Blog

android-palatihan-gurgaon-na
15 Nov 2016

Anyar pikeun Development Android sarta Tés

/
dipasang Ku

Ngeunaan Android:

OS Android (sistem operasi) anu dikembangkeun ku Google nu dipaké ku 80% tina telepon pinter di dunya. Ieu hartina aya kasempetan luar biasa pikeun Android pamekar pikeun kahareup asup maranéhanana. Lamun urang nganggap kanyataan yén generasi saterusna pamaké Internet (nu leuwih ti 1 milyar) bisa ngakses internet pikeun kahiji kalina dina mobile maranéhanana. Ngembangkeun nyaéta kamampuhan pikeun ngamekarkeun fungsi jeung well-dirancang aktip Android bakal nawiskeun anjeun kasempetan hebat pikeun nyambung jeung jumlah warga anu giliran internét sangkan ponsel maranéhna pikeun manggihan informasi wae ngeunaan naon bae bari leumpang atawa gerak dina mobil atawa karéta .

Untungna pikeun urang anu getol ngeunaan diajar ngembangkeun aplikasi Android, dina prosés ngarobah diri ti konsumen kana Birokrat, aya loba teuing pilihan ngudag nu bakal ngalakukeun hiji pakasaban alus teuing tina nulungan anjeun neuleuman dasar tina programming Android sarta Java. Anjeun oge bakal nyadar yén geus dimimitian hiji Kursus seru mun jadi hiji pamekar Android ahli.

Pelatihan Android

Tangtu Pelatihan Android anu dirancang pikeun siswa anu anyar pikeun Android sarta hayang diajar kumaha maranéhna bisa ngawangun aktip Android anu kuat sarta nguji maranéhna. Hal alus ngeunaan latihan android ieu nu teu kedah kaahlian ahli dina coding enroll diri kana tangtu latihan android ieu. Lamun nyaho kumaha carana ngagunakeun telepon pinter internetan internét atawa ngirim pics na mail ka babaturan anjeun, Eta bakal cukup.

Diajar hal Anyar henteu Mudah:

Anjeun terang yen diajar nanaon anyar teu gampang naha éta mangrupa Android ngembangkeun aplikasi / Tés atanapi ngarancang gambar maké Photoshop atanapi CorelDraw. Anjeun kudu gaduh markisa hiji ogé minat pikeun neuleuman hal anyar lajeng pindah ka hareup pikeun ngahontal kaahlian dina eta. Alus kursus Pelatihan Android sarta tutorials on ngembangkeun Android / Tés bakal nulungan urang leumpang ngaliwatan proses nyieun aplikasi Android pangalusna hanca nu faktor tinggi dina parameter bentuk jeung pungsionalitasna.

Milih hiji Institute Pelatihan Best:

Nepi ka tungtun taun kursus Pelatihan Android, anjeun bakal kudu cukup kanyaho pikeun ngembangkeun & Test aktip basajan tapi kuat nu bisa Anjeun bagikeun ku kenalan anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih panyadia latihan bijaksana saprak ukur otorisasi institutes diajar IT, kayaning Téhnologi Leyuran inovatif, Mibanda éta kaahlian requisite jeung pangaweruh nyadiakeun ka anjeun.

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!