Blog

31 E marte 2017

Dita Botërore e Ruajtjes - Tani koha e tij për të marrë betimin

Dita Botërore e Ruajtjes - Kam përjetuar fëmijërinë me një fermë, dhe një nga gjërat kryesore që duhet të kesh kur të kuptoj se si të ngasësh një traktor është mjeti me të cilin të shkosh poshtë. Disa ditë unë betohem se duket se po shkon poshtë më shumë se ju jeni duke shkuar përpara. Unë e ndiej këtë rrugë në punë edhe tani.

Në botën e teknologjisë, duke shkuar poshtë, kur bëni një dublikatë ose skedoni të dhënat tuaja, është një gjë e rëndësishme. Në shansin që të dhënat janë kritike për punësimin tuaj, ju mësoheni të sponsorizoni atë shpesh. Në atë pikë, në rast të ndonjë zhgënjim që rrjedh nga fatkeqësia e të dhënave, ju në thelb i mbuloni të dhënat tuaja nga rezerva më e fundit. Kjo mund të jetë një litar shpëtimi.

Kjo është arsyeja pse është e domosdoshme të perceptojmë të gjitha rrugët e marsit 31, Ditën Botërore të Ruajtjes.

Duket mjaft themelore, por duke lëvizur poshtë të dhënat tuaja mund të jetë i kushtueshëm dhe i lodhshëm. Ndërsa të dhënat DVD janë vërtet të zymtë, disqet e jashtme të vështirë mund të jenë të shtrenjta pavarësisht faktit se ata janë më pak të shtrenjtë sesa ishin pesë vjet më parë. Për fat të mirë, duket sikur alternativat e grumbullimit të bazuara në cloud po përfundojnë dukshëm më të arsyeshme. Në rast se keni nevojë për rezerva të vizitës, atëherë do të keni nevojë për shumë kapacitete. Kontigjenti mbi masën e të dhënave që keni blerë, meriton të dish se sesioni i rezervimit mund të zgjasë një kohë.

Sidoqoftë, tani në çdo moment që lëviz Dita e Ditës Botërore të Ndihmës, përpiqem të kopjoj të gjitha kontaktet, mesazhet, një vit tweets dhe të gjitha të dhënat e mia të tjera të të dhënave. Shkova në Ditën Botërore të Ruajtjes katër vjet para një tregtie në Twitter. Prej asaj pike përpara, unë kam siguruar që kopjet e mia janë të ndryshme në natyrë dhe nuk kanë të bëjnë me mentalitetin e mbajtjes së "të gjitha investimet e mia të lidhura në një vend". Kjo gjendje mendore me siguri do të shkaktojë probleme në rrugën për ju.

Në mënyrë të ngjashme, kur kontrolloni alarmet e tymit dhe ndryshoni bateritë çdo herë që ndodh në kursimin e ditës, unë u caktova për të lënë mënjanë disa kohë për ngjarjen time të padiskutueshme vjetore në Ditën Botërore të Ruajtjes. Unë madje e kam ngritur atë si një rast gjatë gjithë ditës në ditarin tim të Outlook. Kjo ka avantazhin shtesë për mbrojtjen e njerëzve që të më mirëpresin në tubime!

Ashtu si kritike ashtu edhe për të dhënat e të dhënave të punës, unë gjithashtu e bëj atë një tregues që merret edhe me të dhënat e mia personale. Gigabajtat e mia të regjistrimeve individuale janë po aq të domosdoshme, kështu që fotografitë e familjes, regjistrimet në shtëpi, dokumentet autoritative, mesazhet dhe 80s-music remix mp3s gjithashtu marrin një shterues që lëviz poshtë në të dhënat DVD, në re dhe në një hard disk të jashtëm.

E vërteta është e njohur, unë kam kënaqësi të madhe në shfrytëzimin e kopjeve të gjera. Duke qenë një klient Mac, backups kanë qenë vërtet të lehtë, dhe tani re ka bërë backups që dukshëm më pak të kërkuar. Nga anulimi i paplanifikuar në ndotje ose pavarësisht nga mundësia që unë thjesht kërkoj pak të dhëna nga një kohë paraprake, unë mund t'i rimarr të dhënat e mia me siguri. Është një nga ato dy konstante në jetë; është me siguri atje për mua.

Duke folur për konstante, Dita Botërore e Ruajtjes është gjithashtu një mundësi për të lavdëruar individët që u janë besuar për rikuperimin e katastrofës për shoqatën tuaj. Formulimi i një plani efektiv për rikuperimin e debaklit është i tmerrshëm ose i thjeshtë. Procesi me arritjen e shoqatës suaj varet nga rezervimi dhe rikuperimi i fuqishëm, prandaj perceptimi i kësaj dite është aq shumë sa i përket rrugës drejt lëvizjes së të dhënave, pasi po percepton individët që na ndihmojnë kur godet fiasko e të dhënave.

Pra, në Mars 31 ose ditën më të fundit të çdo muaji, përpiquni të ulni dokumentet tuaja. Gjithashtu, mund të marrësh Betancën e Ditës Botërore të Ruajtjes duke ngritur dorën tënde të saktë dhe duke përsëritur: "Unë [shënoj emrin tënd] premtoj me siguri të kaloj poshtë dokumentet e mia të domosdoshme dhe kujtimet e vlefshme në Mars 31st".

Zgjidhja teknologjike inovative kërkoni që të mbani në mend se jeni duke u larguar, edukoni të dashurit tuaj në lidhje me Ditën Botërore të Ruajtjes edhe në dritën e faktit që shokët nuk i lëshojnë shokët pa një rezervë.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!