Blog

4 Jan 2017

3 IBM Pelatihan Kursus Sarerea Dina Industri kudu Ngagunakeun

WebSphere IBM alludes ka brand barang programming PC di kelas program bisnis badag katelah "aplikasi tur gaul middleware". Item produk ieu garapan ku tungtung-klien nyieun aplikasi tur ngasupkeun aplikasi kalawan aplikasi béda. Dina pos ieu, Kami baris ngabahas kana sababaraha IBM Kursus-kursus Pelatihan pangpentingna. Naha aranjeunna penting dina Carreer anjeun? Naon tujuan maranéhanana kursus na naha anjeun ngabogaan hak atawa henteu pikeun maranéhanana kursus.

3 Kalolobaan Kursus-kursus Pelatihan penting IBM anu disebutkeun di handap ieu:

  • Instalasi tur Administrasi of IBM WebSphere Portal 8 on Windows
  • Instalasi tur Administrasi of IBM WebSphere Portal 8 on Linux Ubuntu
  • Administrasi IBM Sametime 9.0

IBM Kursus-kursus Pelatihan & sertifikasi:

1. Instalasi tur Administrasi of IBM WebSphere Portal 8 on Windows

Pelatihan Kursus IBM ieu dimaksudkeun pikeun executives kerangka anu kudu ménta atanapi overhaul abilities organisasi WebSphere Portal maranéhanana. Ngaliwatan leungeun-on pamakéan ngawanohkeun, ngarancang jeung overseeing WebSphere Portal, kerangka chairmen bakal diajar dasar ngaliwatan motong gagasan ujung administrasi organisasi WebSphere Portal Dina satengah poko tangtu, Anjeun latihan dasar undertakings organisasi sapopoé dina IBM WebSphere Portal Server 8.0, kaasup ngadegna portlet, susunan kaamanan, sarta administrasi Kalurahan WebSphere Portal. Dina kadua 50% tangtu, anu gerak konsentrasi kana ngadegna sarta setelan tina WebSphere Portal V8.0.Configuration incorporates databés garapan ku WebSphere Portal, registries klien ngahiji, jeung ngagolongkeun pikeun versatility sarta adaptasi ka gagal non-kritis. Tangtu ieu utamana alamat komponén anyar dibéré bareng of IBM WebSphere Portal 8.0:

target pamiarsa

jero ieu sareng kaluar tengah Tangtu jalan téh nguntungkeun pikeun duanana chairmen kerangka ngalaman anu anyar pikeun IBM® WebSphere® Portal jeung ka WebSphere Portal kerangka overseers (saméméh WS Portal 6.1) anu kedah ningkatkeun abilities organisasi WebSphere Portal maranéhanana. Dina Tangtu ieu, kerangka direksi anyar pikeun WebSphere Portal Administrasi bakal nyandak dina administrasi organisasi penting tur propelled of IBM WebSphere Portal, sarta pikeun portal gagasan. Saterusna, WebSphere Portal kerangka direksi anu kudu nyegerkeun organisasi aptitudes WebSphere Portal maranéhanana baris gancang nyokot involvement dina ngawanohkeun, ngarancang, jeung overseeing WebSphere Portal di operasi sapopoé.

Prerequisites

Anjeun kudu boga:

  • Ngarti kana WebSphere Aplikasi Server jeung JVM kaayaan
  • Involvement jeung WebSphere Aplikasi Server jeung JVM kaayaan
  • organisasi database
  • kaamanan

tujuan

Anjeun halah boga kapasitas pikeun ngagunakeun komponén, Kamampuh, sarta sistim IBM WebSphere Portal 8.0 ka:

  • Tambahkeun portlets ka kaca ngamangpaatkeun saderhana anyar tina pamekar kaca
  • Nyebarkeun portlet sejen
  • ngatur aksés
  • Nyetel hiji blog na wiki nu
  • Nyetél panyiri na rating
  • Jieun jeung nerapkeun aturan perceivability
  • Gawé sareng sustains syndication
  • ngonpigurasikeun katingal
  • Redo atawa merk entri
  • Nyebarkeun hiji topik custom
  • Tukeur disiapkeun keur-ngagunakeun inpormasi ti databés Derby mun DB2 Universal databés
  • Ngonpigurasikeun WebSphere Portal mun ngagunakeun hiji server IBM Tivoli Diréktori Server LDAP
  • Jieun sél deployment Network ngandung hiji hub kebat solitér
  • Pilih topology pangalusna pikeun kaperluan pakaitna anjeun
  • Hurungkeun logging na handap
  • Ngagunakeun XML Aksés pikeun streamline latihan administrasi
  • Mindahkeun ka handap tur reestablish informasi
  • Ngaéksekusi hones administrasi ngurangan

