Blog

6 Jan 2017

10 Microsoft Kursus-kursus Pelatihan bakal ngarobah cara mikir

/
dipasang Ku

"Simkuring nuju salawasna judged ku para sahabatna kami di industri urang, sarta ngarasa [Microsoft sertifikasi] mangrupa pendekatan Heboh mun demonstrate jujur ​​kana kahadéan kompetensi di set aptitude anjeun, sarta nepi ka demonstrate ka individu sejen nu boga naon nu diperlukeun nyandak unggal hambalan perlu. Sababaraha Microsoft Pelatihan & sertifikasi nyaéta kieu:

  • Windows Azure Leyuran kalawan Microsoft Visual Studio 2010
  • VBA Excel
  • Jejaring kalayan Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server Administrasi Chairil Anwar
  • Microsoft System Center 2012 Orchestrator SCOM
  • Microsoft SQL Server platform 2014 Data
  • Microsoft Office 365 Infrastruture
  • Microsoft Lync server 2013
  • Microsoft Exchange Server Administrator na Kaamanan
  • Microsoft Exchange Server 2013

Microsoft Pelatihan Kursus & sertifikasi

1. Windows® Azure ™ Leyuran kalawan Microsoft® Visual Studio® 2010

Tangtu latihan ieu Microsoft & sertifikasi téh Prolog jeung komputasi disebarkeun sarta utamana Microsoft urang buka kurban awan di Windows Azure. Windows Azure geus digambarkeun ku Microsoft salaku kerangka kerja pikeun "awan". Dina kelas ieu, anjeun nalungtik awan kerangka gawé ieu sareng angka kaluar kumaha carana nyusun, nepikeun sarta aplikasi layar .NET di Azure.

profil panongton

kelas ieu dimaksudkeun pikeun pamekar .NET kalayan aplikasi Web patepungan nu nalungtik tumuwuh aplikasi anyar atanapi porting aplikasi aya kana Windows Azure

Dina Tangtu parantosan

Di hudang pagawean Tangtu ieu, understudies kudu kapasitas ka:

  • Ngarti komputasi disebarkeun di strukturna béda sarta kumaha Windows Azure fits dina spasi komputasi nu disebarkeun.
  • Sadar naha asosiasi kudu ngajalankeun aplikasi dina awan Azure.
  • Ngarti kana rékayasa of Azure.
  • Nalungtik Azure SDK na pamutahiran lingkungan (ngitung na Panyimpenan Emulators).
  • Ngarasa kumaha nyieun aplikasi pikeun Azure na kumaha nu robah tina "has" .NET aplikasi kamajuan.
  • Nyusun jeung nepikeun hiji aplikasi Web ASP.NET (Web Peran) kana Azure.
  • Angka kaluar kumaha carana sangkan tur nepikeun aplikasi komputasi yayasan (Gelut Peran) dina Azure.
  • Nalungtik kapasitas Azure Panyimpenan mun ngasupkeun tabel, garis tur blob stockpiling.
  • Nganalisis SQL Azure, databés sosial dina awan nu.
  • Ponder kumaha SQL Azure jelas beda ti Azure Panyimpenan.

 

2. Ngalalanyahan kalawan VBA di Excel 2010

Presents Visual Basic pikeun Aplikasi (VBA) dina Excel 2010 ka kontrol klien Excel anu teu acan a insinyur software. Artikel ieu incorporates hiji outline sahiji dialek VBA, tungtunan dina metoda paling pinter mun dibere VBA di Excel 2010, hiji titik ku titik klarifikasi ngeunaan jawaban pikeun masalah programming leres Excel VBA, sarta tips on programming tur nalungtik. Naha Paké VBA di Excel 2010?

