Senior Eksekutif Penjualan

lapisan Senior Penjualan EksekutifNo of Postions: 1placeholder Senior Penjualan EksekutifLocations: India Selatan

Senior Penjualan Eksekutif tanggung jawab proyék:

  • Ngawangun bisnis ku identifying jeung ngajual prospek.
  • Ngajaga hubungan jeung klien.

Senior Penjualan Eksekutif tugas proyék:

  • Ngaronjatkeun accomplishments staf jeung kompeténsi ku perencanaan kiriman solusi; ngawalon patarosan teknis na prosedural pikeun anggota tim kirang ngalaman; ngajarkeun prosés ningkat; anggota tim mentoring.
  • Nangtukeun kasempetan bisnis ku identifying prospek sarta mengevaluasi posisi maranéhanana di industri; nalungtik tur nganalisis pilihan jualan.
  • Sells Pelatihan Solusi ku ngadegkeun kontak sarta ngembang hubungan jeung prospek; recommending solusi.
  • Mertahankeun hubungan jeung klien ku cara méré rojongan, informasi, tur hidayah; nalungtik tur recommending kasempetan anyar; recommending untung jasa perbaikan.
  • Nangtukeun perbaikan prosés ku sésana ayeuna on tren industri, kagiatan pasar, tur pesaing.
  • Prepares laporan ku cara ngumpulkeun, nganalisis, jeung nyimpulkeun informasi.
  • Mertahankeun jasa kualitas ku ngadegkeun tur enforcing standar organisasi.
  • Mertahankeun pangaweruh profésional sarta teknis ku attending bengkel atikan; reviewing publikasi profésional; ngadegkeun jaringan pribadi; benchmarking kaayaan-of-nu-seni lila; milu dina masyarakat profésional.
  • Nyumbang ka tim usaha ku accomplishing hasil patali sakumaha diperlukeun.

 

Senior Penjualan kaahlian Eksekutif na Kualifikasi:

  • Naon gelar sarjana muda, ambà nyaeta Wajib
  • kaahlian presentasi
  • Hubungan klien,
  • Emphasizing kaunggulan,
  • Énergi Level,
  • badami,
  • Prospecting kaahlian,
  • Rapat Goals Penjualan,
  • cipta,
  • Planning jualan,
  • kamerdikaan,
  • Motivasi pikeun Penjualan

otista

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!