Blog

kang Oki aws awan ngajadikeun otomatis Amazon
13 Dec 2016

Administer awan sareng Chef ngajadikeun otomatis tur AWS

/
dipasang Ku

Kang Oki jeung AWS: A organisasi vital

AWS OpsWorks for Chef Automate is a joint go-to-market exertion between Amazon Web Services and software lulugu, Inc. Éta ngakibatkeun, duanana organisasi anu fokus kana kamakmuran anjeun kalawan administrasi ieu. Kami accomplices pleased sarta kami geus digawé rajin nampilkeun ka anjeun anu pangalusna naon unggal hambalan kami brings kana tabél. Bakal tetep aya dina digawé teuas babarengan jeung anjeun tiasa gumantung kana observasi kurban ieu tetep di tumuwuh di panempoan kritik klien. Dua panaratas pasar geus gawé bareng pikeun mastikeun anjeun siap (sakumaha urang geus ngomong ti mimiti) "ngatur awan".

Kang Oki ngajadikeun otomatis sakumaha hiji kauntungan oversaw

At sirahKami ningali hiji pola kalayan klien pangbadagna urang. Kusabab urang geus robah asosiasi ku cara nulungan aranjeunna ngurangan kode leuwih gancang, leuwih aman, tur sagala beuki dependably, Kang Oki ngajadikeun otomatis robah kana administrasi dasar misi. Kawas naon administrasi dasar misi, guaranteeing diakses sarta informasi trustworthiness merlukeun sababaraha tanaga, exertion, sarta aset serius. klien Fortune 500 urang kudu devour yayasan sarta administrasi aplikasi hambalan misi-dasar sakumaha administrations oversaw.

AWS OpsWorks pikeun Chef ngajadikeun otomatis méré tingkat sarupa ngeunaan éféktifitas, kaamanan, jeung kualitas unwavering pikeun Chef ngajadikeun otomatis nu geus umum harepan tina sagala benefit AWS. Sabalikna kadua speculating kualitas unwavering pakakas sorangan atawa expediency tina sistem, anjeun tiasa masihan AWS kasempetan pikeun ngawasan Chef ngajadikeun otomatis keur anjeun kalayan wengkuan 24x7x365 tur mayar-sakumaha-anjeun-balik estimasi. Hayu AWS nungkulan bala anjeun, overhauls reestablishes, sarta programming. Yén authorizes maneh na grup anjeun pikeun investasi kurang tanaga overseeing Chef ngajadikeun otomatis tur waktu tambahan concentrating on ngéléhkeun saingan Anjeun.

Dilegakeun di pakaitna anjeun kalawan AWS

ops AWSKarya pikeun Chef ngajadikeun otomatis mangrupakeun benefit AWS lokal. Kawas naon administrasi télépon dibeuli ti AWS, aranjeunna anu sudagar ti catetan. AWS méré bolster, poéna kalawan administrasi anjeun, sarta mangrupa tujuan anjeun tina kontak pikeun bagian gede tina worries Anjeun. Kang Oki Software Inc. mangrupa antek AWS sarta kami bolster utilization maranéhna barang urang. Kalawan OpsWorks AWS pikeun Chef ngajadikeun otomatis, you are expanding on the current relationship you as of now have with Amazon Web Services. Any use of this administration shows up as a detail on your AWS charge. You get all the force of Chef, sponsored by the cloud supplier you definitely know and trust. The greater part of your Chef use is incorporated into one straightforward, simple to utilize, and simple to see area. Like some other basic segment of your application stack, it’s a piece of one firm arrangement pack conveyed to you by AWS.

Gaya Chef bisnis jeung grup buka-sumber

kurban anyar ieu mangrupakeun jalur basajan pikeun AWS klien mun nyobian Chef urang item bisnis: Chef ngajadikeun otomatis. Kalawan nepi ka 10 hubs bébas pikeun sataun, éta pendekatan sacara umum aman gancang dimimitian tur ngarasa kumaha lulugu controller méré Anjeun perceivability, consistence, sarta prosés gawé has bari kaayaan sagala robah leuwih arrangements aplikasi Anjeun. Kalawan OpsWorks AWS pikeun Chef ngajadikeun otomatis, anjeun ogé siap ngagunakeun mayoritas instrumen buka-sumber rutin kapanggih dina sistem biologis Chef kaasup supermarket cookbooks, uji-pawon, InSpec, Habitat, sarta (écés) Chef nungkulan Anjeun kerangka AWS jeung aplikasi. Anjeun meunang kasempetan pikeun pangaruh best of duanana universes sareng ngawitan ku snap tina nyekel hiji.

Mimiti

Hayu urang pernah geus speedier atanapi kirang nuntut ka dimimitian ku Chef ngajadikeun otomatis; diaksés ayeuna di kanyamanan AWS sarua administrations generasi Anjeun lianna.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!