Blog

9 IT Kursus-kursus Murid Kudu Naha sanggeus ngaliwatan ujian 2017 12th Board
13 Jun 2017

9 IT Kursus-kursus Murid Kudu Naha sanggeus ngaliwatan ujian 2017 12th Board

/
dipasang Ku

Kursus-kursus IT & sertifikasi sanggeus ujian 12th

CBSE XII Kelas Hasil anu kaluar, sababaraha mahasiswa bakal awakening kana pangakuan anu éta waktu tinggi mun milih tangtu. kursus IT nawiskeun kasempetan Heboh sabab nu teuing ditéang sanggeus sarta bisa ngaktipkeun jalma bisa aktip diperlukeun dina upheaval digital anu geus jadi acan bade padet. Di dieu aya sababaraha kursus berharga 12th mahasiswa baku bisa mutuskeun dina.

1. Bubuka keur Java

Ngaran tangtu: SCJA OCP Java SE 7 Programmer Cimanuk sarta Kursus sertifikasi

Tangtu ieu méré learning pembangunan aplikasi pikeun siswa. Ieu mangrupa tahap Heboh mun fabricate hiji ngadegna di programming Java tur terang konsep kawas encapsulation, abstraksi, sarta warisan.

kauntungan - Kalawan kamungkinan pikeun maju dina Java, Anjeun bisa jadi programmer Java. Sajaba ti, engké di maneh bisa jadi ngeusian di sakumaha proyék atawa program direksi sareng kerja dimana a luhur informasi handap Java bakal ngaktipkeun anjeun nyieun arrangements praktis bari overseeing prosés.

2. C #

Ngaran tangtu: 10266A: C Pelatihan # kabutuhan poko

silabus tangtu ieu kaasup struktur C program #, palaksanaan, sarta sintaksis basa. The programer tingkat panengah handap nyandak dina pembelajaran tur aptitudes diperlukeun pikeun rancang C # aplikasi. Jumlah pastina ogé nyertakeun jejer kawas .NET kerangka, ngamangpaatkeun studio visual jeung C # keur nyieun aplikasi .NET kerangka.

kauntungan - Hiji ngadegna di C # bakal nyiapkeun maneh jadi insinyur sistem na programer desktop.

3. Linux Ubuntu +

Ngaran tangtu:CompTIA Linux Ubuntu +

Linux Ubuntu + tangtosna nyorong anjeun meunang tilu certifications - CompTIA Linux Ubuntu +, LPIC-1, sarta Novell Certified Linux Ubuntu Administrator. Topik katutupan di kursus empower anjeun ngarti konsep Linux Ubuntu Produk, Debian, sarta Ubuntu.

kauntungan - Sakali anjeun ngalengkepan tangtu ieu anjeun bakal boga kapasitas pikeun ngawasan hardware, ngonpigurasikeun aksés jauh, mechanize errands, ngahasilkeun statistik catetan jeung ngalakukeun kagiatan patali lianna jeung learning tina Linux. Anjeun bakal jadi dibantai pinter kalawan kaayaan abnormal pangabisa nyandak ditembak di panggung sengit ieu bisnis software.

4. awan kabutuhan poko

Ngaran tangtu: CompTIA Awan kabutuhan poko

Murid anu twelfth Kelas hasil nu kaluar tiasa ngalakukeun tangtu ieu nu bakal acclimate aranjeunna kalayan konsep komputasi awan.

kauntungan - Salaku mahasiswa nyokot luhur ka pamahaman handap tina strategi pikeun administrasi awan. Aranjeunna baris ngumpulkeun informasi master dina unsur jasa awan ti aspék téknis sarta komérsial, nu mangrupakeun ayeuna a prerequisite pikeun posisi menak boh sektor non-IT IT na.

5. maya kanyataanana

nam tangtue: Maya kanyataanana kalawan Talagasari Engine, Google kardus, tur Oculus Rift

kursus mere leungeun-on latihan dina mesin Unity3D mun nyiptakeun situasi maya pikeun Oculus Rift sarta Google karton.

kauntungan - Anjeun bakal nyusunna mangrupa ngadegna solid ngeunaan téhnologi tina realitas maya jeung aplikasi modern na. Paling luyu pikeun désainer yearning buruan, tangtu ieu téh standout antarana paling katingali keur kursus ku siswa.

6. server +

Ngaran tangtu: CompTia Server +

Tangtu ieu nyertakeun jejer kawas software, hardware, gudang, recovery musibah, lila-pangalusna dina situasi IT na ngungkulan. Ditengah Tangtu ieu, anjeun bisa nalungtik gudang Sistim server barengan konsep recovery bencana.

kauntungan - The salian Tujuan tangtu ieu téh éta nyaéta seller unbiased tangtu sarta acquires aptitudes ngeunaan server web na téhnologi web husus. Lajengkeun, Anjeun bisa jadi hiji IT pinter hébat dina masang, ngajaga tur ngungkulan Jaringan wewengkon lokal.

7. kaamanan +

Ngaran tangtu: Pelatihan sertifikasi CompTIA Kaamanan +

IT Ieu Tangtu / Komputer sanggeus twelfth méré Anjeun kasempetan pikeun nerapkeun learning kaamanan data ka jaringan asli. Anjeun bakal ngawangun up a acumen padat konsep kaamanan IT kawas administrasi identitas, mitigasi bahya tur administrasi bahya, kriptografi, infrastruktur kaamanan, kontrol aksés jaringan sarta sababaraha batur.

kauntungan - Meunangkeun diadaptasi jadi ahli kaamanan, konsultan kaamanan atawa insinyur kaamanan. Salaku kejahatan cyber naek naek, karir di cyber kaamanan bisa jadi pilihan exceptionally remunerating.

8. jaringan +

Ngaran tangtu: CompTIA N +

kursus mere pelatihan tingkat dasar di masang, Konfigurasi, ngajaga, overseeing tur ngungkulan hiji infrastruktur jaringan.

kauntungan - Anjeun bakal soak nepi kamampuhan pikeun ngabedakeun karakteristik protokol jaringan, komponen palaksanaan Wan LAN na, isu di kaamanan jaringan jsb No parusahaan dinten tiasa dianggo tanpa overseer jaringan, nambahkeun jeung popularitas tangtosna ieu jeung stabilitas profésional engké on. .

9. dicampur kanyataanana

Ngaran tangtu: Dicampur kanyataanana (AR na VR) Jeung Talagasari 3D na HoloLens Microsoft

Lakukeun tangtu ieu méré Anjeun kasempetan pikeun ngagabungkeun kanyataanana Augmented na Virtual kanyataanana ngaliwatan HoloLens sarta meunangkeun pamikiran tina kerja intricate tina dunya maya. Eta nawarkeun anjeun panggung HoloLens jeung deukeut hadé pikeun berinteraksi sareng komputer.

kauntungan - Anjeun neuleuman sarta actualize kontrol gerak tur pemetaan spasial, balikkeun pikagumbiraeun anjeun nyaho tur overseeing kanyataanana maya jeung kanyataan dimekarkeun tur transformasi kana karir suksés.

Dina closures, jadi nu sakumaha eta bisa geus fared ujian dewan baku twelfth anjeun, anjeun tiasa tetep riang merealisasikan yén teu aya kakurangan pilihan karir sanggeus ujian standar twelfth. Dina panempoan kapentingan jeung tujuan, siswa bisa milih salah sahiji kursus dirékam luhur keur nyusunna dasar sampurna informasi sarta acumen sarta ngajamin karir suksés engké on.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!