Blog

Pyetjet kryesore lidhur me certifikimin PRINCE2 u përgjigjën!
15 nëntor 2017

Pyetjet kryesore lidhur me certifikimin PRINCE2 u përgjigjën!

Prince2 është një qëndrim midis më të kërkuarve pas certifikimit në zonën e menaxhimit të projektit. Ndërsa zgjedhin nëse do të marrin provimin apo jo, ka shumë pyetje që mund të mbërrijnë në psikologjinë e potencialit të nënkuptuar. Këto pyetje janë pjesërisht të identifikuara me rëndësinë, llojet, përgatitjen, trajnimin dhe të gjitha pikëpamjet e tilla.

Pas gjetjes së një mase të konsiderueshme, ne kemi grumbulluar disa çështje reale në lidhje me certifikimin Prince2 dhe u është drejtuar atyre për t'ju mundësuar të zgjidhni një zgjedhje shumë të arsimuar.

1. Cilat janë përfitimet kryesore të certifikimit Prince2?

Certifikimi Prince2 do t'ju mundësojë të fitoni fantastik Projekti i menaxhimit të aftësitë kështu që lehtë mund të merren me punën pa asnjë ngatërresë. Ai do të përmirësojë aftësitë tuaja në fusha të ndryshme të projektit si menaxhimi i fuqisë punëtore, përdorimi i pasurisë dhe vlerësimi i rrezikut.

Duke ju treguar metodën e duhur për kontrollin e yield-it të projektit, ajo do të krijojë shanset tuaj për t'u punësuar në një pjesë të mirë organizatat e menaxhimit të projektit në planetin.

2. Cilat janë tiparet kryesore të certifikimit Prince2?

  • Me sa duket, ai karakterizon pjesë të secilit koleg që mbikëqyr modulet e ndryshme.
  • Lehtë për t'u përdorur në projekte për shkak të qasjes së drejtpërdrejtë dhe pikë-pikë.
  • Menaxhimi Mikro i projektit mund të bëhet pa vështirësi pasi ndan projektin total në module të vogla.

3. Cilat janë lloje të ndryshme të certifikimit Prince2?

Ekzistojnë tri certifikata Prince2, në veçanti:

Kursi i themelit Prince2 do t'ju ndihmojë të kuptoni idetë thelbësore, formulimin dhe strategjitë. Pas realizimit efektiv të certifikimit dhe trajnimit të kërkuar, njëri do të kualifikohet për kurs specialist.

Kursi Specialist do t'ju ndihmojë në kuptimin e strategjive të dobishme për shfrytëzimin e sistemeve dhe teknikave të Prince2 në kushte dhe projekte të ndryshme. Ky kurs është një përzierje e hipotezave dhe e besueshmërisë.

Kursi i tretë dhe i fundit është certifikimi profesional i Prince2, i përpjekur nga mbikëqyrësit anormalë të shtetit.

Për të mbajtur përmbajtjen tuaj të konsiderueshme, duhet të bëni provimin e certifikimit në intervale të rregullta për ta rivendosur atë.

4. Si të përgatitemi për certifikimin Prince2?

Ekzistojnë zgjedhje dalluese për të zgjedhur derisa jeni duke u përgatitur për këtë certifikim. Njëra është që të vendoset pa hyrjen e askujt tjetër në shtëpi dhe një tjetër alternativë është që të shkojë për trajnim.

Vetë-përgatitje Këshilla

Mund të përgatitet në shtëpi duke përdorur librin zyrtar Prince2. Një burrë duhet të bëjë një rregullim të përgatitjes dhe t'i lexojë ato në pika me interes. Duhet të përpiqen të mbajnë gjëra të ndryshme në marrëveshje. Çdo gjë është e rëndësishme dhe varet nga njëri-tjetri.

Ju gjithashtu mund të arka: - Një udhëzues i plotë për certifikimin Prince2

Merrni stërvitje profesionale për certifikim

Organizata të ndryshme japin trajnime të certifikimit për provimin e certifikimit Prince2. Ju mund të kërkoni në internet për të parë mbi zgjedhjet e ndryshuara. Këto institucione kanë hasur instruktorë, mendojnë për materialet, shënimet pro dhe testet tallëse të cilat ndihmojnë nënvlerësimet për t'u përgatitur për provim.

Ju mund të udhëzoni në internet edhe në shansin që ju të mos keni energji të mjaftueshme për të shkuar në klasat zakonore. Këto porta në internet kanë ndryshuar rrethanat dhe trainerët e angazhuar të cilët do t'ju ndihmojnë në marrjen në kurs.

Para se të zgjidhni ndonjë organizatë ose mentor online, thjesht kërkoni auditime dhe regjistrime të kaluara me qëllim që të mund të kontrolloni rastet e tyre për të qenë më të mirët në industri.

Disa këshilla për të qartësuar provimin

Lexoni përgjigjet e duhura me kujdes - Pyetjet janë të llojeve të ndryshme, kështu që ju duhet të prishni çdo alternativë dhe zgjidhni atë më të mirë. Qasja juaj duhet të jetë për të marrë përgjigjen më të parëndësishme dhe më pas ta rifillojnë procedurën.

Menaxhimi i kohës është çelësi - Një merr vetëm 2.5 orë, që tani e tutje duke përfunduar çdo hetim në periudhën kohore të qasshme është themelore.

Bëni shumë teste tallëse - testi Mock do të ndihmojë kandidatin për të marrë ndjenjën e vërtetë të provimit, dhe me aranzhime të ndryshme të sprovave të tallura, mund të analizohen rezultatet dhe të përgatiten për të vërtetën Provimi në mënyrë të ngjashme.

A ka ndonjë hetim të identifikuar me Certifikimin Prince2, i cili ende qëndron pa përgjigje? ju mund të kërkoni në komente.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!