Blog

3 Apr 2017

50 ilahar Wawancara Patarosan bisa nyanghareupan dina Wawancara

Wawancara Patarosan 50 Kalolobaan umum

Kalawan Wasalam ka prosedur wawancara, panalungtikan sarta susunan pikeun wawancara bisa sakumaha aturan mutuskeun odds anjeun nyieun ka stride handap. Salah sahiji deukeut paling idéal pikeun nyiapkeun hiji calon pagawe amprok-up nyaéta pikeun hone réaksi anjeun ka sadaya patarosan wawancara - malah nu ilahar mutlak.

Pikeun mantuan Anjeun ngawitan, ANAK disaring liwat jumlah badag survey wawancara pikeun manggihan nu patarosan wawancara paling biasa mutlak Ngalamar perlu nanya Ditengah ngawawancara telat. Ku cara kieu, dina kasempetan kaluar nu boga calon pagawe amprok-up disusun, hone saméméh eunteung atawa menta hiji pendamping atawa relatif ka Ngepaskeun ka réspon anjeun kana patarosan dibéré bareng jadi Anjeun bakal jadi disiapkeun pikeun nyimpen kaki pangalusna anjeun ka hareup.

Paling Wawancara umum Patarosan

  1. Naon qualities anjeun?
  2. Naon shortcomings anjeun?
  3. Éta akurat pikeun nyebutkeun yén anjeun bakal indit?
  4. Naha anjeun getol dina digawé pikeun [sisipan ngaran organisasi di dieu]?
  5. Naha anjeun hoyong ninggalkeun organisasi Anjeun hadir?
  6. Naha éta aya crevice dina karya Anjeun diantara [tanggal sisipan] sarta [tanggal sisipan]?
  7. Rék bisa nawiskeun urang yen jalma sejen teu tiasa?
  8. Dimana anjeun ningali diri lima taun? Sapuluh taun?
  9. Naon tilu hal diréktur Anjeun saméméhna bisa rék ningkatkeun?
  10. Éta leres nu bakal dipindahkeun?
  11. Ngadidik kuring ngeunaan periode nu komitmen kasalahan.
  12. Naon gawé lamunan anjeun?
  13. Ngawartosan kuring ngeunaan hiji prestasi anjeun paling gumbira kalayan.
  14. Naon annoyances tinangtu gaul anjeun?
  15. Naon bisa Anjeun miharep nepi ka rengse di awal 30 poé / dinten 60 / 90 dinten jam gawé?
  16. Ngobrol ngeunaan neruskeun Anjeun.
  17. Ngobrol ngeunaan yayasan instructive Anjeun.
  18. Kondisi diri.
  19. Nembongkeun ka abdi kumaha Anjeun nyandak ngurus hiji Kaayaan troublesome.
  20. Naha bakal mangrupakeun ide nu sae pikeun urang keuna ku anjeun?
  21. Kumaha anjeun bisa nyekel angin tina posisi ieu?
  22. Bakal anjeun damel kali / tungtung minggu teh?
  23. Naon kaperluan santunan anjeun?
  24. Naha anjeun neangan penjajahan sejen?
  25. Masihan jaman a mun anjeun indit ogé saluareun prerequisites pikeun venture a.
  26. Naon bisa laporan saharita anjeun nyebutkeun di Wasalam ka anjeun?
  27. Naon spurs anjeun?
  28. Naon diakses anjeun?
  29. Anu saingan urang?
  30. Saha nu pituduh anjeun?
  31. Naon disappointment greatest anjeun?
  32. Ngawartosan kuring ngeunaan jaman nu mun anjeun teu bisa mantuan patojaiah manajer Anjeun.
  33. Naon nami CEO kami?
  34. Naon tujuan profési anjeun?
  35. Kumaha anjeun bakal nungkulan beurat?
  36. Naon éta pembina anjeun 'qualities / shortcomings?
  37. Naon meunang anjeun nepi isuk-isuk?
  38. Éta aman disebutkeun yen anjeun pelopor atanapi supporter a?
  39. Naon kitab panungtungan maneh geus perused keur euweuh alesan husus?
  40. Dina kasempetan kaluar yén mah disebut ngawas anjeun dina momen ieu sareng ditaros anjeunna naon anu zone nu bisa ningkatkeun, naon bisa anjeunna sebutkeun?
  41. Naon situs anjeun paling dipikacinta?
  42. Naon ngajadikeun anjeun kagok?
  43. Naon kagiatanana luang anjeun?
  44. Naon sababaraha encounters otoritas anjeun?
  45. Kumaha bisa anjeun api si?
  46. Bakal anjeun damel 40 + jam tujuh poe?
  47. Kumaha bisa Anjeun ngatur hiji klien ngamuk atawa ambek?
  48. Naon anu anjeun paling sarta slightest ngeunaan gawe di industri ieu resep?
  49. patarosan naon geus teu ditanya anjeun?
  50. patarosan naon anu anjeun gaduh kanggo abdi?

patarosan ieu ilaharna ditanya salila wawancara pikeun proyék, loba patarosan kaduga & downright béda bisa ogé jadi nanya.

Ulah hilap ka bales di Commnets nu Naon éta patarosan umum lianna nu kungsi nanya mangsa hiji wawancara?

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!