Microsoft Excel 2010 mangrupa alat amazingly sanggup nu bisa Anjeun pake pikeun ngadalikeun, dissect, sarta nembongkeun informasi. Dina sababaraha kasus kumaha oge, dina spite tina susunan euyeub komponén di Excel baku (UI), Anjeun bisa kudu nomeran pendekatan kirang nuntut maén kaluar hiji unremarkable, ngerjakeun dreary, atawa maén kaluar sababaraha kalakuan anu UI henteu kaciri alamat. Kabeneran, aplikasi Kantor kawas Excel gaduh Visual Basic pikeun Aplikasi (VBA), hiji dialék programming nu mere Anjeun kapasitas pikeun ngagedekeun aplikasi maranéhanana.

VBA jalan ku ngajalankeun macros, ogé maréntahkeun metodologi ditulis dina Visual Basic. Figuring kaluar kumaha carana program bisa muncul bisa scaring, acan jeung sababaraha kegigihan sarta sababaraha ilustrasi, misalna leuwih dina artikel ieu, sababaraha klien niténan yén adapting malah hiji ukuran saeutik kode VBA ngajadikeun karya maranéhanana kirang nuntut jeung mere eta kapasitas meunang hal dipigawé dina Kantor yen aranjeunna henteu yakin éta conceivable. Lamun anjeun geus diadaptasi sababaraha VBA, tétéla janten teuing basajan nyandak dina mess sadayana langkung-kituna hasil nu conceivable dieu téh euweuh watesna.

Ku makéna lila motivasi paling lega dipikawanoh pikeun ngagunakeun VBA di Excel nyaeta mun robotize undertakings kaleuleuwihan. Contona, nganggap yen Anjeun gaduh sababaraha manual belasan latihan, nu masing-masing boga sababaraha belasan lembar kerja, sarta unggal jelema perlu sababaraha parobahan dijieun pikeun eta. The progressions bisa jadi salaku lugas sakumaha nerapkeun anyar nyusun kana sababaraha wengkuan netep sél atawa sakumaha pikiran boggling salaku ngalakukeun gander a di sababaraha atribut faktual ti informasi di unggal lambar, picking nu diurutkeun pangalusna grafik pikeun némbongkeun informasi jeung pamadegan qualities, sarta sanggeus nu nyieun na pangatur diagram di manner kawas.

Bisi wae, anjeun bakal presumably rada teu kedah maénkeun kaluar pamadegan errands fisik, di rate wae moal leuwih sarta leuwih. Rada, Anjeun bisa mechanize nu errands ku ngamangpaatkeun VBA mun nyusun arah unequivocal pikeun Excel nyandak sanggeus.

VBA henteu ngan pikeun errands kaleuleuwihan kitu. Anjeun ogé bisa ngagunakeun VBA mun ngasupkeun abilities anyar kalawan Excel (misalna, Anjeun bisa tumuwuh itungan anyar pikeun nalungtik informasi anjeun, lajeng ngagunakeun Kamampuh outlining di Excel pikeun nuduhkeun hasil), sarta nedunan errands yén koordinat Excel kalayan aplikasi Kantor sejen, contona, Microsoft Aksés 2010. Kaleresan jadi ngawartoskeun, tina sakabeh aplikasi Kantor, Excel mangrupakeun hiji paling garapan jadi hal anu diperlukeun sanggeus tahap pamutahiran umum. Notwithstanding sagala undertakings conspicuous nu ngawengku rékaman jeung pembukuan, pamekar ngagunakeun Excel dina lingkup errands tina persepsi informasi keur programming prototyping.

Paduli mayoritas motivations hébat kana ngagunakeun VBA di Excel 2010, recollect yén jawaban pangalusna pikeun hiji masalah moal teu kaasup VBA ku cara naon baé. Ngaleuwihan ekspektasi ngabogaan wengkuan penting unsur sanajan tanpa VBA, jadi sanajan hiji klien kakuatan ieu meureun moal bade acquainted jeung kabeh. Sateuacan Anjeun settle dina susunan VBA, kasampak Pitulung jeung aset online sakabehna pikeun mastikeun yén aya teu hiji cara gampang.

