Jadi A Rakan

Jadi Affiliate pasangan / Pasir Kaliki kalawan Téhnologi Leyuran Inovatif, saprak lahirna kami ANAK bisnis latihan jeung solusi anu tumuwuh sataun on taun dina watesan deliveries, klien tur géografi. Salaku Téhnologi Émbaran ngadeg di kota metro urang India, nepi ka nyebarkeun jangjang urang ningkatkeun bisnis. ANAK keur néangan keur nunjuk franchisee di Dayeuh Nu di handap:

  1. Noida
  2. Kalkuta
  3. Purwakarta
  4. Bangalore - Kota Electronic, Hosur Jalan
  5. neundeun
  6. Sukabumi
  7. Cimahi
  8. Purwakarta

kasempetan hadé tina Kasuksesan:

Kalawan hiji Rakan Affiliate kalawan Téhnologi Leyuran Inovatif Anjeun kauntungan tina usaha jeung pangalaman urang nu geus invested sumberdaya urang dina nyiptakeun hiji bisnis suksés. Statistik nunjukeun yen 90% mimiti-up gagal dina 05 taun. Nu leuwih 90% tina bisnis franchisee neruskeun beroperasi malah sanggeus 5 taun.

Kabuktian Usaha:

Kami maturan ladenan nu geus hasil dimekarkeun, dites, disampurnakeun na dipasarkan.

mangpaat:

Sakali anjeun jadi franchisee kalawan Téhnologi Inovatif Leyuran, Anjeun bakal meunang benefited segi bisnis lokal, rojongan produk, Rakan kalawan HP na Redhat, Cimanuk sarta hak-hak pangiriman pikeun sagala rupa trainings, tarumanagara Trainings, rental infrastruktur tarumanagara, Corporates trainers jeung loba deui.

syarat

  • Spasi: 1700 sq. ft. Nurani Area,
  • Location: Muhun disambungkeun kana angkutan umum, spasi parkir, Angkat - lamun luhur 1st lanté.
  • Investment: 30 lacs (+ -10%) gumantung kana kotana tur Spasi
  • Mulih: Kira 3 lacs jeung / atawa gumantung kana poténsi pasar.

Investasi di Cimanuk IT High ROI

Total pasar pikeun atikan IT sia Rs. 33,825 sarébu Cr (AS $ 50 Ny) tumuwuh di Pace kacida luhurna. 5% PDB India mangrupa anggaran on Atikan IT. Inovatif Téhnologi Leyuran dibagikeun keur tumuwuh 30 persen taunan & 2016-17 diperkirakeun tumuwuh ku 100 persen. Kalawan jumlah tumuwuh industri IT na lolobana pausahaan shifting basa maranéhna pikeun India.

Pausahaan anu daék pikeun investasi gedong kompetensi pikeun ngaropéa karyawan maranéhanana sarta individu anu belanja on ngembangkeun karir professional industri pendidikan IT keur ngaronjatkeun:

  • Tumuwuh panghasilan disposable mun nerjemahkeun kana pengeluaran discretionary luhur
  • kompetensi profésional
  • kasadaran rising of certifications di India
  • Salawasna jadi di kompetisi bari slowdown dina ékonomi
  • red Hat
  • cisco
  • Microsoft
 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!