Blog

2 Janar 2017

Pse Tableau? Softueri më i mirë i Vizualizimit të të Dhënave

Çfarë është Tableau? Pse Tabela është softueri më i mirë virtualizues

Tabela është një softuer për perceptimin e të dhënave të shënuara nga Software-i i Tabelës. Tabela bashkëpunon me pothuajse çdo burim të të dhënave, qoftë në të dhënat e magazinimit të korporatave, në Microsoft Excel ose në të dhëna elektronike. Tableau merr në konsideratë kuptueshmërinë momentale duke ndryshuar të dhënat në perceptimet intuitive të angazhuara nga jashtë, të quajtura dashboards. Kjo procedurë merr pak sekonda ose minuta në krahasim me muaj ose vite, dhe realizohet duke përdorur një ndërfaqe të thjeshtë për të përdorur ndërfaqen intuitive. Pse Tableau?

Pse Shpejtësia e Tregut në Treg

Tableau kishte për qëllim trajtimin dhe hetimin e të dhënave në një mënyrë koherente, të thjeshtë për t'u marrë pas njëfarë mënyre. Këto rezultate në kohë shumë më pak të përmirësimit, duke i bërë të dhënat tuaja të vlefshme më shpejt. Kapaciteti për t'u përshtatur në një treg shpejt është një dorë e madhe e sipërme. Tabela ju mundëson të vendosni në zgjedhjet e shpejta të biznesit bazuar në të dhënat tuaja, duke ju dhënë atë pozitë të favorshme.

Lehtë për t'u përdorur

Kontrolli i të dhënave nuk duhet të jetë i vështirë, por fazat e perceptimit të të dhënave të shumta e bëjnë këtë në atë mënyrë. Tableau shpërndan me vështirësi të pakuptimta, duke vënë theksin në atë që është më e rëndësishme - duke zbuluar nderim në të dhënat tuaja. Ndërfaqja e thjeshtuar e Tableau-s është e gjitha, por e vështirë për t'u mësuar, që do të thotë që ju nuk duhet të jeni një virtuoz i të dhënave për ta punuar atë.

A ka të dhëna të mëdha

Përshëndetur për kapacitetet e hetimit të të dhënave të mëdha, Tableau bën trajtimin e masave të panevojshme të të dhënave duken të lehta. Tabela mund të zbulojë dhe parashikojë të dhënat tuaja më të mira se çdo softuer i përfaqësimit të të dhënave në dispozicion, pavarësisht se sa të hollësishme janë të dhënat tuaja.

Tabela ka të dhëna

Të gjitha të dhënat bëhen ekuivalente në Tableau. Ndërfaqja e lehtë për t'u përdorur mbështetet nga një motor jashtëzakonisht i shpejtë i të dhënave që procedon të dhëna nga burime të ndryshme me instinkt të pazakontë. Ju nuk keni nevojë të theksoni se cilat software për perceptimin e të dhënave do të shfrytëzohen në funksion të të dhënave tuaja, meqë Tableau bën të gjitha.

Shocking, Visualizations Interactive

Ndoshta pikëpamja më e mirë e gabuar Tableau ka mbi kandidatët është aftësia e saj për të krijuar paraqitje të mrekullueshme të të dhënave. Të kalojë, Tabela ofron paraqitjet më tërheqëse, por shfrytëzuese të të dhënave për çdo softuer të perceptimit të të dhënave.

Ngjashmëri për platformat e shumëfishta

Tableau ka ndryshuar industrinë e hetimit të biznesit duke bërë të kuptuarit menjëherë të hapur për këdo - qoftë përmes një pajisjeje desktop, programit të uebit, iPad apo telefonit celular.

Tableau është një udhëheqës i industrisë

Tableau ka fituar nderime të panumërta nëpër industrinë e njohurive të biznesit dhe është duke u kthyer shpejt në standardin për perceptimin e të dhënave të cilësisë.

Tableau madje ka fituar mbi specialistët e industrisë së biznesit në Gartner si fazë BI e vendimit.