 

3. Windows Server 2016 Pelatihan: jejaring

Windows Server 2016 presents elemen administrasi sistem anyar jeung abilities nu ngeureunan pangatur alam multifaceted bari bringing handap expenses na disentangling errands administrasi. elemen ieu ngawengku:

- IP Alamat Manajemén (IPAM). Hal ieu méré sistem nu empowers wahyu, administrasi, sarta mariksa hiji spasi Alamat IP jero sistem hiji pakaitna.

- hyper-V Network Virtualization. Ieu produk dicirikeun pangatur (SDN) susunan nu empowers Anjeun pikeun nanganan tantangan adaptability di datacenters anjeun ku abstracting mesin virtual (VM) alamat IP tina sistem fisik dasar tending ka na ngarahkeun, kawas jalur nu VMs anu preoccupied tina alat-alat anu tina host fisik.

- hyper-V extensible switch. Hal ieu méré desain keur actualize sarat susunan pikeun kaamanan, seclusion, tingkat benefit, sarta detachment nyicingan.

- NIC Teaming. Kaluar tina wadahna ngatur kartu panganteur (NIC) gabung nya kapasitas pikeun ngumpulkeun sahenteuna dua panyambungna sistem dina PC solitér mawa on salaku NIC solitér jero Windows.

 

4. Windows Server Administrasi Chairil Anwar: Ujian MTA 98-365

Tangtu MTA Pelatihan ieu mantuan Anjeun rencanana pikeun Microsoft Téhnologi Mitra Ujian 98-365, sarta rancang hiji pamahaman subjék ieu: Instalasi Server, Server Kalungguhan, Active Diréktori, Panyimpenan, Server Performance Manajemén, sarta Server Purwokerto. Tangtu ieu pangaruh hiji zat ngalelep teu bisa dibédakeun tina kapanggih di resmi Kursus Akademis Microsoft (MOAC) pikeun ujian ieu.

profil panongton

The Microsoft Téhnologi Mitra (MTA) nyaéta suite freshest Microsoft ngeunaan ujian sertifikasi inovasi nu approve learning krusial diperkirakeun mimiti diwangun hiji pagawean ngamangpaatkeun Microsoft advancements. program ieu méré petikan ditangtoskeun nunjukkeun hiji profési hareup dina inovasi sarta nyangka sababaraha leungeun-on involvement atanapi Nyiapkeun kumaha ogé teu nampi dina pamahaman karya.

Dina Tangtu parantosan

Di hudang pagawean Tangtu ieu, understudies kudu kapasitas ka:

  • Ngarti Instalasi Server
  • Ngarti Server Kalungguhan
  • Ngarti Active Diréktori
  • ngarti Panyimpenan
  • Ngarti Server Performance Manajemén
  • Ngarti Server Performance Manajemén

5. Sistim Center 2012 Orchestrator

Tangtu latihan & sertifikasi tangtu Microsoft Hal ieu méré understudies nu diajar penting konfigurasi, ngirim, sarta tetep nepi Microsoft urang System Center 2012 Orchestrator. Dina Tangtu ieu, understudies anu acquainted jeung béda item System Center, sarta afterward angka kaluar kumaha Orchestrator 2012 ieu architected na conveyed jero Systems Center suite. Kitu ogé, tangtu ieu incorporates mechanization prosedur dimaksudkeun pikeun alamat kaayaan béda, nu bisa jadi ngalaman di lingkungan bisnis figuring. Kana tangtu fruition, understudies kudu kumaha nu diperlukeun penting pikeun ngawasan Orchestrator 2012 keur kaunggulan bisnis paling ekstrim. Tangtu ieu consolidates leungeun-on bukaan diajar, jadi understudies tiasa dianggo dina nerapkeun solusi bisnis keur kaayaan asli.

profil panongton

Tangtu latihan ieu Microsoft & sertifikasi dimaksudkeun keur ahli IT nu jadi tina kiwari mibanda learning husus penting tina frameworks aranjeunna kedah ngadamel do kalawan Orchestrator 2012 .. Tangtu Ieu ogé pikeun ahli IT nu kudu ngarti bagian dasar tina frameworks yén bisa merlukeun computerization.

