Blog

26 Dec 2016

5 Best Citrix Pelatihan Kursus-kursus & certifications mun Ngawangun Karir anjeun di Citrix

/
dipasang Ku

Citrix Kursus-kursus Pelatihan & certifications

Téhnologi Leyuran inovatifmangrupa salah sahiji Anjog Citrix Learning Center di India pikeun Pelatihan Citrix di Gurgaon, Bangalore, Purwakarta, Cirebon, Cimahi, Kolkata, Sukabumi, Noida & Pune India. Urang Nyadiakeun lengkep Citrix Pelatihan Leyuran kawas Citrix Pelatihan Online ogé Pelatihan tarumanagara di seluruh dunya kawas Inggris, AS, Australia Classroom Cimanuk, boot Camp Pelatihan jsb Dupi anjeun Siap Ngawangun Carrer anjeun kalawan Pelatihan Citrix Kursus-kursus & certifications

1. Administrasi CXS-203 Citrix XenServer 6.0

Dina kursus Citrix XenServer 6.0, understudies nu kdu jeung ngadegna penting adequately install, ngonpigurasikeun, ngatur, jeung nalungtik XenServer 6.0. Understudies Kitu ogé bakal angka kaluar kumaha carana ngonpigurasikeun hiji host Provisioning Layanan 6.0, sarta nyieun na ngawasan vDisks dina situasi XenServer. Ngagunakeun leungeun-on Labs, understudies bakal mangtaun nu abilities diperkirakeun ngonpigurasikeun nu Virtual Pindah disebarkeun (DVS) jeung Sajaba Workload balancing (WLB). Understudies Kitu ogé bakal nyieun sarta ngawasan Windows mesin virtual jeung pools asset nu maranéhna bakal disetel.

Kana consummation fruitful tangtu ieu, understudies tiasa:

  • Install sarta ngalaksanakeun XenServer
  • Jieun na Atur Jaringan
  • Konpigurasikeun Panyimpenan
  • Ngawasan jeung Ngajaga Mesin Virtual
  • Masang sareng Konpigurasikeun Provisioning Services
  • Ngawasan vDisks jeung Target Alat
  • Actualize Resource pools
  • Actualize nu Virtual Pindah disebarkeun (DVS)
  • Actualize Workload balancing (WLB)
  • Ngonpigurasikeun High kasadiaan
  • Ngawasan jeung ngungkulan XenServer

2. CXD 300 Deploying App na Desktop Leyuran kalawan Citrix XenApp na XenDesktop 7.5

Tangtu ieu furnishes understudies jeung abilities diperlukeun pikeun éféktif ngirim hiji sakabéh Citrix facilitated aplikasi tur susunan virtualization desktop di lingkungan Windows Server 2012 R2. Sadaya ngaliwatan Tangtu ieu, understudies bakal angka kaluar kumaha carana ngonpigurasikeun hiji domain anu incorporates nu Citrix bagéan ngalengkepan: XenServer, XenDesktop, Citrix Lisensi Server, MCS, PVS, Personal vDisk, StoreFront, NetScaler (ICA proxy, beban balancing, Analisis titik), sarta Citrix panarima. Kana tangtu consummation, understudies kudu kapasitas ka rancang a XenDesktop 7.6 préparasi lingkungan sans sarta nguji palaksanaan ka ngajamin yén sakabéh bagéan eusian tangtu tur kadua jero sarta luar tungtung klien bisa meunang ka aset XenDesktop éféktif.

Kana minuhan éféktif tangtu ieu, peserta didik tiasa:

  • Nyetél hypervisor nu
  • Nyetél bagéan yayasan
  • Nyetél bagéan XenDesktop 7.6
  • Ngonpigurasikeun aset XenDesktop 7.6 (Server OS mesin, aplikasi facilitated, sarta mesin Desktop OS)
  • Ngonpigurasikeun propil tur strategi
  • Nyetél Layanan Provisioning
  • Approve pamakéan éta
  • Nyetél NetScaler méré aksés luar ka aset XenDesktop 7.6

3. Administrasi CXA-206 Citrix XenApp 6.5

Citrix XenApp 6.5 Administrasi kelas instruksional méré ngadegna penting direksi nepi adequately konsentrasi sarta ngawasan aplikasi dina datacenter tur langsung nepikeun aranjeunna salaku administrasi keur klien anyplace. Peserta didik baris meunang Nyiapkeun pikeun masang jeung nyusun Citrix XenApp 6.5, Citrix panarima tur modul, sarta Sajaba ngagunakeun konsol managerial jeung alat pikeun ngonpigurasikeun aset, strategi, server na homestead setelan, printer, aplikasi virtualized sarta éta mung ujung gunung es nu.

