sertifikasi CCNA

A Guide lengkep
CCNA sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep
11 Mei 2017

CCNA sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

Kedah tina Sajam dina "jejaring Industri" - CISCO

Industri IT keur standout antarana paling sorts sanggeus industry kusabab pesona na jadi sajauh pagawean, compensations, hal jeung oposisi eta boga. Kudu tina kaayaan keur tinggal, berkembang enhancing dina bisnis IT geus nyieun pamanggih "jejaring" sarta ngembang gancang, sarta progression dina "jejaring" geus dibawa mudik "ahli" dina widang ieu. Jeung kapentingan rongkah pikeun ahli ieu sareng mareuman kilter maranéhna diakses basajan tur rising sihungan, kapentingan pikeun "Profesional disiapkeun" geus dimekarkeun. Dinten, komo bisa diakses tina "Profesional disiapkeun" teu kabeh nu troublesome, sarta merlukeun pentingna hébat geus robah jadi "ensured Profesional" anu affirmed dina hardware tangtu jejaring, prosedur, sarta operasi. The acknowledgments tina ieu "Profesional Affirmed" téh kusabab cara nu sipatna disiapkeun atanapi dikonfirmasi dina motong ujung, commonsense sarta program jejaring nu patali pasar panganyarna. The diduga acclaimed tina ieu "Profesional ensured" téh leuwih anu dikonfirmasi dina "CISCO" .. !!

Naha nya CISCO sertifikasi jadi "bergengsi"?

CISCO teh lord of "Industri jejaring" na dina kasempetan kaluar nu aya affirmed atawa dibales ku pangawasa nu jelas sampeyan balikkeun kana "Lalaki Raja". Sagala hal dianggap, ieu téh salah sahiji alesan kumaha oge kaleresan éta CISCO dijamin ahli boga pamahaman punjul ti jaringan web, barang, rupa-rupa jaringan coinciding babarengan dina hiji lingkungan sarta jalan éta, Lolobana item di industri jejaring, dina sistim biologis di sakuliah dunya dinten ieu, anu ti CISCO. Dinten CISCO teh endah, unchallengeable, pelopor sakabéh dina bisnis networking. Méré jawaban pikeun klien gadget rupa-rupa dina rupa jaringan pikeun effortlessly dikaitkeun, ngajadikeun diakses jeung bursa data diantara individu basajan, henteu paduli kana variétas dina jangka waktu, tempat jeung tahap. CISCO conveys tungtung-to-tungtung resolusi jejaring, anu ngamungkinkeun para struktur has pikeun masihan administrations jaringan diprediksi. Ieu malah keus rupa éksténsif barang perlengkapan keur bolster éta Cisco Internetwork Operasi System Software. Yén teh alesan ventures sarta asosiasi nu nanyakeun kapentingan pikeun ahli anu affirmed ku CISCO ie a "CCNA sertifikasi" pinter. The "Cisco Certified Network Mitra" latihan nyaéta respon dinten ieu méré kadorong pikeun pagawean jaringan Anjeun.

Babadtina CISCO

Hal ieu kacida intriguing pikeun nalungtik kumaha na nalika CISCO tétéla jadi saperti adikuasa luhung dina bisnis networking. Éta mana ath deui di 1980 urang nalika Ilen Bosack na Sandy Bosack, duanana digawé di kantor PC diskrit dina Stanford Universitas dijieun server mana PCS maranéhna bisa nyarita saling ngamangpaatkeun konvénsi IP. Dina 1984 aranjeunna ngadegkeun "cisco Systems" na engké di 1992 nami dirobih kana "CISCO Systems, Inc.". Dina titik nu aranjeunna dijieun sababaraha "server Portal" nu kiwari disebutkeun disebut "Old Abjad Sup Produk" kawas, anu - AGS; MGS; CGS; IGS jeung AGS +. Jero sataun CISCO conveyed saklar 4000 héran, 7000, 2000, sarta 3000 susunan saklar. Sateuacan lila CISCO ngancik kana organisasi ahli paling coveted tur diperlukeun dina bisnis networking. Nu dibawa mudik hiji diurutkeun séjén test pikeun aranjeunna, anu anu hartosna ku nu keur ngawasan aranjeunna dina rupa tingkat sarta wewengkon. Gaduhan gadget rumit sarta arrangements diperlukeun kuli Sarbini pikeun ngawanohkeun, ngawasan jeung nalungtik aranjeunna. Respon luyu sumping salaku - Cisco Certified Internetwork Ahli (CCIE) program. Tujuan ieu pisan dasar - langkung angka pakakas bisa ngawanohkeun diperlukeun para ahli berbakat anu tiasa ngalakukeun Kitu ogé notwithstanding overseeing tur nalungtik lamun diperlukeun. Program ahli disiapkeun anu bisa nyandak dina sakabéh ieu sarta ngaéksekusi sakumaha diperlukeun. program nu ensured individu dina tingkat nu beda tina kamampuan husus, kadali tina jejaring rencana na bolster akibatna muka cara ka sadaya, nu ieu sakali konstrain kana sababaraha hiji. The "CCNA sertifikasi" nyaeta hambalan awal atawa anjeun bisa nelepon deui ka "venturing batu" dina susunan ieu.