Dina Tangtu parantosan

Di hudang pagawean Tangtu ieu, understudies kudu kapasitas ka:

  • Netelakeun bagian Orchestrator 2012 jeung sakabeh System Center suite
  • Masihan hiji review ngeunaan ITIL na MOF
  • Ngenalkeun jeung ngatur Orchestrator 2012
  • Ngaropéa, streamline na skala Orchestrator 2012
  • Actualize runbook robotization pikeun bentuk Windows lokal
  • Jieun runbooks ngembang ngamangpaatkeun situasi certifiable
  • Ngaéksekusi bungkus incorporation pikeun séjén System Center sarta Microsoft item
  • Ngaéksekusi desain perawatan kasalahan nyokot tina na log mariksa
  • Ngaéksekusi téhnik calamity recuperation
  • Ngaéksekusi upkeep tur nalungtik ventures di Orchestrator 2012

6. Microsoft SQL Server platform 2014 Data

The MCSE SQL Server 2014 Data Platform Tangtu idin ahli IT pikeun fabricate sarta tetep nepi infrastructures awan skala bisnis badag atanapi solusi informasi dina cariosan. Tangtu ieu téh sampurna pikeun overseers database anu aya dina muatan tina tata jeung overseeing basis data dina situasi bisnis badag. The sertifikasi MCSE di advancements informasi baris nyieun anggota sanggup di conceiving arrangements na outlining struktur database, kaasup kapasitas, artikel na server.

Dina Tangtu parantosan

Anggota nu dipilih pikeun tangtu ieu bakal nutupan sudut pandang ngalengkepan dina program Nyiapkeun SQL Server 2014 ieu:

  • Outlining, ngarancang, ngawanohkeun, sarta ngajaga nepi basis data dina Microsoft bagean nyetél
  • Actualizing tur nalungtik protes database di SQL Server
  • Questioning SQL 2014 Server
  • Ngatur kaayaan database SQL Server 2014
  • Executing puseur distribution informasi kalawan server 2014 SQL
  • Outlining solusi keur basis data SQL 2014

Tangtu latihan ieu Microsoft & sertifikasi dina variasi panganyarna tina Microsoft SQL Server bakal ngabantu ahli ngawangun nepi aptitude di unggal aspék overseeing solusi informasi venture jeung kaayaan database junun.

profil panongton

Grup penting onlookers pikeun Tangtu ieu database na bisnis wawasan (BI) ahli anu nyaho ngeunaan SQL Server 2008 na kedah ningkatkeun aptitudes maranéhna pikeun SQL Server 2014, sarta meunang teu nyaman jeung advancements informasi Microsoft patali.

 

7. Microsoft Office 365 Infrastruture

The Microsoft Office 365 deployment Guide pikeun usaha presents susunan kritis nyusun gagasan jeung sistem organisasi. The ajudan ngirim ieu dumasar kaluar kana wewengkon anu masihan sorts tinangtu data ka sorts tangtu dosen susunan dina pergaulan Anjeun.

Di dieu téh outline KUMIS naon bakal nu manggihan:

  • Deployment Ihtisar ruas. bahan ieu méré kaayaan abnormal nyandak gander a di susunan jeung prerequisites nulis pikeun ngirim Kantor 365. Cai mibanda data nguntungkeun pikeun kepala suku anjeun IT, direksi program, sarta ngawujud palaksanaan husus.
  • Rencanana na Nyiapkeun bagéan. bagéan ieu ngagambarkeun nu assignments husus sarta latihan diperlukeun nyiapkeun sarta lengkep ngaéksekusi susunan Kantor 365 Anjeun. The undertakings anu keur bagian paling ditampilkeun dina pamundut nu Anjeun alamat aranjeunna Ditengah susunan Anjeun. Tema dikaitkeun di wewengkon Plan pikeun bagian balik paling di Nyiapkeun bagean kalawan arah pikeun ngalakonan hiji kalakuan. The Plan sarta wewengkon Nyiapkeun ngandung eusi anu bakal sakongkolan rasiah sorts tangtu spesialis inovasi dina pergaulan Anjeun.
  • Migrasi ruas. wewengkon portrays nu errands for geus pindah buleud hurup klien anjeun 'pikeun lingkungan Kantor 365 jadi Anjeun bisa ngamimitian ngamangpaatkeun Kantor 365 salaku fitur ciptaan sakuliling anjeun.

