Blog

5 Jan 2017

Astounded Pikeun Teangan Young IITians Gaduhan Iim Dina pikiran: Sundar Pichai

/
dipasang Ku

Kharagpur: Admitting yén anjeunna dipaké pikeun bangku keur sare kelas Ditengah poé wangunan na di IIT Kharagpur, CEO Google Sundar Pichai on Kemis komunkasi reueus pisan pikeun manggihan IITians youthful hartina pikeun meunangkeun kana IIMs malah salaku anjeunna hariwang dina significance tina meunang pangalaman asli.

Tag Hash: #news #tech

"Aya deal agung beurat nyandak sanggeus hiji susunan prinsip sagala ngaliwatan profési anjeun (di India). Lamun anjeun di sakola sekundér mertimbangkeun sakola. Kuring meunang pisan ngajempolan nu individu meunang kana IITs na promptly aranjeunna contemplating IIMs jsb Éta kitu kritis pikeun meunangkeun pangalaman certifiable, "ceuk Pichai dina hiji sési intuitif jeung IITians dieu dinten.

Deui ka taun grounds 23 di hudang pagawean B.Tech di 1993, cenah understudies investasi a deal gede tanaga buku na adapting scholastically.

Dina outing nostalgia inget grounds poé, manéhna indit ka rohangan asrama na, patepung pendidik sarta disambungkeun jeung understudies.

"Jelas," éta jawaban na mun ditanya naha manehna bunked kelas.

"Urang dipaké pikeun tetep nepi telat sabudeureun waktu magrib tur dina isuk lasut kelas," manehna reviewed.

Pichai cenah meunang ngabéwarakeun dina dengekeun anu understudy sababaraha kadalapan-grade geus dimimitian meunang siap pikeun IITs.

"Ditengah waktos abdi, matak individu ceuk individu ieu teu meunang ka sakola ieu sareng nu mangrupakeun tungtung jalan pikeun anjeunna," manehna reviewed.

Anjeunna understudies dididik ngeunaan tempat-Na kalulusan mun ékspérimén kalawan sagala rupa hal, balik kaluar dina dahan hiji, jadi saimbang sarta nyandak sanggeus minat maranéhanana.

India, jadi nu sakumaha eta bisa, cenah, boga hiji ngadegna padat instruksi salaku wali bahas eta terus.

Di Amérika, Pichai ngomong, di Stanford misalna, understudies nyokot jurusan ngan basa aranjeunna keur aya di taun panungtungan maranéhanana.

Di hudang pagawean B.Tech di Metalurgi sarta bahan wangunan ti IIT, Pichai tuh MS di Téknik sarta Élmu Bahan tina Stanford Universitas sarta ambà ti Sakola Wharton sarta ngagabung Google dina 2004.

Ieu Ditengah waktu ieu dina grounds yen anjeunna janten hopelessly enamored kalawan schoolmate na Anjali na wedded dirina engké.

Anjeunna reviewed kumaha anjeunna dipaké pikeun buka asrama teh Ladies ngora 'papanggih nya jeung meunang dihina nalika si bakal ngagorowok noisily, nyebutkeun "Anjali Sundar geus nelepon maneh".

Saterusna mun ngaduruk ngaliwatan opat taun rongkah di grounds, cenah, manéhna ngarasa resep lamun waktu ditéang nyokot pareum.

"Éta luar biasa mun balik 23 taun sanggeus kanyataan," ceuk hiji Pichai sumanget.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!