Dhomat e Trajnimit në Bangalore

Fully Equipped labs with high-end machines
100% rezervë e energjisë
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Bangalore for Rent

Innovative Technology Solutions is having office at Bangalore. ITS është kryesisht në trajnimet e IT-së, në dhomat e trajnimit dhe në kompanitë e ofruesve të zgjidhjeve. Shkollën Teknike të ITS ofron training room in bangalore for corporate training with a rich learning environment with our state-of-an-art infrastructure and high end facilities as per corporate technical training needs.

Training Venue on Hire in Bangalore

ITS po ka shumëfish dhoma trajnimi në Bangalore i.e. at Koramangala, Doddakkaneli and Marathahalli Junction, Bangalore with close proximity to Airport. ITS is having 11 training rooms for rent in Bangalore dhe mund të strehojë pjesëmarrësit e 240 në një ditë. SAJ Training Venue in Bangalore janë të pajisura me makina të nivelit të lartë, projektor të montuar lart dhe bordin e bardhë.

Pajisjet në dispozicion:

  1. Projektor i montuar në çati
  2. Bordi i bardhë me shënuesit
  3. Shishe uji
  4. Pen dhe jastëk
  5. 100% rezervë e energjisë
  6. Ora 02 çaj / kafe me snacks
  7. Dreka vegjetare në shuplakë

Internet - Po, lidhja me linja me qira me shpejtësi të lartë.

Kompjutera - 4 GB RAM në 32 GB RAM janë në dispozicion.

Lidhje Ethernet LAN / Wi-Fi

mësim

Investoni në suksesin tuaj

Mbylle hendekun e aftësive tuaja në IT në mënyrën se si mësoni më mirë dhe Mësoni mënyrën tuaj, në vendin tuaj.

Për Query Klikoni Këtu

About Bangalore

Bangalore is the Corporate and IT hub of the National Capital Region (NCR) of India. In Bangalore, 80% of global IT companies have based their India operations and RXCHARXD centers in Bangalore. Bangalore is the 4th largest technology cluster in the world after Silicon Valley, Boston, and London. Bangalore has the highest number of RXCHARXD centers in India. Presence of 50+ IT/ITeS SEZs in Karnataka; 3 software technology parks.Innovative Technology Solutions is having training objekt për qira in Bangalore, Karnataka. ITS ofron trajnime teknike dhe vendi i trajnimit në Bangalore on rent for corporate training.

Për rezervimin e postës në info@itstechschool.com

Strehim

All our accommodation options in Bangalore have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay.ITS dhoma trajnimi në Bangalore janë të dizajnuara mirë për të mësuar me infrastrukturën më moderne të infrastrukturës për trajnime teknike.

Vendi 1

Salla e Trajnimit, Koramangala, Bangalore. Karnataka - 560095, Indi

Labs

LabsVende
LAB 125
LAB 220
LAB 320
LAB 420

Vendi 2

Dhomat e Trajnimit, Marathahalli Junction, Bangalore - 560037.

Labs

LabsVende
LAB 130
LAB 224
LAB 324
LAB 320

Vendi 3

Dhoma e Trajnimit, Doddakkaneli, Bangalore-560 035. INDIA

Labs

LabsVende
LAB 120
LAB 220
LAB 320

Na arrin?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!