 

8. Microsoft® Lync® Server 2013

Tangtu latihan ieu Microsoft & sertifikasi instructs kumaha outline jeung ngatur sora venture di Microsoft Lync Server 2013 na Lync Online administrations. tangtu ieu bakal mere Anjeun inpo na abilities mendesain sarta nungkulan hiji Lync Server 2013 on enggon, Lync Online dina awan atawa dina organisasi blended. Naon deui, eta bakal mere aptitudes diperlukeun ku IT atawa spesialis komunikasi nepikeun hiji susunan bagean sora dumasar Lync. Tangtu ieu bakal némbongkeun Anjeun kumaha mendesain Lync Server 2013, sarta ogé masihan aturan, prakték pangalusna, sarta contemplations anu bakal nulungan urang streamline susunan sora venture Anjeun. Tangtu ieu mantuan understudy nu meunang siap pikeun Ujian 70-337.

profil panongton

Tangtu latihan & sertifikasi tangtu Microsoft ieu diharepkeun pikeun konsultan IT sarta ahli sangakan Télékomunikasi kalawan teu kurang ti tilu bulan sapatemon outlining, nyusun, ngirim, sarta ngajaga nepi solusi pikeun dibawa bareng interchanges (UC) kalawan accentuation husus dina sora bisnis badag leuwih konvénsi Internét (VoIP). understudy The halah boga kapasitas nyieun hiji tafsiran tina prerequisites bisnis kana rékayasa husus sarta rencana pikeun susunan UC. understudy The halah Kitu ogé mibanda Windows Server 2012 aptitudes jalur nu penting.

Dina Tangtu parantosan

Di hudang pagawean Tangtu ieu, understudies kudu kapasitas ka:

  • Rencanana hiji susunan sora venture fléksibel
  • Outline jeung ngatur ngatur administrations pikeun Lync 2013
  • Susun elemen sora Lync Server 2013
  • Actualize administrations krisis sora
  • Ngatur tur ngarancang hiji Lync Online atawa susunan hibrid

 

9. Microsoft Exchange Server Administrator na Kaamanan

Kursus latihan Microsoft & sertifikasi on Exchange Server Administrasi sarta Kaamanan bakal ngadidik ngeunaan administrasi sarta desain a Microsoft Exchange Server rendition 2013 dina cara basajan. Trade 2013 mangrupakeun tahap ti Microsoft nu mere solusi hurup kotak, booking, sarta hiji campuran tina apparatuses béda pikeun aplikasi informing jeung usaha ngagabung. Anggota bakal meunang data pisan dina netepkeun up, nyusun, tur overseeing infrastruktur MS Exchange, contona, pos kotak bagian, customer dibere, sarta angkutan pesen. Symantec Surat Kaamanan pikeun MS Exchange blends Symantec Antipirus méré jaminan email ngalawan spyware, phishing, inféksi, jeung assaults ambek séjén bari authorizing eusi sifting strategi on Exchange Server. Symantec Kaamanan nyaeta Sajaba modul ti Suite Protection Symantec nu mere lapisan tameng ku halting email ditanggung bahaya dina tur fungsi minangka garis mimiti safeguard ti perils lamun kudu hudang hiji lumangsungna ujung disappointment na mail toko. tabrakan Symantec Kaamanan Symantec AntiSpam, dikawasa ku inovasi Brightmail, mun ngahalangan Lolobana ti spam approaching.

