Blog

#apple lalajo serial 2
12 Dec 2016

Apple Watch Series 2 ngurus advertisements Libur

Apple geus ngarilis dua advertisements kasempetan anyar pikeun maranéhna apal Watch Series 2, percanten eta bakal nulungan kaunikan jeung nguruskeun teuing salajengna.

Apple Watch Series 2

The tech Goliath Cupertino bisa nyieun kalolobaan mangpaatna tina poéna iPhone gede pisan maranéhna taun kalawan datangna maranéhanana nembe waterproof iPhone 7 na 7 Ditambah ku kaméra ganda, kumaha éta ku sadayana rekening gaduh lebet dina sagalana mawa poéna smartwatch maranéhna up tur kadalikeun tidbits gossipy yen eta henteu ogé dipikawanoh salaku klaim organisasi.

Salaku telat, nawaran sadaya smartwatches - henteu ngan Apple - geus Isro sabudeureun leuwih ti 50 persen. susunan anyar apal ngeunaan promosi discharged on Jumaah keureutan na Apple Watch Series 2 salaku "cara definitif tina Gadget hirup".

The 10-mun 16 detik rekaman kaasup tempat tina naon Sigana mah Los Angeles jeung Asia, studio move, sarta hiji soccer luar koordinat. promosi Sajaba concentrates dina unpacking unik tina hal, kalayan wearer nu muka salaku berkah - proposing yen eta bakal nyieun hiji hadir impeccable keur usum Natal!

Mashable dijamin yén Apple Watch geus nyetir di showcase smartwatch, kumaha organisasi geus ditolak keur uncover angka poéna nyata pikeun gadget maranéhna, sahingga loba kateupastian kaunikan na.

Notwithstanding, CEO Apple Tim Cook shockingly dijamin on Salasa ku cara maké hiji email ka Reuters yén na "informasi mendemonstrasikan yén Apple Watch ieu lakukeun rongkah na sigana janten standout antarana nu endowments kasempetan paling kaprah taun ieu."

"Ngembangkeun poéna téh ati-grafik. Kaleresan jadi ngawartoskeun, Ditengah minggu poko balanja Christmas, tawaran kami liwat tina Apple Watch éta leuwih menonjol ti minggu sagala di sajarah item urang. Naon deui, sakumaha urang diharepkeun, urang geus dina lagu pikeun saparapat pangalusna kantos pikeun Apple Watch, "Cook diwangun.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!