Blog

10-alesan
21 Mar 2017

PMP sertifikasi - 10 Alesanna mun Cokot sertifikasi PMP

/
dipasang Ku

Alesanna 10 mun lampahkeun sertifikasi PMP

Project Management Profesional (PMP) akreditasi mangrupakeun standout antarana nu certifications paling imperatif pikeun industri. Hayu urang katarima sagala inklusif sarta mendemonstrasikan yén anjeun ahli, dialam mumpuni dina widang administrasi venture. Kalawan tujuan tungtung husus panawaran Anjeun merlukeun hiji gelar opat taun (gelar sarjana muda urang atawa di sakuliah dunya idéntik) jeung teu kurang ti tilu taun 'tina patepungan administrasi venture. Anjeun Sajaba merlukeun teu kurang ti 4500 jam nyetir jeung kagiatan barengan 35 jam Atikan Manajemén Project koordinasi. Paduli kamungkinan nu teu tahan gelar sarjana muda urang, anjeun tiasa bisi wae nerapkeun.

Dina acara nu mibanda hiji konfirmasi bantu (sakola sekundér atawa di sakuliah dunya nu comparable) jeung anjeun boga teu kirang ti lima taun patepungan administrasi venture barengan 7500 jam koordinasi sarta nyetir tugas jeung jam 35 pangajaran administrasi venture, Anjeun tiasa ogé suplai.

Kumaha latihan sertifikasi PMP nyaéta mangpaat

kahareup hadé

Extent PMP nyaeta fenomenal. Ieu salah sahiji accreditations 10 primér pangeusina. sertifikasi PMP ieu pisan ditanggap crosswise leuwih usaha. Loba organisasi geus dijieun diperlukeun keur PMS keur ngalengkepan hiji PMP atanapi sertifikasi proportionate. Dina kasempetan kaluar nu teu boga sertifikasi ieu lajeng anjeun teu dianggap keur PM (Project Manager) ngerjakeun. Ieu bisa ngawatesan sateuacanna pagawean Anjeun. inspirasi séjén pikeun ngalakukeun PMP mangrupa santunan. Numutkeun Survey Gaji release kasalapan PMI urang, maranéhanana ku sertifikasi PMP ngumpulkeun leuwih luhur kompénsasi (20% luhur ku na badag) ti jalma tanpa sertifikasi ieu.

PMP jeung Kasempetan Karir

Ngabogaan sertifikasi teh leres bakal nyieun leuwih basajan pikeun manggihan hiji penjajahan salaku program atanapi Manajer Project. Extent PMP nyaeta fabulous. Ieu mangrupa sertifikasi sagala sabudeureun kawentar tur dianggap. Salaku per overviews béda, éta salah sahiji certifications 10 utama dina pangeusina.

Gerentes PMP Dipercaya miboga kaahlian Advanced

Bari ieu téh begging mun dibuktikeun titik salah, manjangkeun pembina sareng latihan sertifikasi PMP kasebar normal dicaritakeun ka boga susunan pindah tina abilities nilai keur guaranteeing pencapaian venture a.

Sertifikasi PMP nyaeta expansive

Manjangkeun Manajemén Profesional sertifikasi nyaeta dunya ogé. Aya hiji loba undertakings anu merlukeun kepala suku anu geus ngalaman latihan PMP. Hiji bagian tina ilustrasi ngarancang bantu, wangunan vitalitas, usaha minyak jeung gas, ngembangkeun, transportasi, jeung rékayasa. Kalawan sertifikasi PMP, Anjeun bisa ngakibatkeun pak teh.

A sertifikasi PMP Ngajadikeun ngahanca anjeun leuwih menarik.

Bisi nu nuju neangan hiji penjajahan salaku venture atawa program ngawas-atanapi kénéh dina tahap pisan mimiti di administrasi venture pagawean-a Manajemén Project sertifikasi Profesional anjeun mangrupa kualifikasi rongkah pikeun nambahkeun mun neruskeun Anjeun.

advancements hadé

bukaan pakasaban hébat, loba organisasi sarta occupations gaduh prerequisite fardhu tina sertifikasi PMP, jadi dina kasempetan kaluar nu teu mangrupa PMP dijamin, anjeun moal bisa umum meunang canggih, paduli sabaraha taun pangalaman anjeun boga. Aya odds tambahan tina kamajuan jero hubungan anjeun sakumaha eta pembantunya dina palaksanaan venture ditingkatkeun, akibatna pakaitna ogé meunang kauntungan.

Nanjak di Gaji

Salaku per dina Survey Gaji PMI Manajemén Project, Panyekel kualifikasi kasalapan Edition-Project Management Profesional (PMP) di AS earned a normal tina 22% leuwih ti peers maranéhanana non-credentialed di 2015.

Manjangkeun Manajemén Karir Merlukeun sertifikasi PMP

Anjeun halah tanpa ragu nempatkeun sumber kana PMP dina kasempetan kaluar nu aya Antisipasi digawekeun dina widang administrasi venture keur naon geus ditinggalkeun hirup anjeun. Teu cukup ku nembongkeun komitmen anjeun sarta Tujuan tetep posisi Anjeun di haul lila Sajaba mantuan Anjeun diajar propelled aptitudes tingkat penting dina widang ieu.

Ningkat salaku ngawas venture

Eta mantuan anjeun ngaronjatkeun hiji na ngawas venture fruitful. Ngaliwatan bentang waktu, di hudang pagawean sertifikasi ieu, anjeun nyokot inpo tentang alat jeung strategi sangkan venture anjeun beuki fruitful. Ieu di tukang ngawangun diri anjeun dina organisasi. Anjeun kudu Chances pikeun gawe bareng jeung administrasi sistem kalawan ahli administrasi venture lianna di sakumna dunya, nu positif bisa ngawangun odds anjeun tina prestasi ahli na pamutahiran.

Anjeun bakal hiji individu ti standout antarana nu gatherings ahli paling bergengsi

Ku accomplishing nu sertifikasi PMP, ngaran anjeun bakal dilebetkeun kana gathering greatest na paling bergengsi di dikonfirmasi Manajemén Para ahli Project.

Dina kasempetan kaluar nu geus hoping lampahkeun switch pagawean, accreditations PMP bisa mantuan anjeun. Ku picking up hiji akreditasi mana anjeun bisa merlukeun taun pangalaman, Anjeun bisa dimimitian di entryways ku posisi luhur tur mayar ti sejenna maneh bakal bisa ngalakukeun. sertifikasi PMP moal jadi hal paling effortless anjeun bakal ngalakukeun dina profési anjeun acan eta bakal ngangsonan Anjeun positif.

Learning PMP nyaeta exceptionally lugas tur mantuan dina ANAK. Ieu didik métode kreatif gawé sarta anggota idin pikeun nyokot diajar ti handap ka pengobatan bumi rupa ventures.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!