Blog

naon kursus nguji software pangalusna
5 Apr 2018

Naon anu Kursus-kursus Best Software Tés di India?

/
dipasang Ku

Nguji is salah sahiji perioda pivotal tina prosés ngembangkeun software. Dina kasempetan kaluar yén tahap nguji teu ngarah legitimately, aya kemungkinan tinggi yén blemishes conceivable na inadequacies dina software nu moal neangan pasti. Sasuai, éta imperatif mun boga pamikiran anu pangalusna kursus nguji software diaksés ngamangpaatkeun eta.

The Best Kursus-kursus Tés Software:

Di handap ieu rundown of nyangkokkeun tina kursus pangalusna pikeun nguji software nu bisa ngusahakeun ku para ahli.

  • test software Certified Tangtu sertifikasi pinter (CSTP)
  • Tangtu Certified test manajer sertifikasi (CTM)
  • Certified kursus sertifikasi manajer kualitas software (CSQM)
  • Certified software automation test Tangtu pro sertifikasi (CSTAS)

1. Certified Software Test Kursus Profesional sertifikasi (CSTP):

sertifikasi ieu tangtu nguji software dimaksudkeun fokus dina kabutuhan poko sarta lila-best of nguji software. Sistem tangtu geus dirancang jeung titik nu bisa tanpa loba manteng a jadi ditéang sanggeus ku fledglings anu bakal nyieun profesi maranéhanana di médan nguji software. Tangtu sertifikasi ieu nyorong para ahli sangkan tangtu ngarancang nu pangalusna test kasus nu bisa garapan pikeun lalaki anu kuat mawa ngeunaan uji coba parabot lemesna.

The dibéré bareng anu zona tina sabagean anu tangtu sertifikasi ieu nawarkeun ka calon:

  • Ngarancang jeung appropriately executing kasusna test keur kagiatan tangkas
  • Centering mun nyieun outlines test nu bisa bahannana tiasa dipaké deui dina sagala rupa ventures
  • Asihan kaluar handap ka bengkel bumi
  • Nyieun prosedur pangalusna, approachs, sarta prosés pikeun ngarancang kasusna test
  • Fokus dina Antisipasi anu prerequisites keur ngarancang ngeunaan kasusna test
  • Kaayaan prosedur of imperfection handap
  • Featuring pikeun characterizing sarta manajemén sah ti kaperluan of klien rute
  • Concentrating dina kabutuhan poko tina automation test

Tangtu ieu empowers nu tenderfoots dina nguji software pikeun meunangkeun nguji software nu diperlukeun Nyiapkeun pikeun nulungan aranjeunna keur ngumpul vocations maranéhanana di médan individu.

2. Certified sertifikasi Test Manajer Kursus (CTM):

Kursus sertifikasi ieu ku na badag dicokot nepi ku populasi umum anu gaduh sababaraha taun involvement dina spasi nguji acan henteu spesialis. sertifikasi tangtu nguji software ieu katempona tangtu satengahna anu geus ditawarkeun ku IIST keur ahli nguji. Struktur tangtu geus dirancang jeung titik nu eta puseur sabudeureun reinforcing nu abilities jeung learning sahiji ahli.

The dibéré bareng anu zona of particulars nu tangtu ieu nawarkeun:

  • Kaayaan bentuk uji béda
  • Manajemén ti ventures test
  • Mariksa jeung enhancing nu outline jeung prosedur test
  • Concentrating on manajemén résiko
  • Characterizing téknik sarta sistem pikeun automation test
  • Featuring sarat tina sertifikasi kualitas software.

Keur bagian paling, para ahli anu boga sababaraha taun involvement dina nguji software na anu hayang manjangkeun maranéhna wawasan tur ngembangkeun bukaan lumangsungna kalawan sertifikasi ieu.

3. Software Certified Kursus-kursus sertifikasi Quality Manager (CSQM):

Lian ti concentrating on ningkatkeun aptitudes sarta informasi ngeunaan para ahli ku nguji software Nyiapkeun, sertifikasi ieu puseur Tangtu sabudeureun ngamekarkeun abilities ngajaga nepi kualitas software. sertifikasi teh nambihan leeway para ahli kalayan méré aranjeunna karakteristik kaayaan kualitas software nu. Para ahli anu boga sertifikasi ieu ku na badag favored ku bagian gede tina pakumpulan beredar for geus meunang sakabéh adun tina uji coba software jeung ngajaga nepi kualitas na.

The dibéré bareng anu téritori nu jéntré yén tangtu sertifikasi ieu nawarkeun:

  • Ngamekarkeun métode pikeun ngajaga nepi kualitas software nuAtur gambar diulas
  • Gawe bareng pikeun ngembangkeun fungsi pikeun konfirmasi kualitas software
  • Ngarancang prosedur dipariksa pikeun guaranteeing kualitas software
  • Conveying rojongan pikeun ngembangkeun software sarta integrasi
  • Kaayaan jeung konfigurasi software
  • Ngamekarkeun strategi pikeun ngembangkeun software tangkas
  • Concentrating on manajemén résiko
  • Pangatur Tengetan na Panalungtikan ngeunaan software nu

Kursus sertifikasi prinsip puseur sabudeureun kualitas software, sapanjang garis ieu ngajadikeun campuran santun nalika digabungkeun jeung sababaraha sertifikasi of nguji software.

4. Software Certified Kursus sertifikasi Spesialis Test Automation (CSTAS):

Ieu salah sahiji jalma kursus nguji software anu tersirat pikeun otoritas dina widang nguji software. Para ahli anu neangan tumuwuh wawasan maranéhanana sarta nyandak dina prosedur anyar ngaronjatkeun proses nguji software pilih Tangtu sertifikasi ieu. The sertifikasi kanggo Tangtu nguji software anu tersirat keur ahli anu geus ampir 10 taun involvement dina nguji software. Ieu ngandung sababaraha tingkat propelled jeung gagasan pikeun enhancing bentuk nguji software na conveying hasil giat dina diperlukeun.

The dibéré bareng anu particulars nu tangtu sertifikasi ieu nawarkeun ka calon:

  • Presenting unsur halus tina automation test
  • Ngarancang kasusna test pikeun palaksanaan lemes tina automation test
  • Ngamekarkeun strategi jeung métode pikeun automation test
  • Ngarancang jeung ngamekarkeun rékayasa of automation nguji
  • Ngarancang test kasus pikeun guaranteeing kualitas software nu
  • Featuring dalil test pikeun securing software ngalawan bahaya conceivable

sertifikasi Ieu salah sahiji tingkat propelled of sertifikasi dina widang nguji software na jaminan paling wawasan di Wasalam kana nguji software.

Diajar Tés Software

di Ngan 2 Days
enroll Kiwari

Leave a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!