panongton Propil

The gathering penting urang keur Tangtu ieu téh Téhnologi Émbaran (IT) ahli anu nyobian janten tingkat bagean informing executives. jalma lianna anu bisa nyandak tangtu ieu ngasupkeun generalists sarta ahli pitulung aréa gawé anu kudu manggihan ngeunaan Exchange Server 2013 IT. Huluna datang kana tangtu aya relied kana boga teu kurang ti 3 taun pangalaman gawe dina IT widang-ordinarily di wewengkon organisasi sistem, pitulung aréa gawe, atawa organisasi kerangka. Aranjeunna teu diantisipasi yén bakal boga involvement kalawan kaliwat Exchange Server ngabentuk The bantu ngumpul jalma pikeun tangtu ieu téh ahli anu hoping nyandak ujian 70-341A: Microsoft Exchange Server 2013, Core Leyuran, sakumaha mandiri hiji, atawa salaku utama aspék nu prerequisite pikeun MCSE nu: sertifikasi Microsoft Exchange Server 2013 bakal nyandak tangtu ieu salaku bahan tata.

 

10. Pelatihan Microsoft Exchange Server 2013

Tangtu latihan ieu Microsoft & sertifikasi bakal méré Anjeun learning jeung aptitudes ngatur, ngirim, ngawasan, aman, tur bolster Microsoft Exchange Server 2013. Tangtu ieu bakal némbongkeun Anjeun cara ngatur Exchange Server 2013 sarta nyadiakeun Anjeun jeung data nu kedah layar, terus nepi, tur nalungtik Exchange Server 2013. Tangtu ieu ogé baris masihan aturan, prakték pangalusna, sarta contemplations anu bakal nulungan urang ningkatkeun palaksanaan na ngaleutikan kasalahan jeung bahaya kaamanan di Exchange Server 2013.

tujuan

  • Kirim sarta ngawasan Exchange Server 2013.
  • Ngatur sarta mendesain bagian kotak surat server.
  • Ngawasan artikel waris, deukeut alamatna, sarta rékaman alamatna di Exchange Server 2013.
  • Rencanana na ngaéksekusi bagian klien Aksés server di Exchange Server 2013.
  • Aman ngatur jeung desain Microsoft Outlook Web App na informing serbaguna ngamangpaatkeun Aksés klien
  • server.
  • Ngarti tur ngawasan server klien Aksés exceedingly diaksés di Exchange mutuskeun 2013.
  • Meunang siap pikeun calamity moderation, hajar tulangan sarta recuperation pikeun Exchange Server 2013.
  • Ngatur jeung angkutan pesen desain dina pergaulan Exchange Server 2013.
  • Susun alternatif kaamanan surat, actualize solusi antipirus, sarta ngaéksekusi a mumusuhan pikeun susunan spam.
  • Susun consents jeung ngamankeun Exchange Server 2013.
  • Layar, terus nepi, tur nalungtik hiji lingkungan Exchange Server 2013.

panongton Propil

Riungan penting pisan pikeun Tangtu ieu téh Téhnologi Émbaran (IT) ahli anu néangan janten tingkat bagean informing chairmen. jalma lianna anu bisa nyandak tangtu ieu ngasupkeun generalists sarta ahli pitulung aréa gawé anu kudu manggihan ngeunaan Exchange Server 2013 IT. Direksi datang kana kursus diwajibkeun kudu teu kurang ti 3 taun pangalaman gawe dina IT widang-ilaharna dina téritori organisasi sistem, pitulung aréa gawe, atawa organisasi kerangka. Aranjeunna teu diantisipasi yén bakal boga involvement kalawan kaliwat Exchange Server renditions.

Grup bantu of onlookers pikeun tangtu ieu téh ahli anu hoping nyandak ujian 70-341A: Microsoft Exchange Server 2013, Core Leyuran, sakumaha mandiri hiji, atawa salaku komponén nu prerequisite pikeun MCSE nu: Microsoft Exchange Server 2013 sertifikasi bakal nyandak tangtu ieu salaku bahan tata.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!