Sertifikasi CCNA atanapi Pelatihan CCNA

Sertifikasi CCNA teh sertifikasi wajib pikeun sagala jejaring pinter anu perlu jadi CISCO affirmed. Kabéh sertifikasi séjén dicokot sanggeus sertifikasi fundamental ieu. Mangpaat keur CCNA Certified / sertifikasi seueur, daptar sababaraha hiji -

  • Organisasi meunang hiji susunan aptitudes mun ngitung kaahlian sahiji ahli anu tiasa nungkulan kapal appropriately di komunitas biologis jejaring difokuskeun. Éta bisa tetep yen salaku baku pikeun milih saingan hiji.
  • Individu anu kdu jeung abilities set pikeun ngarti, ngenalkeun jeung nungkulan Cisco Operating System Internetwork na Cisco peralatan. Naon deui, nu kacangan sarta bolts of internetworking nu Sajaba maréntahkeun kalawan tujuan anu aranjeunna bisa ngambang ngaliwatan lingkungan nu "Non-Cisco".
  • latihan CCNA bakal mere Anjeun tahap mana sertifikasi CCNA anjeun robah kana platform kanggo hiji profési minuhan, sarta menak.
  • Sertifikasi CCNA Anjeun dependably baris mantuan anjeun manteng kaluar saluareun sihungan ahli, di jero sarta asosiasi luar.
  • Anjeun angin nepi plainly mumpuni pikeun certifications Sajaba propelled, sakali anjeun CCNA Certified, sakumaha - CCNP (Cisco Certified Network Profesional); CCIE (Cisco Certified Internetwork Ahli) CCDA (Cisco Certified Desain sertifikasi) jeung CCDP (Cisco Certified Desain Profesional).
  • Anjeun dianggap salaku master jejaring, pinter, tur lumrah pikeun tekad of complexities jejaring atanapi manggil kalakuan jaringan tingkat.
  • pangakuan tinggi, sabab jagoan jejaring pinter, tina sertifikasi CCNA nalika contrasted kalayan naon sertifikasi séjén ogé ngajadikeun eta tujuan balik menta. Anjeun perlu favored paduli kamungkinan nu teu boga rupa taun pangalaman ditambahkeun kana repertoire Anjeun.

Sarat pikeun CCNA

Tapi anjeun kudu terang ngeunaan abilities fundamental anjeun kudu procure ngalaman sertifikasi CCNA atanapi pelatihan CCNA.

The ngalengkepan aya sababaraha aptitude fundamental anjeun kudu have-

  • Pamahaman LAN dasar, diarahkeun Wan sarta jalur jaringan, ngadegna maranéhanana, setup na kumaha dianggo aranjeunna.
  • Ngonpigurasikeun atanapi ngenalkeun jaringan sarta kacangan sarta bolts of IP, IPX, pigura Relay, Ethernet, sarta VLANs.
  • Dispense aksés jauh, diajar ngeunaan aplikasi anyar kawas dagang Internet, média interaktif, sarta saterusna.

Dimana meunang dikonfirmasi?

