Blog

professional-badarat-banner-636 × 400
1 Jul 2017

Prak karir saterusna nepi Ngalakonan sertifikasi CCNA

A sertifikasi Cisco CCNA teh move kaayaan nuju hiji profési éféktif sareng standout antarana nu merek paling bergengsi teh bisnis networking. Cisco Systems mangrupakeun jawara diantara paling acclaimed produser, originators, sarta padagang of jejaring Routers sarta pindah. Cisco ngalir a 'Asasi Manusa Network' lega - hiji struktur Multimedia astute sarta super laju kahiji anu associates jalma leuwih dunya kalawan pilihan Audio jeung Video susuratan. sertifikasi CCNA teh move kaayaan nuju hiji mata pencaharian kalayan mérek ieu. CCNA téh ngan keur leumpang konci dina panjang digambar tur ka gelar hébat invigorating nélépon pilihan nu aya ngajadikeun pikeun masa depan anjeun.

Cisco nawarkeun latihan CCNA na confirmations anu bakal ngaktipkeun anjeun kamajuan di jalan profési ngangkat anjeun. Cisco program gawé negeskeun nawarkeun susunan dina lima tingkat -

  • asup
  • babaturan deukeut
  • tanaga ahli
  • ahli
  • undagi

Awan insinyur, kepala suku awan na kerangka ngawangun: Tingkat Mitra nawarkeun CCNA béda atawa Cisco Certified Network Mitra meunang siap. CCNA Awan mangrupa mantuan pikeun insinyur awan, executives awan na insinyur kerangka. susunan Ieu mangrupakeun cara endah nungkulan meunangkeun aptitudes sentral jeung figuring kaluar kumaha carana hasil ngawasan belah ngembangkeun di karaketan kana. courseware diusulkeun ngasupkeun pamahaman Cisco Awan Chairil Anwar jeung presenting Cisco Awan Administrasi nu diaksés tina Cisco perpustakaan éléktronik.

Kaamanan Operasi: CCNA Cyber ​​ops nyaéta kesiapan anu bakal muka lawang muka béda pikeun anjeun. Ngajaga nepi kaamanan komputerisasi nyaéta karya nyobian pikeun nu latihan CCNA Cyber ​​ops bakal nangtukeun anjeun nepi. Saatos akreditasi ieu, anjeun bisa mimiti profési anjeun kalawan konsentrasi kana operasi kaamanan. Ngaliwatan CCNA Data Center, CISCO nawarkeun hiji tata lega anu bakal ngaktipkeun anjeun simpen waktu jeung duit kana sudut pandang, misalna, server ngokolakeun kerangka, make jeung upkeep. Pikeun maranéhanana dilebetkeun kana distrik mana duanana IT na frameworks ayeuna papanggih, CCNA Industrial nyaéta putusan pangalusna. Ieu utamana signifikan for ngumpul, kontrol cecekelan, sarta undertakings minyak sarta gas.

Kaamanan: diklat séjénna CCNA yén CISCO témbong téh CCNA Kaamanan. A kerangka sanggup kalawan aman CCNA bakal miboga kamampuh pikeun ngembangkeun struktur kaamanan, ngarasa perils tur sedeng susunan bahaya. Anjeunna atanapi manehna bakal pinter dina ngembangkeun dipaké salaku sapotong struktur kaamanan. Ahli kalawan CCNA Routing, CCENT Cisco and Switching, atawa naon baé sertifikasi CCIE anu pas bil rencana pikeun akreditasi CCNA Kaamanan.

Nirkabel: CCNA nirkabel negeskeun alamat isu ahli nirkabel gifted keur ngajamin yén kamajuan dipaké ku bisnis téh dina dunya sampurna outlined, dipariksa sarta saterusna sagala sabudeureun bolstered. diurutkeun ieu latihan baris manjangkeun pangaweruh anjeun sarta aptitudes di LAN setelan, mariksa tur ujian. Anjeun bakal miboga kamampuh sangkan ngaéksekusi jaringan jauh kentel pikeun ngatur tur jaringan aksés naon leuwih dipuseurkeun. akreditasi ieu sababaraha pre-kabutuhan poko.

kacindekan

Certifications, contona, CCNA masihan hiji angkat santun ka pagawean anjeun sarta ngajadikeun anjeun stride a payun. The certifications di CCNA ngaktipkeun anjeun transformasi kana asset kritis pikeun karaketan Anjeun.

Tempo ogé:

CCNA sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

CCNA Profesional Certified - Wawancara Patarosan Jeung Jawaban

CCNA Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!