Blog

7 Jan 2017

CEO Apple Tim Cook harvests $ 198 juta di 2016, Dupi éta Leres

pajabat luhur Apple nempo bayar maranéhna turun sataun katukang bari Chief Eksekutif Officer Tim Cook miboga payout na greatest acan tina catetan 2011 ngahargaan Na.

lima lieutenants luhur Cook urang ngagaduhan ngeunaan $ US22.8 juta ($ 31 juta) unggal pikeun 2016, sakumaha ditandaan ku hiji proklamasi perantara documented on Jumaah. The bundles santunan kaasup $ US2.8 juta di bayar jeung duit ganjaran, sarta $ US20 juta di hibah nilai.

Warren Buffett urang Berkshire Hathaway uncovered eta geus nempatkeun leuwih ti hiji miliar dollar dina Apple.

$ US8.75 juta ($ 12 juta) imbuhan uncovered Cook pikeun 2016 finansial, kaasup a santunan $ US3 juta na $ US5.37 juta duit ganjaran, teu ngagambarkeun 1.26 juta biasa conveyed ti ngahargaan badag anjeunna ngagaduhan di hudang ngarobahna kana CEO Apple .

Maranéhanana patut ngeunaan $ US136 juta ($ 186 juta) nalika aranjeunna vested - nu conveyance greatest Cook geus gotten dina sataun solitér tina ngahargaan ka. The estimasi tina biasa ieu kaasup dina tabel imbuhan rundown nu documenting perantara urang saprak eta ngan direkam stipends nilai anyar.

benefit mangrupa mumbul gigantic ti 2015 lamun CEO nu ngagaduhan $ US10 juta di santunan jeung ganjaran, sarta $ US64.2 juta di stock ti na hibah 2011 kamajuan. Bagian gede ti biasa keur 2016 finansial teu ngaropéa ka palaksanaan na sapanjang garis ieu henteu bahaya relinquishment malah jadi Apple dilaporkeun poéna keu kahijina ngurangan saprak 2001.

Telat bentuk iPhone, generator panghasilan greatest Apple, teu enlivened overhauls diprogram jalan saméméh model tuh. Saingan di Cina anu ngahasilkeun gadget kirang mahal bari bangsa dijieun téh achieving titik immersion.

dewan conceded Cook 1 juta dipasrahkeun biasa disetel ka kutang dina dua tambahan leuwih 10 taun nalika anjeunna dianggap kontrol ngaliwatan organisasi basis California dina 2011.

Dina 2013, panel imbuhan dihijikeun 33% tina saham kana palaksanaan stock relatif organisasi urang versus nu S & P 500 dina paménta tinangtu Cook urang sorangan, sarta rencanana biasa mayar kaluar unggal taun. Sanggeus sataun, organisasi dijieun 7-pikeun-1 stock pamisah.

CEO Apple Tim Cook dijieun deukeut $ 200 juta sataun katukang sanajan kanyataan yén produser iPhone dilaporkeun poéna keu kahijina ...

CEO Apple Tim Cook dijieun deukeut $ 200 juta sataun katukang sanajan kanyataan yen pencipta iPhone dilaporkeun munggaran poéna keu buruk na saprak 2001. Photograph: David Paul Morris

Cook ngagaduhan unggal salah sahiji palaksanaan disambungkeun biasa 280,000 ditangtayungan pikeun 2016 saprak balik stock Apple leuwih tilu taun réngsé Agustus 24 éta dina katilu luhur diantara organisasi dina daptar. Anjeunna Sajaba ngagaduhan biasa 980,000 ngaropéa manéhna tinggal di karya.

Beuki kuat kalayan payouts kaliwat, Cook geus dikumpulkeun stock patut leuwih ti $ US350 juta ($ 479 juta) saprak manéhna dapatkan janten CEO.

Anjeunna Sajaba dina lagu pikeun meunang satengah tina biasa napel balik stock relatif na dipesen mayar kaluar dina bulan Agustus 2017 na 2018 di lampu tina tilu taun nyekel saham mulih, sabab per informasi akumulasi ku Bloomberg.

IPhone-produser urang balik jadwal 2016 sataun stock kaasup kauntungan topped 12 keur unggal Penny, ngéléhkeun satengah tina S & P 500 organisasi.

Nilai hibah pikeun senior VPS Angela Ahrendts, Eddy cue, Luca Maestri, Dan Riccio jeung Bruce Sewell anu Sajaba incompletely napel Apple balik stock relatif leuwih ti tilu taun. Sesa kutang jero opat-na-a-satengah taun sanggeus aranjeunna nuju diwenangkeun. Duit ganjaran dibayar kaluar underneath fokus salaku organisasi lasut poéna net na tujuan upah gawe.

Truant tina wahyu imbuhan Apple téh Kapala Desain Officer Jony Ive, disebut ku wawakil paling penting sababaraha organisasi urang. Ive outlined loba considerable barang kawentar Apple kaasup iMac, iPod jeung iPhone.

agen Apple teu promptly meta ka panggero jeung hiji email nu dikirim luar jam bisnis.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!