application
  • Red Hat Satellite
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!