Blog

3 Apr 2017

50 ilahar Wawancara Patarosan bisa nyanghareupan dina Wawancara

/
dipasang Ku

Wawancara Patarosan 50 Kalolobaan umum

Kalawan Wasalam ka prosedur wawancara, panalungtikan sarta susunan pikeun wawancara bisa sakumaha aturan mutuskeun odds anjeun nyieun ka stride handap. Salah sahiji deukeut paling idéal pikeun nyiapkeun hiji calon pagawe amprok-up nyaéta pikeun hone réaksi anjeun ka sadaya patarosan wawancara - malah nu ilahar mutlak.

Pikeun mantuan Anjeun ngawitan, ANAK disaring liwat jumlah badag survey wawancara pikeun manggihan nu patarosan wawancara paling biasa mutlak Ngalamar perlu nanya Ditengah ngawawancara telat. Ku cara kieu, dina kasempetan kaluar nu boga calon pagawe amprok-up disusun, hone saméméh eunteung atawa menta hiji pendamping atawa relatif ka Ngepaskeun ka réspon anjeun kana patarosan dibéré bareng jadi Anjeun bakal jadi disiapkeun pikeun nyimpen kaki pangalusna anjeun ka hareup.

 

Paling Wawancara umum Patarosan

  1. Naon qualities anjeun?
  2. Naon shortcomings anjeun?
  3. Éta akurat pikeun nyebutkeun yén anjeun bakal indit?
  4. Naha anjeun getol dina digawé pikeun [sisipan ngaran organisasi di dieu]?
  5. Naha anjeun hoyong ninggalkeun organisasi Anjeun hadir?
  6. Naha éta aya crevice dina karya Anjeun diantara [tanggal sisipan] sarta [tanggal sisipan]?
  7. Rék bisa nawiskeun urang yen jalma sejen teu tiasa?
  8. Dimana anjeun ningali diri lima taun? Sapuluh taun?
  9. Naon tilu hal diréktur Anjeun saméméhna bisa rék ningkatkeun?
  10. Éta leres nu bakal dipindahkeun?
  11. Ngadidik kuring ngeunaan periode nu komitmen kasalahan.
  12. Naon gawé lamunan anjeun?
  13. Ngawartosan kuring ngeunaan hiji prestasi anjeun paling gumbira kalayan.
  14. Naon annoyances tinangtu gaul anjeun?
  15. Naon bisa Anjeun miharep nepi ka rengse di awal 30 poé / dinten 60 / 90 dinten jam gawé?
  16. Ngobrol ngeunaan neruskeun Anjeun.
  17. Ngobrol ngeunaan yayasan instructive Anjeun.
  18. Kondisi diri.
  19. Nembongkeun ka abdi kumaha Anjeun nyandak ngurus hiji Kaayaan troublesome.
  20. Naha bakal mangrupakeun ide nu sae pikeun urang keuna ku anjeun?
  21. Kumaha anjeun bisa nyekel angin tina posisi ieu?
  22. Bakal anjeun damel kali / tungtung minggu teh?
  23. Naon kaperluan santunan anjeun?
  24. Naha anjeun neangan penjajahan sejen?
  25. Masihan jaman a mun anjeun indit ogé saluareun prerequisites pikeun venture a.
  26. Naon bisa laporan saharita anjeun nyebutkeun di Wasalam ka anjeun?
  27. Naon spurs anjeun?
  28. Naon diakses anjeun?
  29. Anu saingan urang?
  30. Saha nu pituduh anjeun?
  31. Naon disappointment greatest anjeun?
  32. Ngawartosan kuring ngeunaan jaman nu mun anjeun teu bisa mantuan patojaiah manajer Anjeun.
  33. Naon nami CEO kami?
  34. Naon tujuan profési anjeun?
  35. Kumaha anjeun bakal nungkulan beurat?
  36. What were your supervisors’ qualities/shortcomings?
  37. What gets you up in the morning?
  38. It is safe to say that you are a pioneer or a supporter?
  39. What was the last book you’ve perused for no particular reason?
  40. On the off chance that I called your supervisor at this moment and asked him what is a zone that you could enhance, what might he say?
  41. What is your most loved site?
  42. What makes you awkward?
  43. What are your leisure activities?
  44. What are some of your authority encounters?
  45. How might you fire somebody?
  46. Would you work 40+ hours seven days?
  47. How might you manage a furious or angry client?
  48. What do you like the most and slightest about working in this industry?
  49. What questions haven’t I asked you?
  50. What questions do you have for me?

These questions  are commonly asked during a interview for Job, many unexpected & downright  different questions may also be asked.

Don’t forget to reply in Commnets that What were other common questions you had been asked during an interview?

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!