Blog

trajnimi trajnimi togaf
13 Dhjetor 2016

Zgjidhja e problemeve më të mëdha me kursin e trajnimit Togaf

Zgjidhja e problemeve më të mëdha me kursin e trajnimit të TOGAF

TOGAF® është bërë certifikata defacto për arkitektët për përafrimin e biznesit me IT. Numrat flasin për veten e tyre me rritjen e numrit të njerëzve të certifikuar çdo vit në mbarë botën. Është një akronim për "Kornizën e Arkitekturës së Hapur të Grupit" - Është metodologjia dhe korniza standarde e industrisë për kryerjen e punës së EA dhe përdoret nga një tërësi shumë profesionistëve të TI-së Arkitektët dhe konsulentët në organizata të ndryshme. Trupi i njohurive është mjaft i dobishëm dhe duhet të ketë për çdo profesionist IT të kalitur dhe vendos fazën për sukses me transformimet e ndërmarrjeve. Shumë biznese dhe iniciativa digjitale të transformimit kanë nevojë për këtë trupë dijeje për sigurohuni që njerëzit përgjegjës për iniciativa të tilla të kuptojnë nuancat e transformimeve ku një kombinim i njerëzve, proceseve dhe aftësive të teknologjisë në proporcion të drejtë mund të sigurojnë sukses të vazhdueshëm.TOGAF® 9.1 Foundation (Niveli 1) &Certifikimi i TOGAF® 9.1 (niveli 2)Trajnimi nga Zgjidhjet Teknologjike Inovative është zgjidhja më e mirë për trajnimin e korporatave me dhoma trajnimi të pajisura mirë në Gurgaon dhe në të gjithë Indinë.

Agility dhe Arkitektura janë dy rrotat që e bëjnë organizatën tuaj të ecin përpara, kur në ekuilibër. Çfarë është ekuilibri i duhur për t'i punuar ato për organizatën tuaj? Si mund ta balanconi atë dhe në të njëjtën kohë duke arritur rezultate biznesi, transformime dhe madje edhe thjeshtë të lidhur organizatën tuaj qëllimet IT në drejtimin e duhur. Seminari do të ndihmojë të kuptojmë se si t'i angazhojmë këto dy shqetësime në çdo organizatë.

Çfarë është TOGAF?

Përcaktimi i TOGAF: TOGAF si një kornizë mund të shpjegohet shkurtimisht si një metodologji që mund të ndihmojë një për të menaxhuar arkitekturën tuaj duke lëvizur nga ISSH-ja në BE. SIÇ ËSHTË mund të përparojë çdo gjë nga peizazhet e tanishme të IT-së. Ju do të jeni kudo në udhëtimin tuaj të biznesit në drejtim të përmbushjes së misionit tuaj dhe si do të shkoni drejt arritjes së të gjithë agility-it të kujdesshëm dhe moszbatimi i syrit tuaj në momentet dhe koston.

Është e njohur nga përvoja se nuk ka asnjë plumb argjendi për transformimin e IT, secili klient mund të merret si rast studimi në vetvete. Sa më i madh të jetë portofoli, aq më e vështirë është ta veshësh drejt në një grup. Përvoja vjen duke ecur së bashku me klientin. Trajnimi Togaf ju trena Një shumë e rasteve do të shtojë punëtorinë e akredituar nga Eturnti Enterprise Consulting dhe dëshmitë tona të garantojnë për të njëjtën.TOGAF ekspozon arkitektët në një metodologji të cilën organizatat e pjekura kanë përdorur si një praktikë më të mirë të provuar dhe testuar dhe kanë fituar vlerë. Shumë nga kompanitë në listën e fatit e kanë përdorur atë gjerësisht të përshtatura për t'iu përshtatur grumbullit të tyre dhe për të zgjidhur pikat e tyre të dhimbjes, çështjet.

Merrni kursin:

Pas marrjes së kursit të Togaf Trajnimi, Ju do të merrni ablility për përzierje agility se si arkitekturës lidhen me të. Shumë e dobishme për zgjidhjen e arkitektit, arkitektit të ndërmarrjes si ju ecni së bashku me rrugën tuaj të karrierës dhe si të aplikoni kuadrin e Togaf EA në praktikë. Njohuritë praktike të TOGAF 9.1 do t'ju ndihmojnë për të pastruar Certifikimin e TOGAF dhe për t'u bërë një arkitekt i certifikuar TOGAF 9.1. Një studim i rastit do të zhvillohet përmes kursit i cili do t'ju ndihmojë të merrni anën praktike të përdorimit dhe rrobaqepjes së TOGAF 9.1 për organizatën tuaj

Pika kryesore e Togaf:

Një studim i rastit do të zhvillohet gjatë gjithë kursit për të bashkë-relacuar konceptet e shembujve të jetës reale, si interspersed me puzzles, crosswords dhe kuize, përveç seancave të aktivitetit në kohë boxed për të përsëritur mësimin gjatë seancave për të bërë rrugë për përvojën e zgjeruara të të mësuarit.

Si të merrni certifikuar me Togaf:

Në trajnimin Togaf Përqindja e kalimit të kandidatëve ka qenë shumë e lartë dhe shumë provime tallëse dhe seanca interaktive do të mbushin kandidatin për t'u përgatitur mirë për të pastruar certifikimin me besim.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!