2. Instalasi tur Administrasi of IBM WebSphere Portal 8 on Linux Ubuntu

Pelatihan Kursus IBM ieu dimaksudkeun pikeun executives kerangka anu kudu mangtaun atanapi redesign abilities organisasi WebSphere Portal maranéhanana. Ngaliwatan leungeun-on pamakéan ngawanohkeun, ngarancang jeung overseeing WebSphere Portal, huluna kerangka bakal diajar penting liwat motong gagasan ujung administrasi organisasi WebSphere Portal Dina bagian primér tangtu, Anjeun hone normal undertakings organisasi sapopoé dina IBM WebSphere Portal Server 8.0, kaasup ngadegna portlet, susunan kaamanan, sarta WebSphere Portal administrasi ramatloka. Dina kadua 50% tangtu, anu gerak konsentrasi kana ngadegna sarta setelan tina WebSphere Portal V8.0. Susunan incorporates databés garapan ku WebSphere Portal, registries klien digabungkeun, sarta bunching pikeun versatility sarta adaptasi ka gagal non-kritis.

nu haladir

jero ieu sareng kaluar tangtu tingkat sedeng nyaéta mantuan pikeun duanana manajer kerangka ngalaman anu anyar pikeun IBM® WebSphere® Portal jeung ka kerangka huluna WebSphere Portal (harita WS Portal 6.1) anu kedah ningkatkeun organisasi aptitudes WebSphere Portal maranéhanana. Dina Tangtu ieu, kerangka chairmen anyar pikeun WebSphere Portal Administrasi bakal nyandak dina administrasi ministration promotion penting tur propelled of IBM WebSphere Portal, sarta pikeun portal gagasan. Saterusna, WebSphere Portal kerangka overseers anu kudu nyegerkeun abilities organisasi WebSphere Portal maranéhanana baris gancang nyokot involvement dina ngawanohkeun, nyusun, tur overseeing WebSphere Portal di operasi sapopoé.

Prerequisites

Anjeun halah kudu:

  • Ngarti kana WebSphere Aplikasi Server jeung JVM kaayaan
  • Involvement jeung WebSphere Aplikasi Server jeung JVM kaayaan
  • organisasi database
  • kaamanan

tujuan

Anjeun halah boga kapasitas pikeun ngagunakeun komponén, Kamampuh, jeung téhnik IBM WebSphere Portal 8.0 ka:

  • Tambahkeun portlets ka kaca ngamangpaatkeun intuitif anyar tina pamekar kaca
  • Nyebarkeun portlet sejen
  • ngatur aksés
  • Nyetel hiji blog na wiki nu
  • Nyetél panyiri na rating
  • Jieun jeung nerapkeun aturan perceivability
  • Gawé sareng nourishes syndication
  • ngonpigurasikeun katingal
  • Tweak atawa merk entryway nu
  • Nyebarkeun hiji topik custom
  • Tukeur disiapkeun keur-ngagunakeun inpormasi ti databés Derby mun DB2 Universal databés
  • Ngonpigurasikeun WebSphere Portal mun ngagunakeun hiji server IBM Tivoli Diréktori Server LDAP
  • Jieun sél deployment Network ngandung hiji hub kebat solitér
  • Pilih topology pangalusna pikeun kaperluan pakaitna anjeun
  • Hurungkeun logging na handap
  • Ngagunakeun XML Aksés pikeun streamline latihan administrasi
  • Mindahkeun ka handap tur reestablish informasi
  • Ngaéksekusi hones administrasi ngurangan

3. Administrasi IBM Sametime 9.0

Pelatihan Kursus IBM Ieu nungtun anjeun ngaliwatan prosés deploying na administering IBM Sametime 9.0. Ogé nyertakeun ngungkulan dasar.

nu haladir

Tangtu ieu manages anjeun ngaliwatan jalan arah deploying sarta ngadalikeun IBM Sametime 9.0. Ieu Sajaba nyertakeun penting nalungtik.

Prerequisites

Taya informasi preparatory of Sametime moderator, mangga acan maneh halah boga pamahaman administrasi sistem penting tur utilization program.

tujuan

  • Ngenalkeun bagéan Sametime 9.0 puseur (kaasup Tepi, bagéan video sora atawa serbaguna enablement customer)
  • Approve ngadegna katuhu tina bagéan Sametime 9.0 béda
  • Dimimitian, eureun, tur balikan lingkungan Sametime 9.0 sakabeh
  • Ngagunakeun Sametime 9.0 komponén noteworthy

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!