Blog

2 Maj 2017

Hapi i ardhshëm për një karrierë SharePoint: Menaxhimi dhe Zhvillimi

/
postuar Nga

Hapi i ardhshëm për një karrierë të SharePoint

Në këtë mënyrë, ju keni kushtin tuaj SharePoint projektuar dhe murmuritje si një mace të vogël. Drejtorët ju përshëndesin për ndryshimet e mëdha në përpjekjet e koordinuara, dhe përveç kësaj, kapaciteti për të marrë informacione të domosdoshme nga çdo vend. Ju keni arritur atë që pak të tjerë mund të, congrats!

Përsëri, pyetjet tipike do të marrin pas ...

  • A mund të interpretohet ndërfaqja me pamjen e organizatës sonë?
  • A mund ta inkorporojmë këtë me programet tona të tjera?
  • A mund të zgjidhet procedura me qëllim që të mos kërkojë sa më shumë përgatitje?
  • Ajo funksionon në mënyrë të shkëlqyeshme siç duket, por do të ishte një masë e konsiderueshme më e mirë nëse ...

Përgjigjet e këtyre pyetjeve shpesh arrijnë të kalojnë pjesën zakonore të një administratori dhe kërkojnë që ju të mbani në krye të dizajnit tuaj, në çdo rast për një kohë. Qofshi ashtu siç mundet, mbaj lart ... nuk je një projektues.

Një lëvizje e frytshme në përmirësim është një procedurë e shumëfishtë që mund të duket të jetë mbizotërues në fillim, megjithatë është mjaft e thjeshtë për t'u afruar me një rregullim të mirë dhe përgatitjen e duhur. Duke fituar tuajën Certifikimi Microsoft MCSD: App Builder, ju mund të vendosni veten për të trajtuar kompleksitetin e herëprapershëm të përmirësimit të SharePoint. Si shpërblim, ju po krijoni gjithashtu një siguri të rëndësishme biznesi. Është një fakt i besueshëm që SharePoint inxhinierët janë një zbulim i pazakontë në këtë moment!

Pavarësisht nëse punoni në një sistem të vetmuar ose SharePoint fermë, ju pa dyshim keni orë të panumërta të vendosni burime në hartimin e kushteve të serverit tuaj për të koordinuar nevojat e shoqatës suaj. Ky mësim i strukturës së qëndrueshme të PS-së ju jep një pozicion të madh të favorshëm kur është një mundësi e madhe për të lëvizur në përmirësim. Ju tani e tutje keni një kuptim të lartë se sa si SharePoint funksionet dhe cfare synon te organizata juaj.

Pjesa më e madhe e kohës, ka kapacitete të inkorporuara me SharePoint që nuk kërkojnë ndonjë kod. Do të ishte një humbje për të ndërtuar një marrëveshje doganore kur fuqia e tanishme ekziston brenda vetë SharePoint-it. Së bashku këto linja, është një mendim i zgjuar për të marrë një trajtim të fortë në strukturën e përmirësimit që është interesante për SharePoint, për shembull, akumulimet e siteve, aplikacionet, shënimet, shtresat dhe regjistrimet. Ju gjithashtu duhet të acclimate veten me pajisjen ndryshimin e SharePoint, Microsoft Office SharePoint Designer. Ai rrit customization përfshin të ndryshme që nuk kërkojnë programe për të ekzekutuar.

Ju mund të zhvilloni njohuritë tuaja me disa klasa mësimore të veçanta SharePoint. Këto kurse të vendosin në rrugën e duhur për të kaluar në avancimin e SharePoint duke garantuar që të keni nivelin e të kuptuarit të rëndësishëm për të përpiluar kodin produktiv dhe të zbatueshëm për SharePoint:

  • Kursi i Microsoft SharePoint Server 2013 70-331 mbulon themelimin themelor dhe aranzhimin. Pavarësisht nga mundësia që ju tani e keni vendosur mjaft këtë informacion në lëvizje, ju mund të përfitoni nga thellësia e zgjeruar e të kuptuarit që ofron ky kurs.
  • Kur jeni gati të përparoni nga SharePoint Padawan në Master Jedi, kurs më i avancuar i Microsoft SharePoint Server 2013 70-332 do t'ju sjellë atje! Është planifikim i jashtëzakonshëm për aktualizimin dhe prezantimin e zgjidhjeve me porosi, duke përfshirë administratat e rrjetit të biznesit për të lidhur SharePoint me sistemet e tjera të të dhënave.

Si shpërblim, të dyja këto kurse të vendosin për provimet e lidhura me Microsoft në shansin jashtë që dëshironi t'i shtoni në MCSE tuaj: Mbledhja e Produktivitetit.

Hapat e mëposhtëm drejt një MCSD: Çertifikimi i aplikacionit Builder është që të merrni një MCSA: Web Applications ose MCSA: Universal Cert Platform platformë. Ju mund të vini ose, pasi të dy janë relevante për përmirësimin e SharePoint. Në të vërtetë, mund të jetë i kujdesshëm të ndjekësh të dyja.

Ka dy provime të nevojshme për të marrë ose Certifikimi i MCSA, dhe do të kërkosh një pjesë të konsiderueshme të përgatitjes dhe praktikës praktike për të marrë një kuptim të mjaftueshëm të ASP.NET or Programimi C #. Visual Studio ju mundëson të shkarkoni shembuj të aplikacioneve të SharePoint, dhe Microsoft-i jep udhëzime që mbulojnë një shumëllojshmëri të gjerë të situatave të mundshme. Me këto aparatura udhëzuese, një administrator i suksesshëm si ju mund të mprehni prirjet tuaja të përparimit në injorimin e një syri.

Pasi të keni përfunduar këto mjete, mund të plotësoni tuajin App Builder cert duke kaluar provimin e Zhvillimit të Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions. Ky provim përqendrohet në përdorimin e programimit dhe zgjidhjeve pa kod për të shkulur shkëlqyeshëm një krijim SharePoint në nevojat e shoqatës suaj.

Rruga për në Certifikimi i ndërtuesit të aplikacioneve mund të jetë një përvojë jashtëzakonisht shpërbluese mësimore. Çështjet që dikur dukeshin të papërshtatshme tani mund të zgjidhen vetëm me disa rreshta të kodit. Ju mund të vishni inxhinierin tuaj të ri me kënaqësi, pasi fitimi i organizatës suaj merr!

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!