Blog

13 Apr 2017

Naha AWS sertifikasi nyaeta penting? AWS Certified Gaji pamekar dina dollar

/
dipasang Ku

Naon nu Ajén hiji sertifikasi AWS?

Ieu learning normal nu procuring hiji konfirmasi AWS mangrupa pendekatan rongkah pikeun cocog involvement anjeun nurutkeun para sahabatna anjeun sarta bisnis jeung rék dilegakeun kamampuhan pakaitna anjeun kalayan aplikasi basis AWS. Notwithstanding, aya oga sejen anu teu acan diukur sakumaha teu lila pisan. Asalna ngeunaan alatan 2015 kaahlian IT na Gaji Survey dipingpin ku Global Pangaweruh tur Windows IT Pro uncovered yén bayar normal tina opat accreditations AWS surpassed $ 100,000. Bari teu aya jaminan yen hiji negeskeun equivalents a santunan genep inohong, éta positif teu bisa ngalakukeun cilaka sagala.

AWS Certified Gaji pamekar

  • AWS Certified pamekar - Mitra Level $ 137,825
  • AWS Leyuran Certified arsiték - Profesional Level $ 117,434
  • AWS Leyuran Certified arsiték - Mitra Level $ 114,935
  • AWS Certified SysOps Administrator - Mitra Level $ 108,046

Perused artikel 2016 ngeunaan naon nu diperlukeun mangtaun hiji negeskeun AWS. (Muka dina jandela sejen)

Dimimitian dina Path mun AWS sertifikasi

AWS affirmations (jeung AWS Nyiapkeun) mangrupakeun proyék dumasar bagian dimaksudkeun pikeun arrangements désainer, pamekar jeung frameworks operasi overseers. Jero unggal bagian, tingkat ahli pasangan sarta confirmations dicirikeun. Bari Nyiapkeun henteu diperlukeun harita endeavoring hiji ujian negeskeun, mangka exceptionally ngusulkeun.

arrangements arsiték

AWS Leyuran Certified arsiték - Mitra Level

negeskeun Ieu approves nu boga leungeun-on pangalaman ngamangpaatkeun AWS rencana exceptionally diakses, ongkos-éféktif, ngalepatkeun frameworks toleran sarta serbaguna medar. Ieu affirms kapasitas anjeun pikeun ngabedakeun jeung characterize prerequisites kanggo hiji aplikasi basis AWS sarta nyandak sanggeus prosedur ditarima pikeun ngawangun aplikasi aman tur padet dina tahap AWS.

Prescribed Nyiapkeun: Architecting on AWS

AWS Leyuran Certified arsiték - Profesional Level

konfirmasi ieu approves propelled aptitudes husus sarta involvement di outlining aplikasi medar tur frameworks dina tahap AWS.

Prescribed Nyiapkeun: Advanced Architecting on AWS

pamekar

AWS Certified pamekar - Mitra Level

akreditasi Ieu approves kabisa husus Anjeun dina ngamekarkeun jeung ngajaga nepi aplikasi dina tahap AWS. ujian tés wawasan anjeun kana pamanggih ngalengkepan:

  • Picking hak husus jasa AWS pikeun aplikasina.
  • Ngamangpaatkeun AWS SDKs pikeun ngahubung sareng jasa AWS ti aplikasi Anjeun.
  • Nulis kode nu ngaronjatkeun dijalankeunnana jasa AWS yén employments aplikasi Anjeun.
  • kaamanan aplikasi kode-tingkat (bagian IAM, certifications, enkripsi, jeung saterusna.)
  • Ngusulkeun Nyiapkeun: ngembang dina AWS
  • Frameworks Operasi Kuncén

AWS Certified SysOps Administrator - Mitra

negeskeun Ieu approves provisioning pangalaman anjeun, bisa dipake jeung ngajaga nepi frameworks ngajalankeun on AWS. Ieu affirms kapasitas anjeun pikeun ngabedakeun jeung ngumpul prerequisites mun characterize jawaban pikeun jadi dijieun na dikeureuyeuh AWS. Éta ogé approves kapasitas anjeun pikeun masihan AWS operasi sarta susunan arah jeung nulis resep lila pangalusna sadaya ngaliwatan lifecycle of venture a.

Prescribed Nyiapkeun: Systems Operasi kana AWS

AWS Certified DevOps Insinyur - Profesional (Beta)

akreditasi Ieu approves penguasaan husus di provisioning, gawe na overseeing frameworks aplikasi medar dina tahap AWS.

Prescribed Nyiapkeun: Operasi System on AWS

balna aya dina pangadilan anjeun

Dina kasempetan kaluar nu aya ngan saukur dimimitian ku AWS, hiji pendekatan luar biasa pikeun meunangkeun kaki anjeun baseuh téh ku survey rekaman instruksional bébas tur Labs diaksés dina situs AWS. AWS kami kabutuhan poko tangtu ogé bakal mantuan Anjeun nyandak dina rudiments of AWS harita ninggalkeun on hiji cara negeskeun.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!