Blog

social-bookmarking-vende-list
3 korrik 2017

Top Sites Social Bookmarking Sites 2017 për SEO

A doni të ndërtoni një cilësi të lartë të lartë PR Social Bookmarking Backlinks. Është shumë e vështirë të gjesh Lartë PR Social Bookmarking Sites listë 2017, A nuk është? A keni provuar ndonjëherë të gjeni listën e vendeve? Tani nuk ka nevojë për të gjetur atë listë sepse unë kam krijuar një listat e faqeve të internetit të faqeve të preferuara të lartë të faqeve sociale të referencës 2017 për ju këtu.

Merrni një listë të plotë të mos ndiqni faqet e internetit të faqeshënuesve në Shkollën Teknike të ITS. Unë gjithashtu dua të ju tregoj procesin e punës dhe nevojën e faqet e internetit të bookmarking sociale. Ju mund të krijoni backlinks me cilësi të lartëduke u regjistruar në këtë përpiluar listën e faqeve të faqeve rezervë 2017. Duhet t'i kontrolloni këto drejtoritë e çastit të miratimit për kthime të shpejta.

Çfarë është Social Bookmarking?

Faqeshënuesit është teknikë ose opsion i ofruar në shfletues të ndryshëm të kompjuterëve tanë personalë, telefonave të mençur dhe tabletave për të ruajtur lidhjen e veçantë të faqes që mund të përdoret më tej në të ardhmen për mësim ose referencë. Me këtë mënyrë bookmarking sociale punë, por këto faqerojtues janë online të cilat mund të ruhen në një faqe interneti të veçantë të faqerojtës sociale për referencë. Tipar i bukur i faqeve të faqerojtës sociale është se anëtarët e tjerë të asaj faqe interneti të faqeshënuesve mund të shohin dhe të ndajnë lidhjet tuaja të ruajtura dhe të vizitojnë faqe të veçanta nga faqeruajtësit e ruajtur. Ka një trafik të madh në faqet e social bookmarking dhe thats pse ka shanse për të marrë trafikun e drejtpërdrejtë të referimit nga këto faqet e internetit.

Backlinks cilësore janë faktor shumë i rëndësishëm për të marrë një renditje të mirë për një fjalen në motorët e kërkimit si google. Ka disa gjëra thelbësore që duhet të dini gjatë dërgimit të URL-ve të faqes suaj në faqet e faqeve sociale të bookmarking:

  • Duhet të keni Përfunduar të gjithë profilin në një faqe të veçantë social bookmarking. Filloni nga emri i përdoruesit për të gjitha detajet sociale, duhet të plotësoni çdo kolonë. Kjo do t'ju japë më shumë besueshmëri dhe do të arrini tek profili juaj i faqeruajtur social.
  • Mos spamoni listën e faqeve të faqerojtës sociale duke lidhur kështu shumë URL nga e njëjta faqe. Gjithashtu, shënoni edhe faqet e internetit të tjera.
  • Përsërisni dhe si bookmarks tjera për të marrë të njëjtën gjë në kthim.
  • Mundohuni të shkruani një përshkrim unik ndërsa dërgoni një shënjues në faqe të ndryshme.
  • Zgjidhni një kategori të drejtë dhe dërgoni faqen tuaj në kategorinë e duhur.
  • Jepini etiketat e duhura që lidhen me artikullin tuaj.
  • Mos harroni të verifikoni kodin captcha të dhënë në faqen e internetit gjatë paraqitjes së kujtesës.
  • Beware of reklama spam. Disa faqe sociale të faqeruajtur mbajnë lidhjet e fshehura dhe popupat që çuan në faqet e parëndësishme dhe faqet e internetit të spamit.
  • Për një indeksim më të shpejtë, përdorni lidhjet e mëposhtme më poshtë.

Tani ne kemi mbledhur faqet e internetit të Social Bookmarking për ju dhe kemi krijuar një listë të plotë të Pa pagesë Lartë PR A Ndiqni Lista Social Bookmarking sites.

Lista e faqeve sociale të faqeve të shënjuesve 2017

Sr. Nr.Faqja e internetitMuaj
1http://www.stumbleupon.com/Jul-17
2https://www.reddit.com/Jul-17
3http://www.citeulike.org/Jul-17
4https://delicious.com/Jul-17
5http://www.pinterest.com/Jul-17
6https://www.tumblr.com/Jul-17
7https://www.diigo.com/Jul-17
8http://slashdot.org/Jul-17
9https://www.google.com/bookmarks/Jul-17
10http://www.newsvine.com/Jul-17
11http://digg.com/Jul-17
12http://www.bibsonomy.org/Jul-17
13http://tryengineeringnews.org/Jul-17
14http://www.folkd.com/Jul-17
15http://www.pearltrees.com/Jul-17
16http://independencescience.co/Jul-17
17http://www.hollywood2012.com/Jul-17
18http://wegokiev.com/Jul-17
19http://fossilafrica.com/Jul-17
20http://kbrabbitry.com/Jul-17
21http://www.bizsugar.com/Jul-17
22http://www.iesa.co/Jul-17
23http://www.fearsteve.com/Jul-17
24http://ihaan.org/Jul-17
25http://bosplus.org/Jul-17
26http://esa-2013.com/Jul-17
27http://immigrationlawpros.com/Jul-17
28http://speedycon.org/Jul-17
29http://utoms.org/Jul-17
30http://atlhtml5.net/Jul-17
31http://london8.net/Jul-17
32http://wirefan.com/Jul-17
33http://dictaf.net/Jul-17
34http://jofrati.net/Jul-17
35http://t3b-system.com/Jul-17
36http://gardicanin.netJul-17
37http://www.usefulenglish.netJul-17
38http://relevare.net/Jul-17
39http://todays1051.net/Jul-17
40http://temateater.net/Jul-17
41http://aixindashi.org/Jul-17
42http://gen-eff.net/Jul-17
43http://vtv10.com/Jul-17
44http://youmob.com/Jul-17
45http://tatvanstories.com/Jul-17
46http://gardicanin.net/Jul-17
47http://www.pixador.net/Jul-17
48http://atlasassistans.net/Jul-17
49http://www.usefulenglish.net/Jul-17
50http://www.addusastory.com/Jul-17
51https://dzone.comJul-17
52http://bjwhj.com/Jul-17
53http://url.org/Jul-17
54http://cocosislandsnews.infoJul-17
55http://www.jodohkita.info/Jul-17
56http://www.airpim.biz/Jul-17
57http://www.prbookmarks.com/Jul-17
58http://www.bookmark4you.com/Jul-17
59http://www.craftjuice.com/Jul-17
60http://www.linkr.hu/Jul-17
61http://www.acymca.net/Jul-17
62http://www.designfloat.com/Jul-17
63http://www.yemle.com/Jul-17
64http://www.zariaetan.com/Jul-17
65http://eugendorf.netJul-17
66http://www.openfaves.com/Jul-17
67http://www.sitejot.com/Jul-17
68http://www.tourdion.com/Jul-17
69http://www.postolia.com/Jul-17
70http://www.addthismark.com/Jul-17
71http://www.yoomark.com/Jul-17

Digital Marketing Training

In Just 1 Month
Regjistro tani

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!