Blog

PRINCE2 MÉTODOLOGI

Posted on03 Aug 2018
Pangeran 2 nya éta métode déskriptif manajemén proyék. Pangeran 2 bisa dilarapkeun ka proyék sagala irrespective kana industri nanaon. Pangeran 2 ceramah ngeunaan Desain Ngartikeun produk Kagiatan @ kabebasan Nyiapkeun perkiraan Nyiapkeun nu Dokumén jadwal jeung nganalisis Risk dina sakabéh luhur Pangeran 2 téh tangtu berharga jeung eta pedah ka anjeun sakumaha hiji individu jeung organisasi Anjeun. Pangeran 2 ujian jeung sertifikasi prosés téh diwangun ...
Maca deui

Mangpaat sertifikasi ITIL & Naha ITIL anu diperlukeun?

Posted on10 Jul 2018
professional IT atawa jalma anu bisa dipake di industri IT anu salawasna dina modeu learning jeung ujian, miharep anjeun kabeh aya sapuk kalayan pernyataan luhur. Jokowi jeung ngalirkeun pamariksaan profésional hartina attaining a sertifikasi global. Tujuan certifications téh: mayar naek na kasempetan karir promosi Leuwih alus ngaronjat Paménta Kompetisi Global pangakuan Global Update kalawan kamajuan téhnologi Di sagigireun IT sertipikat téhnologi aya loba ...
Maca deui

Ngarti Microsoft Dinamika 365

Posted on22 Jun 2018
asosiasi kaayaan pamundut ayeuna mun tetep overhauled. Geura na Bundaran contenders kakarék dimimitian maturan software SaaS ka konsumén maranéhanana sarta geus robah jadi hiji-eureun-search maranehna, nu mangrupakeun Téritori noteworthy bahan perhatian. Asosiasi bisa angin nepi slipped balik saingan maranéhanana dina acara éta maranéhna teu outfit diri kalayan ieu barang luar biasa. Aya nu jumlahna badag Palanggan Hubungan Manajemén (CRM) sistem ...
Maca deui

Paménta ti Cyber ​​Kaamanan Para ahli dina 2018

Posted on19 Jun 2018
Cyber ​​Kaamanan: Hiji sarat unquestionable diajar widang dina pamandangan ngadaptar, dimana unggal salah sahiji gadget téh, purposely atanapi teu eling, pakait jeung dunya éksternal sarta bisa ngirimkeun informasi individu jeung perusahaan leuwih saluran unsecured. poé ieu, aya hiji kudu stressed ngaliwatan Kaamanan of wellbeing manusa sarta kaamanan data Tarumanagara sarta rahasia. Jeung bantuan tangtu ieu, Kuring geus endeavored ...
Maca deui

DevOps - The Future of IT Industries

Posted on15 Jun 2018
DevOps (a fleeting dibikeun ka ngembangkeun JEUNG KOPERASI), kawas paling metodologi anyar, nyaéta ngan ekspresi populér pikeun sababaraha individu. Najan kanyataan yén everybody ngabahas eta, teu unggal jalma comprehends naon éta. Naon DevOps? Janten pasti, DevOps nyaeta metodologi a. Kamungkinan metodologi ieu nyieun mental sejen - hiji dangong mana pamekar JEUNG KOPERASI group gabung maranéhna ...
Maca deui

Kumaha penting nyaeta CCNA? Kamarana urang terang ngeunaan CCNA?

Posted on14 Jun 2018
Pentingna CCNA CCNA mangrupa tangtu negeskeun jaringan IT ditawarkeun ku Cisco. konfirmasi CCNA affirms kaahlian anjeun dina jejaring na approves kapasitas anjeun damel, install sarta troubleshoot sedeng-tingkat disilihtukeurkeun na routed jaringan. CCNA teh tingkat kadua prosés konfirmasi pagawean lima tingkat. Lima tingkat anu ngaranna jadi Entry, Mitra, Profesional, Ahli jeung Spesialis. Dina spite kanyataan yen aya ...
Maca deui
1 2 3 ... 30
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!