Blog

Sertifikasi Kolaborasi CCNP
28 Jun 2017

Hirup penting pikeun Nyaho ngeunaan sertifikasi Kolaborasi CCNP

Sertifikasi Kolaborasi CCNP

Karir Oportunity dina IT

CCNP sertifikasi Kolaborasi:Kudu surging of spesialis sarta multiplication of professional battling pikeun diurutkeun comparable of assignments geus dibawa mudik teken ngukur anyar jeung indikator. Ieu leuwih dasar dina industri IT mana Kaayaan éta pisan telenges, kusabab kamajuan ngembangna rutin bisnis sagala dina sakabéh. Hiji kudu, sasuai, jadi judgmental bari milih hoisting abilities tur tekad of certifications sarta kursus maranéhanana halah jadi diadegkeun dina salaku éta.

sertifikasi Cisco

The certifications paling bergengsi di bisnis IT anu Cisco certifications jeung maranéhna mibanda struktur dicirikeun pikeun confirming jalma. Piramida maranéhna butuh sanggeus boga tingkat jeung tingkat petikan di dasarna, trailed ku tingkat Mitra, dina éta titik tingkat Profesional, salajengna nyaeta tingkat Ahli pamungkas di luhur ieu teh tingkat arsiték. Kumisan ti tingkat bagian unggal tingkat boga éksténsif salapan certifications na understudies kudu diajar tur écés unggal tingkat. The certifications di maranéhna are- gerakan suksesi

  • awan
  • usaha ngagabung
  • data Center
    • rarancang
    • industri
    • Routing and Switching
    • kaamanan
    • Service Provider
    • Nirkabel

tingkat

Unggal tingkat piramida boga bagian na maén sarta ngalibatkeun hiji inovasi séjén pikeun nyugemakeun anu prerequisite propil pagawean béda. Nu leuwih luhur nu buka di tingkat aptitude Anjeun raises na propelled kursus hone kaahlian jejaring Anjeun. The 'Profesional Level' boga handap certifications -

  • CCDP
  • CCNP awan
  • CCNP Kolaborasi
  • CCNP Data Center
  • CCNP Routing and Switching
  • CCNP Kaamanan
  • CCNP Service Provider
  • CCNP wireless
  • CCNP Kolaborasi - Tingkat Advanced

CCNP Kolaborasi mangrupa program sertifikasi karya disetir jeung latihan rengse, remembering, pikeun ngaronjatkeun wawasan anjeun sarta pangabisa pikeun nepikeun 'esteems Usaha'. Pikeun naon organisasi jejaring IT prestasi bisnis kalawan ngembangkeun mangrupa kabutuhan mutlak tur CCNP Kolaborasi leungeun maneh ihwal eusi ieu ngawangun viability usaha gabungan pakaitna anjeun.

Anjeun tiasa ngalakukeun sertifikasi ieu sanggeus culmination nu diperlukeun di sertifikasi CCNA Kolaborasi penting atawa sertifikasi CCIE. The dibéré bareng nu latihan prescribed anjeun kudu ngalaman

  • Executing Cisco IP Telephony jeung Video, Bagian 1
  • Executing Cisco IP Telephony jeung Video, Bagian 2
  • Nalungtik Cisco IP Telephony jeung Video
  • Executing Cisco Aplikasi Kolaborasi

The ngalengkepan anu pamariksaan anjeun kudu clear-

  • 300-070 CIPTV1
  • 300-075 CIPTV2
  • 300-080 CTCOLLAB
  • 300-085 CAPPS

Handap ka titik dipikaresep ti pamariksaan:

Ujian - Lilana - Jumlah Patarosan

  • 300-070 CIPTV1 - menit 75 - 55-65
  • 300-075 CIPTV2 - menit 75 - 50-60
  • 300-080 CTCOLLAB - menit 75 - 55-65
  • 300-085 CAPPS - menit 75 - 55-65

CCNP Kolaborasi Ujian Policies-

  • Jalma anu 18years atawa luhur anu mumpuni pikeun ujian teh.
  • Test fokus validates arsip jeung poto komputerisasi jeung tanda maju, Kitu ogé, dua ID photograph-endorsed pamaréntah. (Kalayan teu kurang ti hiji tanda conveying).
  • Jalma dwelling di bangsa resep - Kuba, Iran, Suriah, Koréa Kalér sarta Sudan anu diwatesan tina ujian ieu.
  • Skor anu accounted pikeun on web tur anu accounted pikeun Mayar saeutik heed maot atanapi fizzle.
  • A fizzling harepanana kudu diuk kedap keur lima poé jadwal nepi ngareubut balik ujian.
  • Saatos éféktif pagawean ujian éta laporan skor engraved jeung photograph komputerisasi tina harepanana téh dikaluarkeun.
  • Anjeun tiasa lagu sateuacanna, status na titik dipikaresep ti sertifikasi jeung - Cisco certifications nyukcruk System.

Recertification usaha CCNP ngagabung

sertifikasi nyaeta sah pikeun lila jeung bisa recertified ku jalan ngalirkeun salah sahiji followings méméh tanggal kadaluarsana tina ujian nu:

  • Ayeuna 642-XXX ujian / 300-XXX Profesional-tingkat,
  • CCIE ayeuna ditulis Ujian,
  • CCDE ayeuna diwangun / turun ka Ujian bumi
  • CCAr papanggih.

Paling vital sadaya nyaeta neangan sanggeus sertifikasi jeung latihan ti Cisco Learning Rakan dirékam kawas - "ANAK"Anu nawiskeun kursus Cisco paling anyar, refreshed na superlative pikeun professional jejaring.

Tempo ogé: CCNA sertifikasi - KOMUNITAS Guide lengkep

CCNP Training

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!