Blog

28 Dec 2016

8 penting CISCO CCNA Pelatihan & Cisco certifications

/
dipasang Ku

CISCO CCNA Pelatihan & Cisco certifications

Cisco CCNA teh pelopor sakabéh di IT nu mantuan organisasi grab Chances tina isukan ku demonstrating yén hal astounding bisa lumangsung nalika anjeun panganteur di beforehand detached.

Di Cisco klien ngamimitian hirup kaluar na sapotong vital DNA urang geus nyieun asosiasi klien enduring sarta gawé bareng aranjeunna ngakuan syarat maranéhanana sarta masihan arrangements yén bolster karaharjaan maranéhanana.

Pamanggih arrangements keur dipingpin ka alamat tantangan klien tinangtu geus kalawan Cisco saprak inisiasi na. A sababaraha Ilen Bosack na Sandy Lerner, duanana gawe Stanford University, diperlukeun pikeun surélék silih ti workplaces misah maranéhna situated di sagala rupa struktur acan éta teu bisa kusabab deficiencies inovatif.

Hiji inovasi kudu dirancang pikeun ngatur lingkungan dissimilar; jeung salaku konsekuensi unraveling test maranéhanana - nu switch multi-konvénsi ieu katimu.

Sababaraha Cisco CCNA Pelatihan Kursus & certifications anu disebutkeun di handap ieu:

1. Pelatihan IPv6 boot Camp

Diagram The Perkenalan mun IPv6 Bootcamp (IPv6) Latihan Cisco asup kuliah Paménta dimaksudkeun pikeun mantuan understudies anu ayeuna acquainted jeung IPv4 tending ka na routing ka ngarti nu distinctions kalawan IPv6 tending ka na routing.

Tangtu dimimitian ku clarifying nu IPv6 tending kana struktur, sarta ogé sababaraha Konvénsi anyar dina IPv6 yén supplant Alamat Resolusi Protocol (Dukupuntang) jeung Cim Inangna Konfigurasi Protocol (DHCP, contona, IPv6 tatangga Papanggihan Protocol (NDP).

sorts has lokasi IPv6 nu nalungtik kalawan tujuan anu tiasa angka kaluar kumaha carana ngarasa nu jelas beda antara IPv6 multicast, panganteur caket dieu, jeung alamat unicast.

Kaliwat tending mun, modul ieu ogé Ngenalkeun understudies kalawan IPv6 dibere rékaman sarta routing fundamental jeung Routing Émbaran Protocol (alm) pikeun IPv6 (RIPng) jeung Buka shortest Path Kahiji (OSPF) pikeun IPv6 (OSPFv3).

IPv6 boot Camp Target pamiarsa:

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun ahli husus nu merlukeun hiji pamahaman anu leuwih profound of IPv6.

Tujuanna IPv6 boot Camp Kursus:

Di hudang pagawean Tangtu ieu, anjeun halah boga kapasitas ka:

  • Ngonpigurasikeun IPv6 sakuliah dunya sarta swasta alamat on interfaces switch
  • Nalungtik operasi autoconfig jeung kumaha watchword eui-64 pangaruh teh panganteur ID © 2016 Cisco ogé offshoots na.
  • Ngaduga organisasi sambungan wewengkon padumukan Gajah Mungkur panganteur
  • Paké ngahasilkeun troubleshoot mun ningali commercials switch na panyingkepan tatangga sanggeus hiji ping IPv6
  • Ngonpigurasikeun OSPFv3 ngamangpaatkeun sababaraha wewengkon, contona, zona squat na Bulan teu bener thickset (NSSA)
  • Ngonpigurasikeun OSPF tatanggana leuwih mangrupa sababaraha meunang nonbroadcast mun (NBMA) mindahkeun outline ngatur
  • Ngonpigurasikeun RIPng pikeun IPv6
  • Nedunan redistribution bidirectional pikeun OSPFv3 kana RIPng

IPv6 boot CampPrerequisites tangtu:

Samemeh ngalakonan Tangtu ieu, anjeun halah boga kapasitas pikeun ngalakonan ngalengkepan:

