Blog

qtq80-dp1eqm
16 Mar 2017

ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Kunaon hiji Perkenalan mun ASP.NET on OpenShift?

Dina ngalakonan ngembangkeun ASP.NET ngamangpaatkeun OpenShift, Kuring geus manggihan yén sababaraha tutorials kaluar aya keur mimiti on ASP.NET anu

a) kacida kapikiran boggling, sarta

b) teu balik leuwih rudiments kumaha eta fungsi

Bisi moal ngagunakeun ASP.NET on OpenShift, Anjeun kudu boga kapasitas jeung ngarti eta!

Dina susunan latihan instruksional ieu, Abdi luncat dina kasempetan pikeun masihan anjeun pamahaman dasar kumaha fungsi ASP.NET na naon nu nuju ngalakonan sateuacan Anjeun ngawitan putting undertakings Anjeun on OpenShift. Ieu gé meunang mun yén dina artikel cukup geura-giru.

Dina bagian 1 na 2 tina latihan instruksional ieu, kuring gé akang leuwih dimimitian gancang ku ngamangpaatkeun layouts di Visual Studio Komunitas 2015. Ieu ngakibatkeun eta bakal pikeun Windows dina bagian ieu. Bisi wae, abdi gé ngajalankeun beuki luhur ka handap kalayan ngalakonan sagalana tanpa layouts di Visual Studio Code dina nyokot sanggeus latihan instruksional, anu bakal relevan pikeun Linux Ubuntu atawa Mac jeung sajaba Windows. Bisi nu nuju teu ngamangpaatkeun Windows, anjeun tiasa bisi wae nyandak sanggeus sapanjang di bagian 1 na 2 pikeun meunangkeun pamikiran umum tina cara ngadamel titik sésana di .NET Core.

Urang kedah Dimimitian!

Bagian 1 - Nyetel Up hiji Service ASP

Baris dimimitian anjeun kaluar ku nyieun jasa dasar ASP ngamangpaatkeun controller a. Abdi peryogi pikeun mastikeun nu katingali kumaha fungsi Controllers méméh pindah sagemblengna asup ka MVC.

Jieun proyék Anjeun

Dina Visual Studio (Kuring ngamangpaatkeun Komunitas Edition 2015) klik File na afterward Project Anyar.

Dina Citakan -> Visual C # -> organizer Web, pilih ASP.NET Core Web Aplikasi (.NET Core). Ieu kritis nu pilih .NET Core teu kerangka .NET sakumaha ieu di .NET cross-tahap perpustakaan.

proyék-1024x552 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Tuliskeun ngaran venture Anjeun - ieu bisa nanaon remen, dina latihan instruksional ieu abdi gé jadi nelepon deui MeowWorld.

Salaku hiji perkara tangtu, lokasi ieu bakal di Visual Studio Projects organizer anjeun, acan ulah ragu pikeun ngarobah ieu dina acara nu kukituna meunang tajongan hiji kaluar tina kasempetan pikeun nyimpen latihan instruksional tempat sejenna.

Urang kudu nyieun susunan sejen (jawaban nyarupaan hiji venture ngajempolan nu nyepeng kagiatan rupa-rupa nu bakal jadi gawé bareng) jeung urang kudu ngaranan susunan hal.

Salaku hiji perkara tangtu, susunan ieu ngaranna sarua venture Anjeun. Ieu splendidly rupa, jadi abandon salaku bisa jadi. Jadi anu jadi meureun nya, anjeun leuwih ti wilujeng sumping ka ngaganti ngaran eta di acara nu kukituna meunang tajongan hiji kaluar tina kasempetan ka.

Pastikeun Jieun Diréktori keur dipariksa - ieu teu kritis dina kasempetan kaluar nu ngarti naon nuju anjeun lakukeun, tapi rada teu ngabantuan a deal gede kalayan ngajaga hal diwangun.

Anjeun ogé bisa mibanda Visual Studio ngadamel toko sewang alami. Kuring moal ngalakukeun eta sakumaha ieu mangrupa latihan instruksional, acan pikeun skala badag manjangkeun, Anjeun bisa jadi kudu.

Nalika anjeun eusi kalawan unggal salah sahiji setélan, klik OKE pikeun mindahkeun onto nu stride handap.

