Blog

2 Feb 2017

Mangpaat Awan komputasi jeung sertifikasi CCSP

Mangpaat Awan komputasi

Babasan populér paling sultry di dunya IT - komputasi awan, alludes ka tipe komputasi nu aset komputasi kawas CPU, RAM, rubakpita, spasi disk, jeung saterusna nu conveyed leuwih web. aset ieu dijieun ku jaringan dasar tina server fisik nempatkeun jauh di pisan diteundeun up data museurkeun sahiji ahli luar ko-ops. kaayaan abnormal of adaptability, versatility sarta kualitas unwavering dina waragad difokuskeun anu kauntungan penting atawa elemen recognizing tina komputasi awan. Ieu Sajaba wipes kaluar wastage aset siga utilizes 'bayar anjeun ngagunakeun' demonstrate mana klien tungtung diwajibkeun mayar ngan aset maranéhna menta na devour.

komputasi awan geus dimimitian pikeun nyokot footing sakumaha tina telat jeung asosiasi duanana penting sarta saeutik sakuliah dunya ngamangpaatkeun gaya komputasi awan keur ngalengkepan target bisnis maranéhanana jeung ningkatkeun leungeun luhur di pusat komersil.

Dijamin Awan Kaamanan Profesional sertifikasi-na komponen-komponen sareng kauntungan

The Certified Awan Kaamanan Profesional atanapi CCSP teh aftereffect of a kolusi antara Awan Kaamanan Alliance (CSA) jeung (ISC) ², tangtu nu dijieun pikeun suplement sarta ngagunakeun dua certifications aya: (ISC) ² urang Certified Systems Émbaran Kaamanan Profesional na CSA urang bijil tina awan Pangaweruh Kaamanan.

Tujuanana jeung kauntungan tangtu

Awan komputasi sakumaha ceuk luhur téh bisa diandelkeun, adaptable na savvy. Mangkaning, nu administrations anu conveyed leuwih hiji jaringan kabuka nu ngajadikeun eta rentan ka hiji campuran tina bahaya luar. Dina kaayaan kitu, pamahaman komputasi awan bahya kaamanan data sarta nyieun prosedur pikeun alleviate dampak maranéhanana nyaéta kapercayaan perdana. asosiasi canggih teu tega leungit data dasar bisnis maranéhanana sarta dina kapasitas anu merlukeun professional sanggup anu boga informasi jeung skill keur nawar éféktif jeung sagala nurun tina resiko.

The Awan Kaamanan (CCSP) tangtosna tina Téhnologi Leyuran Inovatif intends nyiapkeun anjeun bakal sagala informasi penting ngeunaan kapasitas komputasi awan, anu provisos dina kaamanan nu bisa misused, sarta kumaha carana pas eta ngajamin lingkungan awan ditangtayungan tur aman. sertipikat ieu ti yayasan tingkat luhur ieu idin anjeun ngalengkepan jumlah paling abnormal of penguasaan kaamanan sarta ngabantu pakaitna Anjeun nganggo kapasitas maksimum komputasi awan kalawan henteu bade kalawan resiko keur respectability data.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!