  • Ngajelaskeun ngatur dasar sarta nyusunna LANs lugas
  • Ngadegkeun kasadiaan Internét
  • Gaduh sertifikasi CCNA®, atawa proportionate
  • Ngonpigurasikeun, layar, sarta nalungtik alm, IGRP ditingkatkeun (EIGRP), sarta OSPF
  • Ngajelaskeun IPv4 design parsél
  • Ngajelaskeun Internet Control Pesen Protocol (ICMP) jeung Dukupuntang

2. Nerapkeun Cisco Multicast v2.0

The ngalaksanakeun Cisco Multicast (MCAST) v2.0 tangtu mangrupakeun pendidik lima dinten drove tangtu ngawengku kabutuhan poko tina IP multicasting nu incorporates aplikasi multicast, sumber, panarima nu sejen, administrasi agrégat, sarta IP multicast routing Konvénsi, (contona, Protocol Pranata mangsa Multicast, PIM) garapan jero wewengkon pangaturan solitér (intradomain). Isu kaayaan LAN disilihtukeurkeun na multicasting IP padet nu aman teuing.

kursus mere jawaban husus pikeun arrangements lugas of IP multicast jero hiji supplier atanapi klien ngatur. The program atikan méré rarancang jeung ngungkulan aturan pikeun pamakéan ti IP multicast on saklar Cisco. The Labs masihan understudies leungeun-on pangalaman diperkirakeun éféktif ngirim IP multicast.

Nerapkeun Cisco Multicast v2.0 Kursus Tujuanna:

Saatos pagawean Tangtu ieu, learner bakal boga kapasitas papanggih ieu target umum:

  • Hadir IP administrations multicast, ka assess model mangpaat tina IP multicasting jeung advancements némbongkeun dina IP multicasting, ngakuan kauntungan multicast IP na provisos patali, sarta mutuskeun sorts béda tina aplikasi multicast kalawan tujuan tungtung husus pikeun ngarti kana IP modél teoritis multicast na nya lapisan lokasi multicast kana informasi nyambung alamat lapisan, sarta rundown instrumen pikeun constraining multicast aliran dina domain LAN.
  • Hadir Protocol Pranata mangsa Multicast mode inadequate (PIM-SM) salaku paling ayeuna adaptable IP multicast routing konvénsi nyandak dina standar operasi konvénsi sarta elemen halus, meunang teu nyaman jeung determinism diasupkeun kalawan Konvénsi multicast mode scanty, sarta ngatur sarta ngirim PIM- SM dina IP kompléks multicast ngatur organisasi.

Nerapkeun Cisco Multicast v2.0 kabutuhan poko:

Informasi jeung aptitudes yén learner a kudu boga sateuacan bade tangtu ieu téh salaku per di handap:

  • Cisco Certified Network Mitra (CCNA) sertifikasi.
  • Dianggo pamahaman sarta susunan abilities pikeun saklar Cisco na saklar LAN.
  • Executing Cisco IP Routing (jalur).

3. CISCO UCS

The Cisco Data Center hasil ngahijikeun Tatar komputasi Rojongan Spesialis dimaksudkeun pikeun nguji informasi hiji learner ngeunaan dasar tina Cisco hasil ngahijikeun Tatar komputasi System jeung kapasitas maranéhna pikeun actualize lingkungan Data Center virtualized. Cisco Data Center hasil ngahijikeun Tatar ahli komputasi Rojongan Spesialis bakal Kitu ogé jadi diusahakeun dina bagian dibéré bareng:

  • Actualizing nu Cisco hasil ngahijikeun Tatar komputasi System B jeung C Series
  • Cisco hasil ngahijikeun Tatar komputasi System dina routing kalakuan server tegalan jeung ngaganti kerangka
  • Motong ujung Cisco Nexus item kulawarga.

4. CISCO CCNP Routing na switching

Cisco Certified Network Profesional (CCNP) Routing and Switching sertifikasi approves kapasitas ngatur, actualize, mastikeun tur nalungtik caket dieu jeung jaringan venture lega wewengkon sarta dianggo cooperatively kalawan otoritas dina motong kaamanan ujung, sora, jauh jeung video arrangements.

The CCNP Routing and Switching sertifikasi nyaeta cocog pikeun jalma anu aya kirang ti sataun ti patepungan administrasi sistem na anu disiapkeun pikeun propel aptitudes maranéhanana sarta dianggo autonomously on arrangements sistem kompléks.

