Blog

sertifikasi ccna cisco
16 Nov 2017

hal 5 anjeun kudu nyaho ngeunaan Cisco CCNA sertifikasi

Sertifikasi Cisco CCNA

Waktos sareng karya getol nempatkeun kana procuring sertipikat profésional dependably ends nepi kabawa gainful dina ngajalankeun panjang. Sertifikasi Cisco CCNA hiji program sapertos nu tiasa ngabantu mastikeun abilities profésional hiji jalma di wewengkon husus sarta ngabalukarkeun rojongan pagawean ka tingkat handap.

Naon sertifikasi CCNA?

CCNA ieu condensed sakumaha Cisco Certified Network Mitra, program sertifikasi timer spellbinding. Di titik nalika manusa geus éféktif diala kualifikasi, maranéhanana anu diteuteup salaku hiji pinter dina administrasi sistem na abilities patali.

Tes sertifikasi ieu dipariksa jeung dibere ku sungut IT kaprah Cisco. Tempo cara nu praktis na unggal Industri merlukeun pangatur arrangements, kualifikasi geus diala Prévalénsi pisan diantara professional IT na mangrupakeun standout antarana program sertifikasi paling ogé dipikawanoh konsistén.

Jenis Topik anu sapotong tina sertifikasi Cisco CCNA?

Bari program nu geus di sabudeureun pikeun sababaraha taun ayeuna, organisasi Cisco nu tukangeun program sertifikasi ieu ngajaga dina berkembang ngarobah subjék kalawan tujuan anu aranjeunna hadé jas ngarobah pola industri.

A redesign noteworthy ieu dipigawé dina 2013 taun nalika aranjeunna diwangun nepi rupa pagawean ujian hususna sangkan professional boga sababaraha kaahlian dina rentang tangtu. A jumlah 9 téma beragam CCNA anu ayeuna diaksés sarta anjeun bisa nyokot topik husus bener dina panempoan tujuan ka hareup Anjeun.

CCNA Awan - subjek emphatically concentrates on advancements awan, stockpiling na arrangements awan Cisco. Kalawan inovasi awan meunang janten noticeably umum, ieu diteuteup salaku hiji aliran signifikan ku loba takers test.

CCNA Kolaborasi - Professional bisa dipake dina komunikasi IP, sawah pangatur tiasa milih Kolaborasi nu tangtu tebih ngahontal ngawengku inovasi béda dicirikeun ku sora, data, video jeung aplikasi portabel.

CCNA Cyber ​​ops - The sertifikasi nalika réngsé nunjukkeun profésional saha master kaamanan cyber dilengkepan pikeun overseeing kaamanan maju hiji pakaitna.

CCNA Data Center - Jejer shrouded di test husus ieu incorporates numuwuhkeun pusat data, perencanaan sistem, administrasi data, ngajaga nepi gear jeung hardware.

CCNA Industrial - sertifikasi teh nyandak hiji jalma pikeun ngarti administrasi sistem JEUNG KOPERASI diperlukeun pikeun éféktif ngajalankeun yayasan industri kaasup minyak, gas, listrik sarta wewengkon assembling.

CCNA Routing and Switching - Subjek puseur nu Cisco concentrates on - éta hiji kabutuhan mutlak kudu akreditasi pikeun sakabéh sistem ngawangun sarta mangrupakeun uji fundamental sagala sistem profésional tiasa nyandak up.

CCNA Kaamanan - Sing saha jalma nu rengse program ieu affirmed mun gaduh informasi nyukupan di securing data, observasi diakses anak, babagi jeung bisa ngabantu ngumpul hiji yayasan canggih ditangtayungan pikeun industri.

CCNA Service Provider - kursus rengse ku jalma anu dianggo pikeun enlist sakumaha spesialis sistem pikeun mantuan asosiasi sakumaha jasa a. Nepi ka rengse kursus, maranehna menta aptitudes beredar sarta péngkolan padet nu pola ayeuna di administrasi sistem.

CCNA Wireless - Kabéh aptitudes sistem wireless administrasi inovasi patali nu ensured lamun rengse profésional test ieu éféktif. Aranjeunna dina muatan tina nyusun, observasi kualitas tanda na nyetel kerangka nirkabel nu aman.

