Blog

28 E marte 2017

SharePoint Online Vs SharePoint në lokalet

Si Zhvillimi i Shitjeve në Lokale është i ndryshëm nga Sharepoint Online

Microsoft SharePoint është një nga aparatet më të mira në internet për përpjekje të përbashkëta në treg. Ajo ofron shumë pika të lëvizshme për të dhënat dhe menaxhimin e caktimit, blogging, menaxhimin e grupit dhe pastaj disa. SharePoint është një pikë e vetme për ndarjen e të dhënave ndërmjet klientëve të ndryshëm. Është një hapësirë ​​e vetme për menaxhimin e përmbajtjeve të të dhënave për shoqata të ndryshme. Shoqatat mund të konfigurojnë, të bëjnë destinacione dhe të ofrojnë autorizime për individët që varen nga nevojat e biznesit.

Klasifikimet e Sharepoint

E para është Sharepoint On-Premises. Ajo kërkon një masë të jashtëzakonshme të spekulimeve kapitale për të ngritur pajisje fizike dhe për të drejtuar kostot në pushtet, duke lejuar dhe forcuar.

Alternativa tjetër është Sharepoint Online, e cila përfshin dhënien e fondacionit të tërë në cloud, për këtë situatë furnizuesit e Microsoft. Microsoft ofron SharePoint Online dhe Office 365 si një zgjidhje për ndërtimin e cloud në SharePoint Sa i përket Premisë. Zyra 365 është një softuer si një shërbim (SaaS) i shpërndarë në kompjuter.

Gjendja në krye e SharePoint

Dallimi i ndjeshëm në mes të dyve është se për të mbajtur drejtimin e On-Premise, ju do të keni nevojë për më shumë hapësirë ​​dhe një grup IT për të mbajtur lart serverin, përfshirë rifreskimet dhe rregullimet.

Si një biznes, ku informacioni juaj i korporatës largohet, do të thotë shumë. Disa organizata nuk janë të gatshme ose nuk janë në gjendje të ruajnë të dhënat e tyre në re për arsye të legjitimitetit ose të qëndrueshmërisë, për të cilat On-Premises është zgjidhja më e mirë.

Siguria / Arsyet Ligjore - Pak shoqata përdorin në objekte për shkak të mbrojtjes ose arsyeve të ligjshme. Objektet e shërimit janë një rast i mirë. Në pikën kur në re, të dhënat janë lehtësuar nga Microsoft dhe nëse duhet të ketë një debat legjitim, këtu nuk ka çështje të sigurisë.

Shumica e ndërmarrjeve dhe anëtarët e biznesit me madhësi mesatare (Abonimet E2, E3 dhe E4) lejojnë ndryshimin e internetit të dokumenteve të Microsoft Office. Përmbledhjet që lidhen me to zbulojnë se cili nga dy aplikacionet e Microsoft Office Web përshtatet më së miri.

Përshtatje e përparuar - Nëse shpresojnë të modifikojnë dhe të krijojnë customizime super-propulsive, reja ka pengesat e saj pasi që po dorëzoni kontrollin. Disa shoqata të mëdha zgjedhin të mbeten në mjedise për të njëjtën arsye.

Një tjetër mendim për t'u bërë është varësia e përgjithshme në qasjen në Internet nëse lëviz gjithnjë në Cloud. Pa disponueshmërinë e Internetit, mundësia që mos të kesh aftësinë për të marrë të dhënat e tua kthehet në një shqetësim. Gjithashtu, do të duhet të siguroheni që rruga në të cilën keni tani dhe t'i largoni të dhënat tuaja është rritur nga Sharepoint Online ose ndryshe mund të luftoni për të marrë ato të dhëna.

Humbja e kontrollit mbi fermën SharePoint është gjithashtu një çështje. Në rast se Microsoft bën një rregullim - ose edhe një përshtatje tjetër të SharePoint - që thyen një nga aplikacionet tuaja në Web, nuk do të keni një qasje për të provuar korrigjimin e hershëm ose për të mbajtur një rregullim të rrezikshëm nga të qenit i transmetuar.

Duke thënë këtë, ka edhe arsye të ndryshme pse ju duhet të shkoni në Online:

OneDrive për Biznes - Një nga elementët më efektiv të PS Online është se i mundëson klientit të krijojë një dokument dhe t'ua japë atë me lehtësi të tjerëve për të marrë mendime, kritika dhe shtoj aftësi për dokumentin. OneDrive for Business u jep shoqatave një vend për të vënë dosjet dhe të dhënat e tyre të punës, të bashkohen dhe të shpërndahen në çdo vegël.

Aplikacionet e Office Online - Ju mund të përdorni aplikacione të ndryshme që shoqërojnë anëtarësinë e zyrës së 365 për të përdorur më shumë komponentë me Sharepoint. PowerBi me SharePoint online është një aparat me vlerë të vërtetë. Duke përdorur Dashboards dhe raportet ka metoda më të mira për të parashikuar dhe shfaqur të dhëna. Disa nga këto aplikacione janë: - PowerBI, Delve, Flow (krijimin e proceseve themelore të punës), Apps Power (çdokush mund të shpërndajë një bibliotekë SharePoint si një aplikim i gjithanshëm).

Aplikacionet portative - Shumica e komponentëve dhe aplikacioneve të përmendura më sipër janë të aksesueshme në telefonat celularë dhe për shkak të kapaciteteve të vazhdueshme të sinkronizimit mund të shkoj në informacionin e çdo vendi në çfarëdo kohe me ngut.

Me SharePoint Online ju nuk keni nevojë të theksoni mbi patch-et e SharePoint dhe të freskoni formën e cila merr off jashtëzakonisht 2-vjet pasi është marrë me kujdes nga Microsoft. Në të vërtetë, edhe pa përditësimin dhe fiksimin, mund të shfrytëzoni të gjitha komponentët e rinj që ofron.

Ju mund të bëni pa shumë shkallë shtrirjeje fermën tuaj këtu dhe atje. Sigurimi i një klienti tjetër në Office 365 është i thjeshtë, vetëm disa klikime në Portalin Admin për të bërë një klient tjetër ose për të shpërndarë licenca të reja.

Në tërësi, varet nga ju që të vendosni në një konkluzion përfundimtar nëse është SharePoint Online Office 365 ose SharePoint On-Premises ose Hybrid, varësisht nga nevojat e sakta të shoqatës suaj. Pavarësisht cilësdo marrëveshje të SharePoint që ju vendosni të përqafoni, është jetësore të zhvendosni të dhënat tuaja. Në përgjithësi është më e thjeshtë të zbresësh në cloud duke shfrytëzuar një marrëveshje të jashtme, e cila përforcon kështu të dhënat e tua në cloud në një mjedis të zakonshëm dhe është i gatshëm që menjëherë të përdoret.

Për të mësuar rreth SharePoint, ju mund të zgjidhni për një kurs në Innovative Technology Solutions. Mentorët këtu tregojnë secilën prej ideve në një mënyrë imagjinative, duke u lejuar anëtarëve të punojnë për të gjitha synimet dhe qëllimet në të njëjtën mënyrë.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!