The individu anu geus dilakonan CCNP Routing and Switching geus exhibited nu abilities diperlukeun dina bagian bisnis badag, contona, ngatur desain, bolster ngawangun, frameworks desainer atanapi ahli sistem.

The routing jeung konvénsi switching informasi ti sertifikasi ieu bakal masihan hiji ngadegna enduring sakumaha aptitudes ieu kitu pertinent dina jaringan fisik kiwari jeung virtualized ngatur unsur isukan.

CISCO CCNP Routing na switching Syarat:

Penting Cisco CCNA Routing and Switching sertifikasi atawa Cisco sertifikasi CCIE bisa balik ngeunaan salaku hiji penting.

5. CISCO CCNA Routing and Switching

Salaku usaha nampanan nuju model dumasar controller, anu bagian sarta aptitudes diperlukeun sahiji ahli Sistim puseur anu advancing tur leuwih fundamental ti wae sejenna dina mémori panganyarna.

Rencana pikeun sistem move ieu, nu CCNA Routing and Switching sertifikasi moal ngan diatur anjeun nepi jeung learning of advancements foundational, acan ngajamin anjeun tetep pertinent kalawan susunan aptitude diperlukeun pikeun appropriation of motong inovasi ujung.

6. CCNA Sora

The Cisco Certified Network Mitra sora (CCNA sora) approves pakaitna informasi tingkat tur aptitudes diperlukeun pikeun ngadalikeun sora a ngatur. The sertifikasi Cisco CCNA Sora affirms yén kamampuh diperlukeun disetél pikeun bagian penjajahan hususna dina kamajuan sora, contona, sora kamajuan sirah, spesialis sora, sarta diréktur sora. abdi

t approves aptitudes dina inovasi VoIP, contona, IP PABX, komunikasi IP, handset, nelepon kontrol, sarta arrangements pesen telepon.

The CCNA Sora survey sertifikasi aptitudes sarta informasi dicirikeun ku Communications Manager Cisco hasil ngahijikeun Tatar. Hal ieu sacara normal garapan ku asosiasi vast, contona, pamaréntah, organisasi badag, sarta universitas.

Leuwih ti éta, CCNA Sora survey sertifikasi abilities and Learning dicirikeun ku Cisco CallManager Express (CME) jeung Cisco Talagasari Express (cue) arrangements rutin garapan ku sedeng jeung saeutik asosiasi, contona, organisasi jeung kaayaan wawakil 2,000, organisasi ritel, sarta sakola saeutik kawasan.

Syarat CCNA Sora:

Sagala penting Cisco CCENT, CCNA Routing and Switching atawa Cisco sertifikasi CCIE bisa balik ngeunaan salaku hiji penting.

7. CCNA ngungkulan - CCNP TSHOOT

ujian ieu confirms yén harepanana fruitful boga learning jeung aptitudes penting:

  • Ngatur jeung ngalaksanakeun upkeep baku dina venture kompléks steered na disilihtukeurkeun Jaringan
  • Ngagunakeun lila dumasar inovasi jeung cara ITIL-konsisten methodical nungkulan nedunan ngatur ngungkulan
  • Kursus ngalengkepan nyaéta latihan ngusulkeun pikeun ujian ieu.
  • Ngungkulan jeung Ngajaga Cisco IP Jaringan (TSHOOT)

8. Pelatihan CISCO CCNA Kaamanan

Cisco Certified Network Mitra Kaamanan (CCNA Kaamanan) approves pakaitna learning tingkat tur aptitudes diperlukeun pikeun ngamankeun jaringan Cisco.

Sareng sertifikasi CCNA Kaamanan, sistem pinter némbongkeun éta aptitudes diperlukeun pikeun ngawangun up a kerangka kaamanan, ngarasa bahaya na vulnerabilities ka jaringan, sarta bahaya kaamanan sedeng.

The CCNA Kaamanan modul atikan accentuates inovasi kaamanan puseur, ngadegna, ngungkulan jeung observasi gadget Sistim kasampak sanggeus uprightness, rasiah tur bisa diakses tina informasi na gadget, jeung kompetensi di advancements yén Cisco utilizes salaku bagian tina struktur kaamanan na.

CISCO CCNA Kaamanan Pelatihan kabutuhan poko:

Sagala CCENT sah Cisco, CCNA Routing and Switching, atawa naon baé sertifikasi CCIE bisa balik ngeunaan salaku hiji penting.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!