Blog

data-élmuwan
5 Dec 2017

Kumaha Janten hiji Data Élmuwan Certified Ahli?

Kumaha carana jadi Data Élmuwan?

data Élmuwan : Élmu Data mangrupa médan interdisciplinary anu ngagunakeun sababaraha kaahlian susunan - ukuran, programming, learning mesin, data pertambangan, Sarta ujian - konsentrasi learning jeung bit mantuan pangaweruh nu bisa dipaké pikeun nyandak pilihan bisnis dasar. Ku blast data sakuliah tempat, sains data geus earned status keur hiji standout diantawis rising vocations paling kaprah jeung lucrative keur naon datang. Ngaktipkeun kana hiji panalungtik data teu a akta basajan saprak eta obliges ahli janten hébat dina sababaraha téritori aptitude kaasup arithmetic, rékayasa software, learning faktual, mesin engang, ujian prescient, database, operasi nalungtik. Pikeun ngahontal sapertos rupa kaahlian susunan, nya éta dasar pikeun meunangkeun formal Nyiapkeun ti yayasan learning dikabarkan nu boga imperatif kerangka jeung learning aset ngadidik subjék ieu.

Data Élmuwan Karir Enabler

A 12-minggu atanapi 3-bulan tangtu tina Téhnologi Leyuran Inovatif on Élmu Data kamungkinan nu wagered pangalusna pikeun individu anu keukeuh balik kana semesta Bigbang Data Analytics. lab Ieu escalated Tangtu ngandung of 12 modul misah mana tekenan nu bakal di tiap tina kamampuhan ceuk underneath:

  • Linux Ubuntu jeung SQL
  • Arithmetic jeung Statistik
  • Python jeung Scala Programming
  • Hadoop benang na Ambari
  • Sqoop, Flume jeung Kafka
  • Babi, Hive na Impala
  • Apache narik
  • Sunda Programming atanapi modeling duga
  • mesin Learning
  • Pamandangan na Gancang Témbongkeun
  • modeling pilihan
  • Mimitian Mesin Learning

Unggal salah sahiji mata pelajaran ieu ngaidentipikasi kalawan Data badag Analytics nu médan endlessly ngamekarkeun éta tindakan minangka ekspresi populér poé ieu. Tangtu ieu dimimitian dimimitian ku euweuh pitulung luar pikeun némbongkeun gagasan penting dina kamajuan Data Big, bari nuluykeun arah propelled diajar on Élmu data. Sistem biologis Hadoop ieu Sajaba canvassed di jéntré Heboh mun acclimate anggota kalawan Apache Hadoop panggung pikeun Data Big Analytics.

Data Élmu Ahli - Data Élmuwan

Tangtu ieu téh kanggo wannabes anu kiwari hébat dina panalungtikan bisnis, acan merlukeun arah sarta rojongan kana gagasan, contona, Sunda Programming, Mesin Learning, duga modeling, jeung Statistik. ahli ngalaman anu kudu kasampak leuwih abilities maranéhna nyiapkeun konfirmasi tiasa gabung Tangtu 3-minggu ieu. peneliti Yearning Data di tangtu ieu ogé baris nyokot WS Rendra dina sistem persépsi Data tur ujian Sunda. Tangtu bakal envelop nu modul ngalengkepan:

  • Élmu jeung Statistik
  • Sunda Programming na modeling duga
  • mesin Learning

Tés software Cimanuk

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!