Salajengna Spesialis Generation Project

lapisan Spesialis salajengna Generation ProjectNo of Postions: 1Spesialis placeholder salajengna Generation ProjectLocations: Sukabumi / Pune / Cirebon NCR

Salajengna Spesialis Generation Project

sumberdaya nu bakal diperlukeun pikeun mantuan dina palaksanaan generasi saterusna AI, BlockChain na leyuran lianna. Anjeunna / Manéhna ogé bakal mantuan dina mastikeun yén kauntungan anu diserep dina bisnis.

tanggung jawab:

Generasi hareup & Benchmarking

  1. Ngawangun keuangan generasi saterusna solusi portopolio keuangan maké bot, AI, ML, Blockchain, Microservices na Bigdata dina leyuran multi-kanal digital.
  2. Patokan solusi portopolio keuangan diantara peers industri jeung jadi diantara nu pangalusna

hal nu ngajadikeun otomatis

  1. Nerapkeun keuangan core prosés FP & A, R2R, S2P2P, Q2C, A2R, Pajak & Khazanah dina ECC sapanjang kalayan larutan dipikabutuh pikeun IR na RE.
  2. Ngawangun solusi minuhan sangkan prosés jelas kapamilikan / akuntabilitas jeung titik Inok ngurangan
  3. Ngahijikeun prosés na leyuran antara portopolio Keuangan sarta ékosistem bisnis lega pikeun palaksanaan seamless prosés bisnis.
  4. Aktipkeun sharing jeung réduksi ongkos leakage jeung manual panyabutan prosés di rupa titik sasalaman.
  5. e. Ngawangun SSC dumasar bot sarta platform interaksi Coe pikeun pamundut, masalah sarta manajemén pangaweruh.

Taat ka Visi Company urang

  1. Ngawangun hiji kelas dunya keuangan terpadu prosés, platform na solusi pikeun ngarojong agility bisnis parusahaan jeung kinerja.
  2. Nganteurkeun pangalusna dina pagelaran bisnis kelas salaku prosés Wasalam na leyuran pikeun sakabéh operasi keuangan dina platform digital
  3. Patokan tur nganteurkeun "Profitability", "jaminan Pajeg", "kumpulan jeung optimasi pembayaran" janten kelas dunya.
  4. Pikeun nerapkeun minuhan & kontrol mékanisme tahan kalawan pangalusna "Panyegahan miboga" parabot tinimbang parabot réaktif.

Syarat proyék:

  • Ngembangkeun sarta program desain nu ngungkit solusi digital kana strategi
  • Nyadiakeun kaahlian téhnologi digital pikeun ngarojong rarancang jeung manajemen program nu ngungkit téhnologi generasi saterusna (NGT)
  • Nyumbangkeun wawasan kana kapamimpinan pamikiran dina inovasi digital
  • Ngarancang jeung nganteurkeun mékanisme luyu keur nangkep efektivitas jeung dampak téknologi hareup generasi (NGT), leyuran digital sarta interventions.
  • Ngawangun jeung ngajaga hubungan jeung organisasi pasangan, komunitas ngalaksanakeun sarta stakeholder global.
  • kaahlian komunikasi kuat

otista

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!