2 Çështjet më të rëndësishme të trajnimit të tabelave dhe certifikatat që ndihmojnë në vizualizimin e të dhënave

 • Tabela Desktop Fundamentale
 • Tableau Desktop Avancuar

1. Kursi i Trajnimit të Bazat e Tabelës dhe Certifikimi

Mësoni aftësitë e Qendrës në këtë klasë të hershme. Ju do të merrni një prolog të kujdesshëm për ekzaminimin e të dhënave dhe planin vizual në Tableau, dhe të kuptoj se si të shpikësh sheh dhe dashboards inteligjente.

Audienca e synuar e bazave të tavolinës

Ky kurs është menduar për nxënësin në mes të klientit të nivelit rrugor Tableau. Është për çdo individ që punon me të dhëna - duke i kushtuar pak rëndësi themelimit të specializuar ose sistematik. Ky kurs ka për qëllim t'ju ndihmojë të kuptoni dhe të shfrytëzoni idetë dhe procedurat kritike në Tableau për t'u zhvendosur nga përfaqësimet e lehtë në ato komplekse dhe të kuptoj se si t'i konsolidoni ato në dashboards inteligjente.

Në fund të këtij kursi, ju do të keni aftësinë për të:

 • Bashkohuni me të dhënat tuaja.
 • Ndryshoni dhe rezervoni një burim të të dhënave.
 • Kuptoni formulimin e Tableau.
 • Përdorni ndërfaqen e tabelës / botëkuptimin për të bërë përshtypje efektive.
 • Bëni figurimet esenciale duke përfshirë vlerësimet themelore të manipulimit të numrit, akumulimet dhe proporcionet e zakonshme, matematikën e datave dhe llogaritjet e hapura të tabelave.
 • Bisedoni me të dhënat tuaja duke shfrytëzuar llojet e përfaqësimit shoqërues:
  • Ndërprerja e skedave
  • Hartat gjeografike
  • Hartat e nxehtësisë
  • Hartat e pemëve
  • Përcjellet byrek dhe grafikët e bareve
  • Hub i dyfishtë dhe grafikët e konsoliduar me llojet e ndryshme të kontrollit
  • Tabelat e theksuar
  • Ndarja e parcelave
 • Prodhimi i paneleve për të ndarë perceptimet.

2. Trajnimi dhe Certifikimi i Avancuar i Rrjetit Tabela

Hetoni elementët më të specializuar të Tableau Desktop dhe shtjelloni më tej në të dhënat tuaja. Ju do të mësoni përdorimin e shtytur për figurimet dhe procedurat e grafikës që bëjnë ekzaminimin e inventive dhe tabelat.

Audienca e Përbashkët e Targetit e Tableau Desktop

Dëshironi të jeni një klient i ngulitur i Tableau duke bërë përfaqësime të ndikimit? Në këtë kurs, ju do të kuptoni se si të merrni më shumë nga Tableau Desktop duke u zhytur në figurings dhe aplikimin e tyre në situata të vërteta. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni kur një numër i tabelave, figurimi ose LOD duhet të shfrytëzohen dhe kur mbulohen. Ju do të përmirësoni kuptimin se si të përgatiten me mendje dhe të organizoni përfaqësimet tuaja. Kjo do të bëhet përmes situatave të veçanta rreth thyerjes së kohës, gjeografisë dhe të dhënave të rishikimit. Para përfundimit të këtij kursi ju do të keni një trajtim superior të strategjive për ndërtim të avancuar dhe llogaritje për të bërë hetime imagjinative dhe dashboards.

Preqisite për Tableau Desktop avancuar

Ky është një klasë nivelesh. Studiuesit duhet të kenë një kuptim të fortë të llogaritjeve në Tableau përpara se të shkojnë në këtë klasë. Është shumë e përshkruar që ata kanë Desktop Desktop I dhe Desktop II ose idetë dhe aftësitë e barabarta para se të shkojnë në Desktop III.

Në fund të këtij kursi, ju do të keni aftësinë për të:

 • Aplikoni figurimet e shtyura për të shtuar dituri shtesë në të dhënat tuaja
 • Informacioni i përzgjedhur i siguresave renditet në hetimin tuaj
 • Zbatoni metodat e përparuara të dashboardit
 • Përdorni figurat, parametrat dhe vlerësimet e tabelave
 • Përdorni metodat e tabelës për të adresuar rastet e zakonshme të shfrytëzimit të biznesit
 • Organizoni perceptimet dhe panelet tuaja për efektin më ekstrem
 • Hetoni ilustrime të vërteta të situatës së biznesit

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!