Naon biaya nyandak up a ujian sertifikasi Cisco CCNA?

Tiap ujian sertifikasi CCNA halah jadi endeavored éksklusif. Cisco ngabogaan netep ongkos ujian CCNA tina $ 295 per ujian. estimasi bisa turun naek dina panempoan distrik anjeun hirup di, ongkos robah na variabel béda. Éta astute mariksa situs resmi saméméh panawaran pikeun ujian.

Dimana i bakal bisa manggihan Panungtun ulikan CCNA bébas?

Ngajalajah bébas Panungtun ulikan CCNA leuwih web henteu sakumaha troublesome sakumaha maneh boga pamikiran. Aya sababaraha aset jeung panyadia ladenan test anu bisa masihan unggal salah sahiji Panungtun fundamental bébas biaya.

Bari ditambahan Panungtun ieu diaksés online salaku sambungan diundeur, dina YouTube tur ngaliwatan loka arah otoritas, anjeun ogé tiasa satuju kana nampa proyék sedeng ditawarkeun ku organisasi disangka. Agreeing narima kursus sapertos mantuan ménta paling panganyarna Panungtun ulikan CCNA sakumaha penting pikeun nanaon biaya na pitulung profésional pikeun trainers anu geus éféktif jadi tés Cisco.

Kumaha rencana pikeun ujian sertifikasi CCNA?

Sateuacan Anjeun nyandak up test, nya eta pentingna pikeun nyadar yén euweuh dasar kualifikasi nyandak test pikeun hiji harepanana. Mangkaning, nu CCNA Routing and Switching mangrupa dasar pikeun tiap ujian lianna. Hal ieu ditempo salaku considerably kirang nuntut na bakal ngaktipkeun Anjeun mupus ujian leuwih troublesome.

Kalawan salapan zona Spésialisasi beragam kasampak leuwih, anu odds of clearing ujian ngandelkeun kana kumaha pisan ngalaman anjeun di wewengkon ieu.

CCNA kelas instruksional na modul anu fundamental jeung ngarti silabus hadé saméméh endeavoring ujian

Mémang, sanajan hiji profésional IT anu boga waktu anu pohara lila tina involvement di sawah halah mertimbangkeun perusing Panungtun tur ngarti rarancang panalungtikan. Bakal ngaktipkeun salah mun cocog di bagean primér.

Candak up loba ujian prakték, éta cara paling ngusulkeun. Eta mantuan ngasah aptitudes anjeun, nepikeun jawaban gancang sarta bakal nangtukeun anjeun nepi ka candak ka tungtung test taun tanpa perasaan hariwang.

test teh diarahkeun pikeun jumlah 1000 brings up sahiji nu kedah skor 825 cocog.

Teu kurang ti, 30 menit halah jadi spent dinten ku dintenna pikeun peruse buku sakumaha learning hypothetical mangrupa dasar pikeun procure Anjeun sertifikasi CCNA. Dina kasempetan kaluar nu manggihan salah sahiji mata pelajaran troublesome, mertimbangkeun investasi deui tanaga atawa gabung a ngadegna Nyiapkeun dipercaya. Ngajalajah tés bébas dina web tur bagean aranjeunna minggu ku minggu.

Contrasted kalawan sababaraha program sertifikasi profésional sejen, CCNA ku Cisco ieu diteuteup salaku hiji troublesome dina grounds nu merlukeun jalma anu boga loba turun ka bumi sarta ogé informasi hypothetical dina widang maranéhanana sakongkolan rasiah. Bisi wae, nalika anjeun bunuh diri mun ngarti kana gagasan jeung nyandak sanggeus desain ulikan ajeg, éta considerably basajan pikeun ngajawab inquiries di test asli.

Sajaba ti éta, organisasi nyata sabudeureun dunya téh terus néangan pangatur professional dijamin gabung group maranéhanana. Jadi hiji nirkabel design administrasi sistem, master kaamanan atawa administrator puseur data, broadened bagian karya masihan hiji pilihan pagawean éksténsif. Potensi aktivitas sarta pagawean ngembangkeun masihan ku Ciscosertifikasi CCNA bener legitimizes waktu spent dina netepkeun diri nepi pikeun ujian.

Pelatihan Cisco

In Just 5 Days
enroll Kiwari

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!