Blog

20 E marte 2017

Arkitektura e SharePoint 2016: Çfarë ka të re për zhvilluesit?

Çfarë ka të re në Sharepoint 2016

SharePoint është një aplikacion elektronik që inkorporon me Microsoft Office. Propelled në 2001, Sharepoint është shitur kryesisht si një sistem ruajtjeje dhe menaxhimi i dokumenteve, megjithatë elementi është jashtëzakonisht i konfigurueshëm dhe përdor kontrastet bujarisht midis përkatësive. Është dinamike dhe e hartuar për të rikuperuar dokumentet në zarfin e aksioneve. Proceset e robotizuara të punës japin sheshe ndërtimi dhe përmirësimi i aplikacioneve jep një kuptim të strukturës së menaxhimit të të dhënave SharePoint duke përmirësuar përfituesit e rasteve. Elementet e zhvilluara janë bllokimi i të dhënave në bazën e të dhënave dhe menaxhimi i ndërrimit të përmbajtjes me përmbajtje. Ekzekuton qasje jashtë menaxhimit të të dhënave për të rregulluar ciklin jetësor të të dhënave.

Ekzistojnë versione të ndryshme të Sharepoint të cilat kanë kapacitete të veçanta:

Sharepoint Online është pjesa më e madhe e paketuar në Microsoft Office 365 nga muaj në muaj ose nga anëtarësia vjetore, por mund të merret jashtë dhe jashtë. Është e kufizuar në një marrëveshje qendrore të përpjekjeve të koordinuara, skedareve të ruajtjes dhe dokumenteve dhe situatave të menaxhimit të përmbajtjeve, dhe është rifreskuar vazhdimisht.

Këtu janë 4 arsye të ndryshme pse shoqatat marrin SharePoint:

 • Aftësitë dhe elementet janë të gjera
 • Integrim i pasur dhe dinamik me Office 365
 • Microsoft po vendos intensivisht në të Ardhmen e SharePoint
 • Zgjidhjet e jashtme të enëve si Bonzai Intranet thjesht përmirësojnë intranetin tuaj të SharePoint

SharePoint 2016 është krijuar me një qasje të parë të gjithanshme dhe të re, të dyja gjërat që po e marrin botën nga një stuhi.

Ka shumë elemente në Sharepoint. Një pjesë e atyre dukshëm janë specifikuar poshtë.

Performanca e Enhanced - më e zgjuar

 • Përpunimi i programuar i kolonave të indeksuara. Zhvendos ngarkesën e punës dhe shpërndan në mënyrë jo të plotë me skajin e pamjes 5000.
 • Modeli i kërkimit të kryqëzimit që ofron listat e bashkuara të indeksuara dhe përmbajtjet që shkrihen nga SharePoint Online dhe On-Parathënie
 • Ndërprerja më e largët e përshkruar e madhësisë së skedarit për t'u fshehur është ngjitur nga 2GB në 10GB. Bytët e tokës të bazës së të dhënave të përmbajtjes janë të forta në interpretimin 2016.
 • Përfshijnë Paketat-Konsumatorët me SharePoint 2016 do të shohin përditësimet e quajtura Paketa Feature të vijë qasja e tyre për të sjellë përditësimet e kryera për Sharepoint në Office 365 përsëri në On-Premises.
 • Varianti 2016 i këtij softueri ka paraqitur një element tjetër, MinRole, i cili riorganizon dërgimin, rrit ekzekutimin dhe cilësinë e palëkundur, dhe lehtëson shkathtësinë e fermës. Ndërsa MinRole është duke u përpjekur për një rregullim bëhet më pak komplekse dhe çdo administratë rezulton të jetë e koduar, natyrisht rezulton të jetë një sasi aq e madhe sa më e zgjuar sesa adaptimet e kaluara.
 • MinRole nxjerr në pah. Duke përdorur këtë pajisje të re në SharePoint Server 2016, administratorët e fermës Sharepoint mund të karakterizojnë pjesën e secilit server në një topologji të fermës
 • SharePoint 2016 është plotësisht i bazuar në një kodbazë të padallueshme nga Zyra 365. Ajo konsiderohet si më e qëndrueshme, e ngurta dhe në të gjithë artikullin e provuar të Microsoft i cili tashmë është shfrytëzuar nga miliona më parë. Sipas Microsoft, i njëjti codebase kërkohet të përdoret për çdo interpretim të ardhshëm të SharePoint.