Pilih Citakan Anjeun

Di dieu Anjeun halah boga tilu pilihan. Pikeun latihan instruksional ieu, anjeun kudu milih pilihan Web API. Kuring gé meunang kana dua lianna kalayan tutorials hareup.

template-1-300x234 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Dina kasempetan kaluar nu ngumpul tur ngajalankeun venture di momen ieu, éta bakal muka jandela program (atawa tab) jeung nyandak anjeun ... / programming interface / nilai / - nu baris némbongkeun hiji klaster JSON demonstrating ieu:

API-nilai-300x66 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Tutup program anjeun sarta mastikeun Anjeun ngeureunkeun venture anjeun ku squeezing nu nyekel pasagi beureum (anu nyebutkeun "Kaluar Debugging" mun anjeun mouse-leuwih) jeung tujuan nu bisa ngarobah éta.

Ngarobah controller Anjeun

Dina Solusi Explorer, buka Solusi Ngaran -> src -> Ngaran Project -> Controllers -> ValuesController.cs na mukakeunana.

Tempo kumaha unggal salah sahiji metodeu gaduh http a ... "tret patali sareng maranehna (HttpGet, HttpPost, HttpPut, andHttpDelete). Ieu metoda http - HttpGet` nyaeta ngajalankeun sahiji ngagiling hiji garapan for geus meunang ka kaca wéb. Contentions bisa diliwatan mun unggal metoda salaku faktor panalungtikan string (atawa Tangtu data - nu langkung lengkep ihwal ruteu engké).

Katuhu-Klik amplop Controllers na nyieun kelas sejen disebut CatController.

controller-300x162 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Tambahkeun perpustakaan Microsoft.AspNetCore.Mvc pikeun mantuan tetep kode anjeun sampurna.

Tambahkeun metoda Meow ngalengkepan ka kelas anjeun:

Kode-2-254x300 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Ayeuna ngajalankeun kode teh. Dina program anjeun, nambahan / ucing / bil / mun localhost: ##### ningali karya anjeun dina kahirupan nyata.

feline-bil-300x66 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Anjeun ngembang HttpGet ( "/ ucing / bil") pikeun peruse HttpGet ( "ucing / bil") sarta ngarobah nami metoda ti string pubic "Yowl ()" pikeun muka string Bill ().

Candak catetan anu ngayakeun nami controller atawa metoda pangaruh jalan. Ieu prakték biasa sangkan sagalana cocok kumaha oge, kitu refresh kode:

Kode-3-254x300 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Ayeuna kumaha ngeunaan urang kaasup ucing sejen!

Kode-4-188x300 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Ayeuna anjeun bisa ngajalankeun kode jeung muka program anjeun ka: ... / ucing / Steve /

ucing-Steve-300x66 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Urang bisa neruskeun kaasup ucing, acan nyieun metoda pikeun tiap hiji bisa meunang janten distinctly irritating, jadi kumaha urang ngarobah éta. Bisa ngagunakeun a contention pikeun ngaran ucing anu bakal diliwatan salaku senar sual. Jadi kode urang kiwari bisa nyarupaan ieu:

Kode-5-194x300 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Ayeuna ngajalankeun kode jeung langsung panyungsi anjeun ka: ... / ucing? Ucing = bil teras salajengna ... / ucing? Ucing = Steve

Kiwari kami boga ucing dina metoda sarupa kitu URL téh rada jumbled. Ieu teh tempat faktor bade ngaliwatan rute asalna di Sadaya kami kudu mangrupakeun robah saeutik kana kode nu.:

Kode-6-194x300 ASP.NET on OpenShift: Ngamimitian di ASP.NET

Saterusna, ayeuna urang tiasa backpedal kana ngamangpaatkeun: ... / ucing / RUU APP jeung ... / ucing / Steve.

Yén éta pikeun bagean awal presentasi ieu. Dina nyieun dua cara ieu pikeun ucing na naon anu maranehna nyebutkeun, anjeun geus dimimitian dina nyieun hiji layanan web ASP.NET dua nelepon API! pos kuring salajengna bakal ngabahas lalaki sarta netepkeun data, sarta kumaha sesi dianggo, saperti kami tumuwuh di ngagimbung ucing.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!