Dhomat e Trajnimit

kompania e trajnimit të korporatave në Gurgaon

Gurgaon

Innovative Technology Solutions është duke zyra qendrore në Gurgaon. ITS is primarily into IT trainings, training rooms and solutions provider company. ITS Gurgaon qendrat e trajnimit janë të pajisura me makina të nivelit të lartë, projektor të montuar lart dhe bordin e bardhë.

kompani e trajnimit të korporatave në noida

Noida

Zgjidhjet teknologjike inovative të bazuara në qendër të qytetit Noida. Qendra e trajnimit ITS ofron trajnime teknike dhe dhoma trajnimi për korporatat që ofrojnë një mjedis të përshtatshëm mësimi

kompani e trajnimit të korporatave në Delhi

Delhi

Innovative Technology Solutions ka qendra të trajnimit në Delhi, kryeqyteti i Indisë. ITS-të kryesisht në trajnimet e TI, dhomat e stërvitjeve, Trajnimin për studentët e kolegjit.

kompani të trajnimit të korporatave në banglore

Bangalore

Teknologjia Inovative Teknologjike ka objekte të shumta trajnuese në Bangalore, Karnataka. ITS ofron trajnime teknike dhe dhoma trajnimi për qira për korporatat për nevojat e trajnimit.

kompani të trajnimit të korporatave në Chennai

Chennai

Zgjidhjet teknologjike inovative po mbajnë dhomat e trajnimit në Chennai, kryeqyteti i Tamil Nadu. ITS kryesisht në trajnimet e TI, dhomat e stërvitjes dhe ITES zgjidhje provider company.

hyderabad

Hyderabad

Teknologjia Inovative Solutions ka dhoma trajnimi në Hyderabad, kryeqyteti i të dy shteteve jugore, Andhrapradesh dhe Telangana. ITS-të kryesisht në trajnimet e TI-së, me qira të stërvitjeve.

kompani e trajnimit të korporatave në Kolkata

Kolkata

Innovative Technology Solutions training center is situated in Kolkata,West Bengal. ITS training centers in Kolkata që ka infrastrukturë të lartë korporative për trajnime teknike.

kompania e trajnimit të korporatave në Mumbai

Mumbai

Teknologjia Inovative Zgjidhjet e ekspertëve në ofrimin e trajnimeve dhe dhomave të stërvitjes në të gjithë Indi gjithashtu kanë objekte të shumta trajnimi në Mumbai, Maharashtra.

kompani e trajnimit të korporatave në pune

Pune

Teknologjia inovative Zgjidhjet e ekspertëve në ofrimin e trajnimeve dhe dhomave të stërvitjes në të gjithë Indi gjithashtu kanë objekte të shumta trajnimi në Pune, Maharashtra.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!