Anjeun kudu meunang latihan CCNA ti yayasan anu professionally overseen tur ngaktipkeun Anjeun mangtaun syarat luhur: inpormasi ku numuwuhkeun strategi ngahaja pikeun némbongkeun anjeun dina enhancing konfigurasi jaringan, ngawasan jejaring dina kaayaan gunana sarta nguji, sarta saterusna kumaha carana dianggo jejaring. Anjeun kudu neangan jadi disiapkeun misalna yén sarat pergaulan urang keur abilities husus nu wareg. Anjeun kudu meunang inpo propelled sahiji, poéna husus sarta Kamampuh administrasi keur éféktif nepikeun Kamampuh lamun ngalaman jero kaayaan lumrah. Anjeun kudu meunang muatan tebih ngahontal dina routing Cisco tur ngaganti kursus sertifikasi. Sababaraha tina téma fundamental anjeun kudu dibere nyaho nu -

  • Models layered jeung karesep na
  • Modél rujukan OSI jeung kaayaan nguntungkeun na
  • Tujuh lapis tina OSI
  • alat angkutan lapisan kontrol stream
  • Ngalir kontrol jeung data epitome
  • Cisco item switch
  • Saklar lapisan-2
  • Manjang-Tangkal Protocol
  • LAN Ngalihkeun kamajuan, pindah sorts sarta maranéhanana gawé bareng saklar lapisan-2
  • Protocol IP
  • Konfigurasi muatan administrasi ios
  • IP Routing Panyiaran na Prosés
  • VLANs
  • Cisco Internetwork tur administrasi na
  • Novell IPX jeung desain na
  • Network kabutuhan poko
  • Panyiaran Wan
  • Infrastruktur Services, kaamanan, jeung administrasi

Nempatkeun eta plainly, objektif halah jadi pikeun neuleuman venture LAN kalayan rupa saklar, ngawasan VLANs, ngarancang OSPF na EIGRP, karya jeung Kamampuh jaringan, kauntungan awan na nalungtik complexities jaringan pikeun gampang operasi jaringan.

CCNA latihan ku hiji ngadegna kalawan notoriety sarta pangalaman mangrupakeun hal nu halah condong ka arah sarta nyokot. Organisasi kawas - "Koenig Leyuran" anu gaduh pangalusna di tangerang husus kelas na kantor certifications pikeun hopefuls, understudies, sarta ahli, dina sagala advancements jejaring teh kaprah diperlukeun comprehensively. Aranjeunna mibanda leuwih ti 300 dikonfirmasi mentors anu ahli di wewengkon maranéhanana. "Koenig Leyuran" nu diteuteup salaku panaratas sakuliah dunya di tangerang jejaring. Aranjeunna nyokot sanggeus bergeser métode latihan ti kelas lugas jeung pangalaman téater, jeung ngirim mentor anu di koridor gathering Anjeun. Sagala individu anu keur neangan pikeun pagawean cemerlang dina jaringan, ti fledgling ka ahli bisa meunangkeun sertifikasi CCNA ti aranjeunna.

Paling dipikaresep ngabogaan hal minangka tambahan bolster Kamampuh Anjeun tally di dunya bisa diduga agrésif ieu sareng kalawan Wasalam ka industri jejaring éta kitu pisan dasar boga hal ngeunaan diurutkeun éta. Éta ngan saukur lain sertifikasi nu gawéna tapi rada Sajaba éta aptitude, instruksi, astuteness, data jeung anu wawasan anu bakal tetep anjeun payun na éféktif dina sagala kaayaan situasi jejaring. Nalika anjeun sertifikasi CCNA rengse anjeun dicaritakeun sacara internasional paduli dialék jeung hindrances topographical. Anjeun ogé giliran kana wellspring data jeung pikiran anu lamun sumebar di bearing bener bakal teu ngan asosiasi kauntungan dina nyieun organisasi gainful Sajaba bakal untung jalma anu aya hubungannana sareng anjeun sadayana ngaliwatan organisasi. Achieving a sertifikasi CCNA kitu, ekstrim acan produk organik eta infers anu nyata amis sarta bakal mere Anjeun kasempetan pikeun mopohokeun unggal salah sahiji troubles. Konon aya euweuh wawasan bencong tina prestasi kumaha oge dina realm of jejaring aya pasti salah - yén teh sertifikasi CCNA.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!