Blog

itil-sertifikasi-karir-prospek
4 Dec 2017

Kumaha sertifikasi ITIL Ngabantu di Karir

/
dipasang Ku

sertifikasi ITIL geus ngajemput prominence diantara kursus ahli sakumaha tina telat. realitas ieu sacara koléktif netep sanggeus, tempo incorporation of ITIL diantara 15 pangalusna Mayar certifications on planét dina sataun 2014. Motivasi balik naha ITIL ahli Certified gaduh an tepi leuwih wawakil béda atawa seekers penjajahan éta ITIL administrations diwajibkeun dina rupa-rupa pakumpulan pakait sareng bisnis IT. Thusly, para ahli ITIL ditéang richly dibayar employments dina sagala pakaitna IT moderately éféktif.

Disregarding kualitas unmistakable tina sistem ITIL, pengikut yearning boga kebat modest of inquiries ngeunaan bukaan pagawean nu tempatna aya di hareupeunana tangtosna ieu. artikel sakedik ieu bakal ngabantu peruser nu fabricate hiji sudut pandang umum nuju tempat hadir tina pasar pagawean pikeun ITIL ahli Certified.

Ajeg, sistem ITIL disambungkeun dina widang Manajemén Service. bagian paling biasana ekspektasi sanggeus prestasi of ITIL negeskeun aya pamadegan Kajadian analis, Robah Koordinator, Masalah analis, jeung saterusna.

Bagian tina ITIL di Téknik Pakakas Lunak

Dua daérah perdana di software mangrupakeun pamutahiran na upkeep. Bari software kamajuan manages diwangun aplikasi anyar jero disadiakeun waktu allotment ku ngamangpaatkeun administrasi venture, rojongan software mangrupakeun rusuh jeung administrasi tur upkeep undertakings lamun aplikasi anu geus réngsé sarta ngajalankeun. ITIL boga hiji bagian Heboh maén dina software upkeep.

Sagala individu dina software upkeep, IT rojongan, kerangka atawa administrasi bakal némbongkeun palaksanaan ditingkatkeun kalawan konfirmasi ITIL.

sertifikasi ITIL

Sorts certifications

Nyandak sanggeus certifications ITIL bisa dihontal ngaliwatan tés ITIL.

  • ITIL Yayasan: negeskeun Ieu tés learning dasar standar ésénsial, bentuk, patempatan, Kamampuh, gagasan, istilah, jeung saterusna.
  • ITIL panengah: ujian Ieu ukuran kapasitas Ngalamar 'tina dasarna nalungtik administrasi.
  • Ngatur Meuntas Lifecycle nu: test ieu bakal ngarecah kamampuh ngaruksak jeung ngagabungkeun hal imaginatively.
  • ITIL Ahli: negeskeun Ieu endorses of fabulousness ahli anjeun, ie kabisa, dina sistem ITIL.
  • ITIL Masters: Ieu jumlah pangbadagna ITIL negeskeun, sarta geus kaala ku ngan sabudeureun 35 individu ti madhab sakuliah dunya.

Karir prospek pikeun ITIL Profesional Certified

Pikeun extent pasar penjajahan anu hariwang, didieu téh count of employments nu halah milari di panempoan ahli Anjeun experience-

Level pemula(0 mun 7 taun pangalaman):

  1. Mimiti on nelepon di administrasi benefit IT, misalna, IBM Tivoli na BMC ubar.
  2. Occupations patali jeung yayasan IT di MNCs.
  3. IT bolster ngawangun, benefit conveyance examiner, desain pitulung aréa gawe, rojongan husus, jeung saterusna.

Level panengah(Leuwih ti 7 taun pangalaman):

Leuwih bisa diandelkeun, occupations administrasi resep:

  1. IT Service Pangiriman Manajer
  2. ngurangan Manajer
  3. Episode atanapi Masalah Manajer
  4. Benefit meja Manajer

Pangalaman tinggi:

learning profound sapertos yayasan brings bagian, contona,

  1. Bébas konsultan di ITIL
  2. ITIL palatih

Candak catetan anu bari anjeun mumpuni pikeun némbongkeun up for ITIL, sarta bisa lolos ka dinya, bebas yayasan ahli anjeun, aya bisa jadi loba poténsi sajauh bukaan pikeun gawé dina kasempetan kaluar nu teu boga hiji yayasan IT . Anggap, dina sagala hal, rencana keur ngalengkepan atanapi sakumaha tina kiwari boga profési di programming upkeep sarta administrasi, ieu téh di akreditasi idéal pikeun anjeun.

Téhnologi inovatif Leyuran (Pelatihan ANAK) nawarkeun maneh nyandak ITIL sertifikasi kursus & ujianPelatihan ITIL di Gurgaon

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!