Blog

Czech-v10
27 Mar 2018

CEH v10 Naon anyar? Certified sertifikasi hacker etika v10 ngumumkeun

/
dipasang Ku

CEH v10 ngumumkeun, Kursus Hacking etika

EC-Déwan geus dilaporkeun ka CEH v10 - pelepasan kasapuluh tina sertifikasi hacker etika Certified pamingpin.

Divulged diantara apdet kolosal lianna di skala nu tihang unscalable kapasitas cyber webinar, CEH v10 nandaan bagian sejen keur sertifikasi sakumaha eta intends tetep nepi status salaku sertifikasi Hacking etika pangalusna di dunya.

The CEH mana deui 2003 na geus refreshed rutin bisa nangkep advancing kamajuan. Salaku pamutahiran, anu sertifikasi CEH panungtungan refreshed di 2015, jeung dispatch tina CEH v9. Anyarkeun Ieu dimekarkeun kuantitas modul ka 18 tur dibere hiji sorotan langkung menonjol dina komputasi disebarkeun.

Tutup ku accomplices séjén EC-Council, Firebrand indit ka webinar deklarasi méré understudies kami kahiji maranéhanana nyandak gander hiji di ieu apdet kritis.

Naon anyar dina CEH v10?

EC-Déwan ieu lajengkeun kana refresh CEH minuhan requests tina usaha leuwih dunya. Ieu naon anyar dina CEH v10:

  • A modul dina Internet ngeunaan Hirup (IoT) kaamanan
  • bahan evaluasi kelemahan Redesigned
  • Hiji tekenan kana vektor serangan awan, AI na Mesin Learning
  • Presentasi tina Praktis CEH
  • Dina lampu tina resiko raising gadget IoT unsecured - kawas serangan botnet Mirai 2017 urang - CEH v10 baris hadir modul sejen concentrating on Internét tina Hirup (IoT) kaamanan.
  • modul ieu bakal ngajangkepkeun ahli jeung informasi maranéhna kudu nguji, ngirim jeung nungkulan kaamanan gadget IoT.

ceh-v10-nuhun-anyar

Bentuk anyar CEH Kitu ogé baris hadir diropéa eusi powerlessness pangajen. meunteun Defenselessness mangrupakeun komponén dasar tina Hacking hirup-siklus na v10 bakal dilegakeun profundity tina ujian pamakéan kalemahan dina kondisi asli. Understudies bakal nutupan Alat diperlukeun pikeun evaluate sistem, instrumén hacker ngagunakeun na kumaha settle vulnerabilities.

Ahli bisa ngaharepkeun hiji sorotan dimekarkeun dina serangan rising vektor, sarupa jeung advancements awan, AI jeung learning mesin. Understudies bakal angin nepi tempo AI na Mesin Learning langsung appraisals helplessness kalawan tujuan tungtung ka hansip ngalawan serangan malware.

The CEH v10 Kitu ogé bakal Ngenalkeun understudies jeung prosés panalungtikan malware - téhnik pikeun mutuskeun dina usefulness, lahirna jeung efek malware liwat figuring kaluar.

Ujian CEH anyar ngajaga up hiji organisasi ngalelep teu bisa dibédakeun tina karuhun na:

  • Jumlah Patarosan: 125
  • Test Lilana: 4 Jam
  • Test Format: pilihan ganda
  • Test Pangiriman: ECC ujian Témbongkeun
  • Ujian Rarangkén Hareup: 312-50 (ECC ujian), 312-50 (VUE)

Naon nu CEH Praktis?

Hacker etika nu Certified (Praktis) mangrupa pengembangan tina sertifikasi CEH. Ieu hiji ujian tambahan sarta discretionary, diaksés nepi pesaing expecting mun demonstrate informasi mangpaat ku cara nerapkeun aptitudes maréntahkeun jero CEH ka tantangan kaamanan certifiable.

Dina kasempetan kaluar nu boga CEH, anjeun bakal boga kapasitas diuk ujian na EC-Déwan ngajukeun ieu bakal nguji kana titik tina kurungan tina Kamampuh understudy maranéhanana sacara. Ujian Praktis nyaéta tés 6-jam teleb dimaksudkeun pikeun niru jaringan perusahaan asli ku ngamangpaatkeun live maya mesin, jaringan sareng aplikasi.

The CEH Praktis ujian téh misah ka ujian CEH arus jeung mangrupa panto kabuka pikeun understudies tetep fabricating wawasan maranéhanana. Ka angin ngahiliwir ngaliwatan uji nguji ieu, anjeun bakal kudu:

  • Témbongkeun dina pamahaman ngeunaan vektor serangan
  • Nedunan scanning jaringan ngakuan mesin hirup jeung rawan dina jaringan.
  • Nedunan OS banner lawan, administrasi, sarta idéntifikasi klien.
  • Nedunan kerangka Hacking, steganography, serangan steganalysis, sarta panutup lagu.
  • Ngakuan sarta ngagunakeun inféksi, cacing komputer, sarta malware mangpaatkeun sistem.
  • Nedunan pakét sniffing.
  • Ngakibatkeun hiji campuran tina web server na serangan aplikasi wéb kaasup diréktori traversal, parameter tampering, XSS, jeung saterusna.
  • Nedunan serangan infusion SQL.
  • Nedunan sorts has serangan kriptografi.
  • Nedunan ujian kelemahan ngakuan klausa kaamanan ngewa dina sistim jaringan, susuratan yayasan sarta tungtungna pakaitna obyektif urang

The titik CEH Praktis ujian dipikaresep téh:

  • Jumlah tantangan Praktis: 20
  • jam 6: panjang
  • Diakses: Aspen - iLabs
  • Test Format: iLabs Cyber ​​Range
  • Ngalirkeun Score: 70%

Kumaha carana abdi tiasa nyokot CEH v10?

Bari anjeun teu bisa balik nepi ngalawan jeung ngalengkepan CEH v10 acan, ANAK ayeuna pindah ka gabung dina program atikan anyar kana quickened kursus CEH. Cicing katala pikeun hiji tanggal ngurangan resmi pikeun CEH v10.

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!