Lehtë për t'u kuptuar - Më e thjeshtë

 • Versioni më i fundit i Sharepoint shoqëron një ndërfaqe prekëse. Kjo e rritë përvojën e shfrytëzimit të saj në telefonin celular ose në tabletë.
 • Përmirësimet e UI dhe lëshuesit e aplikacioneve dhe që do të bëjnë të eksplorojnë ose SharePoint 2016 ose Office 365 të gjitha më të thjeshta.
 • Microsoft Flow-Workpoint-et e Sharepoint janë ende të gjalla dhe të qëndrueshme. Nevojat e sotme janë rregullisht një ton më i madh dhe do të duhen më shumë se vetëm SharePoint dhe Flow-i i ri për të zbuluar këto.
 • Hybrid OneDrive për Biznes të SharePoint 2016 shton shkathtësinë. Kjo e bën rrugën e thjeshtë për individët që kanë nevojë të lëvizin gradualisht në administratat e reve. Me Sharepointin më të fundit, klientët mund të devijojnë në vendndodhjen e tyre My Sites / OneDrive në Sharepoint Online OneDrive for Business. Kjo do t'u japë atyre liri të shfrytëzojnë dosjet e tyre nga çdo zonë.
 • Faqet e Grupit - Skuadrat e SharePoint Team po rifreskohen dhe gjithashtu do të bëjnë një Zyra 365 Group. Mënyra tjetër është gjithashtu e mrekullueshme, pasi ndërsa bën një Grup të Zyrës, do t'ju japë një skuadër të plotë, të sotme, në Ekipin e Tanishëm.
 • Aktualisht klienti gjithashtu mund të vëzhgojë pamjen e fotografive dhe regjistrimeve duke i postuar në një bibliotekë dokumenti me një shenjë të vetme.
 • Në vend që thjesht të përsëriten, klientët më të fundit të Microsoft Sharepoint mund të lëvizin dokumente ose të dhëna nga OneDrive në SharePoint duke disponuar çështjet formuese.

Siguria e përmirësuar - më e sigurt

 • Ofron siguri më të madhe për klientin përfundimtar dhe administratorët si me qëndrueshmërinë implicite ashtu edhe me cloud. Ai shoqëron kapacitetet e Menaxhimit të të Drejtave të Informacionit (IRM) për të siguruar të dhëna duke ngatërruar dhe siguruar të dhëna në bibliotekat e Sharepoint me OneDrive for Business.
 • Në SSL 3.0, është gjetur një paaftësi sigurie, e cila mund të lejojë një programues të shkyçë informacionin. Për ta kundërshtuar atë, disa nga pikat më të fundit të Sharepoint-it tani çaktivizojnë enkriptimin e shoqatës SSL 3.0 si një çështje sigurisht dhe llogaritjet e caktuara të enkriptimit (për shembull, RC4) me çështje të njohura.
 • Me pjesën e shkarkimit të SharePoint 2016 në qoshe, kapacitetet e ashpra dhe energjike në lokalet e këtij varianti të parashikuar pa dyshim kanë përmbushur shumicën e administratorëve të IT-së për të rregulluar zhvendosjen e përmbajtjes së ardhshme të tyre.

Course by Innovative Technology Solutions

Parashikuar interesin për ekspertë të talentuar, ngarje IT përgatitjen e furnizuesit SAJ has concocted a SharePoint Certification course for the growing software draftsmen. This exhaustive course covers all parts of the software and will help understudies handle SharePoint genuine issues.

SharePoint Training

Get SharePoint Training & Certification
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!