Blog

20342B - Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013
28 Feb 2017

Canggih Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013

/
dipasang Ku

solusi Core canggih tangtu Microsoft Exchange Server 2013 diwangun remembering kudu mangtaun abilities & informasi rencana & langsung hiji situasi informing pikeun Microsoft Exchange Server 2013. Dina kasempetan kaluar nu geus sacara resmi nalungtik Leyuran Core of Microsoft Exchange Server 2013, anjeun tiasa nyandak up program ieu pikeun ngaronjatkeun organisasi Exchange Server Anjeun.

solusi Core canggih ti Microsoft Exchange Server 2013 akreditasi bisa earned ku nyobian tingkat bagean informing pangurus, spesialis IT, & staf aréa pitulung gawé anu kudu diajar Exchange Server 2013. kursus nembongkeun anjeun konfigurasi Exchange Server 2013 & méré tungtunan, téhnik pangalusna, & contemplations pikeun mantuan Anjeun ngirim hiji Exchange Server ditingkatkeun. Naon deui, program ieu diusulkeun salaku Nyiapkeun bahan keur spesialis IT anu baris némbongkeun up kanggo Advanced Leyuran Microsoft Exchange Server 2013 ujian, atawa salaku hiji ésénsial pikeun Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE) negeskeun. Dina acara nu nyoba enroll keur kursus, mangka anjeun kudu boga euweuh dina 3 taun tukang gawe dina IT division-utamana dina widang organisasi sistem, organisasi kerangka atanapi pitulung aréa karya. Salaku hiji understudy, anjeun diharepkeun geus digarap kalawan Exchange Server 2013 atanapi sejenna bade saméméh Exchange Server renditions.

-> Naon anu anjeun nyokot arah fruition tangtu?

Di hudang completing kursus, anjeun bakal boga kapasitas ka:

  1. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi hasil ngahijikeun Tatar Exchange Server 2013 Talatahan.
  2. Outline virtualization a meunang siap pikeun fungsi Exchange Server 2013.
  3. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi shifts ti non-Exchange Sistim informing mun Exchange Server, & perbaikan ti akang sateuacan varian Exchange Server.
  4. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi kalenturan pikeun situs Exchange Server 2013.
  5. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi pesen conveying kaamanan.
  6. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi pesen pangropéa di Exchange Server 2013.
  7. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi kaamanan managerial di setting Exchange Server 2013.
  8. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi informing congruity.
  9. Nerapkeun comm panganteur & -line Windows PowerShell® 3.0 ka lulugu Exchange Server 2013.
  10. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi concurrence of informing.
  11. Ngonpigurasikeun & ngaéksekusi ngagabung kalayan Exchange Online.

-> What is the penguasaan husus fundamental diperlukeun bisa mumpuni pikeun Tangtu ieu?

Lian ti pangalaman ahli, anjeun halah boga aptitude husus ngalengkepan dina kasempetan kaluar nu kedah buka program ieu:

  1. Diberesihan Leyuran Core of Microsoft Exchange Server 2013 negeskeun, atawa program sabanding
  2. Teu kurang ti dua taun pangaweruh gawé bareng Exchange Server
  3. Teu kurang ti dua taun involvement di overseeing Windows Server, & Sajaba Windows Server 2012 atawa Windows Server 2008 R2
  4. Teu kurang ti genep bulan pangaweruh gawé bareng Exchange Server 2013 atanapi Exchange Server 2010
  5. Teu kurang ti dua taun pangaweruh gawé bareng ngaran tekad, panomeran DNS
  6. Teu kurang ti dua taun pangaweruh gawé bareng Active Diréktori
  7. pangaweruh gawé bareng Windows PowerShell
  8. Gawe bareng tukang kalawan documentations, contona, PKI (infrasturktur Key Public) documentations

Dina acara nu kudu buka program persiapan ieu, anjeun bisa nyugemakeun dina rudiments ku akang ka Leyuran Core tangtu Microsoft Exchange Server 2013 atanapi ku meunangkeun learning patali & aptitudes. Hal ieu ngusulkeun yén anjeun ngahubungan hiji supplier Nyiapkeun disatujuan pikeun minuhan confirmations ieu.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!