Blog

13 Shkurt 2017

Këshilla RHCSA provimit - Si të kalojë provimin RHCSA?

/
postuar Nga

Këshilla për provimin RHCSA

RHCSA është vlerësimi i informacioneve dhe aftësive të organizatës së sistemit të Red Hat Enterprise Linux ku përpjekjet e shpresuara për ndërmarrjet e organizimit të sistemit. Pasi të keni marrë certifikimin, do të jeni të kualifikuar për të punuar në situatat e Red Hat Enterprise Linux. Thjesht përpara dhe të zbuloni disa këshilla që do t'ju ndihmojnë në Provimin e Certifikimit RHCSA.

RHCSA: Administrator i Sistemit të Çertifikuar të Red Hat

Këshilla më të fundit për provimin RHCSA

Shqyrtimi për përsosmëri: Për ju që të kaloni ndonjë provim, praktika është e pashmangshme. Pra, është situata me RHCSA. Meqë ky është një provim praktik, nuk mund t'i mësoni idetë nga zemra. Kalo në kompjuterin tuaj tani dhe filloni të punoni nëpër detyra në çdo rast, thjesht pas regjistrimit të udhëzimeve. Është e domosdoshme të njihni atë që duhet të bëni.

Administrimi i kohës: Provimi është me të vërtetë i zgjatur dhe nuk mund të kesh kohë të mjaftueshme. Të jetë i përbërë në punën tuaj dhe të përpiqeni të përfundoni detyrat më pak kërkuese së pari me qëllim që të rrisni disa siguri. Ju pastaj mund të shkoni për ato që ju ndjeni janë të mundimshëm. Mbani në mend se përpjekja e tyre për herë të parë shpenzon një ton të kohës tuaj në këtë mënyrë duke ju bërë të shqetësuar.

Kuptoni objektivat: Nëse jeni administrator i suksesshëm, mund të zbuloni një pjesë të destinacioneve të thjeshta. Jini sa më shumë të jetë e mundur, sa i përket atyre më të vështira, humbni besimin. Mbani në mend provimin e njëjtë numri i specialistëve kanë flopped në dritën e faktit se ata lënë pas dore për të kuptuar qëllimet.

Mbuloni të gjitha fushat: Ka shumëllojshmëri të gjerë lëndësh të përfshira në provim dhe ju nuk mund të njiheni me gjithçka. Ju mund të keni mbushur si administrator të sistemit për një kohë të gjatë ende, provimi i Administratorit të Sistemit të Certifikuar të Red Hat kërkon më shumë. Një administrator zakonisht përqendrohet në numrin e paracaktuar të detyrave dhe nuk mund të ketë aftësi në territore jashtë pikës së tyre më të largët. Ndërsa planifikoni për provim, kërkoni shtytje për të mbuluar secilën nga temat dhe për të kuptuar përmirësimet më të fundit.

Shqetësimi kryesor është se provimi nuk është aq i thjeshtë sa mendoni. Detyrat ju detyrojnë të kryejnë punë të mirëfillta që kërkojnë të mësuarit dhe aftësitë shteruese. Kështu, varet nga praktika e përgjithshme për të garantuar që ju të mos vendosni një distancë në mes të subjektit.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!