Blog

7 E marte 2017

Trendet kryesore të CRM për 2017 | Trajnimi i CRM

/
postuar Nga

Tendencat kryesore të CRM

Përparimet e CRM (Customer Relationship Management) kanë parë një zhvillim të pashembullt në peizazhin virtual të marketingut. Organizatat e biznesit po parashikojnë tendencat më të larta të CRM për 2017 që të përfitojnë nga këto modele dhe të angazhohen klientët e tyre.

Organizatat tru nuk kursen asnjë përpjekje për të treguar vlerësimin e tyre për klientët në fushën e marketingut digjital të sotëm. Falënderimi i tyre ka sjellë përmirësimin e trajnimit CRM, i cili është një komponent bazë për zyrat e marketingut në të gjitha vertikalet. Këtu janë disa modele të reja CRM që kërkohen të rriten në 2017:

- CRM multikanale do të arrijë:

Ndërsa komunikimet e klientëve po udhëhiqen progresivisht në fushatat lehtësuese shumëkanëshe, customization CRM, i forcuar nga aftësitë e fuqishme shumëkanëshe do të zhvillohet si një model i lartë.

- Gear up për Bots AI-powered:

Organizatat e marketingut menaxhojnë një masë të padepërtueshme të të dhënave. Zbulimi i përvojave dhe marrja e aktiviteteve të përshtatshme në dritën e këtyre të dhënave të gjera është një test. Bots manmade brainpower (AI) do të japë bit kryesore të marketingut të njohurive dhe të ndihmojë reklamuesit për të fabrikuar fushatat e marketingut të reja dhe mahnitëse.

- Integrimi me Analitik parashikuese:

Hapësira e CRM-së ka qenë duke kënduar me PA (Analiza Parashikuese) për një kohë të gjatë. 2017 do të dëshmojë konsolidimin e mirëfilltë të CRM me PA duke marrë parasysh akuzat e mundshme nderim që do të krijojnë korniza më të bazuara të përshtatjes.

- Rritja e CRM sociale:

CRM është e mirë për të shkuar në veshjen e mbizotërimit të pakrahasueshëm të fazave të rrjeteve në internet për marketing të klientit. 2017 do të shohë ngritjen e CRM sociale me ushtrime gripi në kanalet sociale dhe theksimin në ndjenjën e provimit.

- Të reflektohet në CRM kontekstuale:

Klientët po kthehen të jenë vazhdimisht të ndërgjegjshëm dhe janë të përgatitur të filtrojnë mesazhet e tyre të marketingut. 2017 do të dëshmojë një zhvillim në aftësinë për të sinkronizuar hiper-fokusimin në, mbikëqyrjen e fragmenteve të klientit në shkallë të vogël dhe të flasë me marketingun përkatës duke u fokusuar tek klientët në kanalin më të mirë, në kohën më të mirë, me mesazhin më të mirë.

- Zgjidhja CRM për vertikale të ndryshme:

Ndërsa klientët parashikojnë mesazhet e markave, reklamuesit do të kërkojnë më shumë customization CRM. Ndarjet e marketingut të klientëve do të ofrojnë përgjigje të jashtëzakonshme për vertikale të ndryshme, duke përfshirë fondacionet buxhetore, organizatat online, lojrat, etj.

Përparimet e marketingut që drejtohen drejt mbajtjes së të dhënave janë shndërruar në një nevojë për markat e marketingut. Në 2017, klientët mund të presin mesazhe sinqerisht të mençura dhe logjike që adresojnë prirjet dhe nevojat e tyre. Kjo mund të arrihet duke i dhënë trajnime CRM dhe aranzhimet që përmbushin dëshirat e klientëve.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!