  • Tema canvassed di tangtu ieu kaasup:
  • presenting XenApp
  • Authorizing XenApp
  • Masang XenApp
  • Konfigurasi nulis
  • Masang na Konfigurasi Web Interface na StoreFront
  • Conveying aplikasi sareng eusi
  • Citrix panarima
  • Aplikasi Streaming jeung App-V Pamaduan
  • ngarancang Kawijakan
  • Ngarancang beban Manajemén
  • Ngaronjatkeun pamaké Garapan
  • ngarancang Printing
  • XenApp Kaamanan
  • Tengetan XenApp
  • komponén tambahan

4. SSP-207 ngalaksanakeun Citrix NetScaler 10.5 pikeun App na Desktop Leyuran

Tujuan tangtosna ieu méré gagasan foundational tur ngadidik ka aptitudes penting sangkan ngaéksekusi, ngonpigurasikeun, aman tur layar hiji kerangka Citrix NetScaler kalawan NetScaler gateway di lingkungan virtualization desktop.

Tangtu ieu geus redesigned di panempoan datangna panganyarna tina item NetScaler (NetScaler rendition 11). Salaku sapotong pamutahiran ieu zat geus sagala beuki vigorously dipuseurkeun di sabudeureun éta usefulness NetScaler gateway ti iraha wae lianna, sarta nyertakeun komponén noteworthy dibere di NetScaler varian 11.

Tangtu ieu rencanana utamana pikeun understudies anu geus diwatesan atanapi henteu patepungan NetScaler kaliwat. Understudies kudu Éntri kana leungeun-on kagiatan di jero lingkungan lab maya. Tangtu ieu gumantung dina item Citrix NetScaler 11, acan ka abilities jeung gagasan dasar Milari anu dasar pikeun wangun item prior.

  • Kana pagawean fruitful tangtu ieu, peserta didik tiasa:
  • Ngakuan abilities na usefulness tina NetScaler
  • Netelakeun NetScaler penting ngatur rékayasa
  • Acquire, install, sarta ngawasan lisensi NetScaler
  • Ngabedakeun Kamampuh jeung usefulness of NetScaler gateway
  • Nyingkab kumaha SSL isused pikeun ngamankeun NetScaler
  • Ngonpigurasikeun konfirmasi pikeun klien dina NetScaler gateway
  • Ngaéksekusi persetujuan mutuskeun nu aset klien gaduh Éntri
  • Ngonpigurasikeun theNetScaler keur diakses tinggi
  • Koordinat NetScaler gateway kalawan Storefront atanapi Web Interface méré aksés jauh ka Web, SaaS sarta aplikasi serbaguna.
  • Actualize tumpukan nyaluyukeun jeung GSLB dina kerangka NetScaler
  • Redo kerangka NetScaler keur aliran gerakan sarta zat prerequisites tinangtu
  • Ngonpigurasikeun tungtung pituduh panalungtikan arah mutuskeun tingkat aksés pikeun gadget tinangtu
  • Empower aksés ka aplikasi jeung informasi keur asosiasi klien
  • Témbongkeun observasi sarta ngalaporkeun ngaliwatan alat logging NetScaler lokal
  • Ngonpigurasikeun NetScaler wawasan Center kana layar lingkungan virtualization desktop
  • Ngagunakeun apparatuses sarta prosedur prescribed pikeun nalungtik Sistim NetScaler na jaringan dasar isu
  • Ngakuan salah sahiji jenis abilities na usefulness tina panggung NetScaler SDX.
  • Ngakuan sistem administrasi atribut tina panggung NetScaler SDX.
  • Netelakeun jalan arah provisioning sarta organisasi NetScaler kajadian anu lumangsungna VPX dina mesin NetScalerSDX.

5. CNS- 205 Citrix NetScaler 10.5: kabutuhan poko na jaringan

Udagan tina Citrix NetScaler 11 kabutuhan poko na jejaring Tangtu biasana méré kaca gagasan foundational na abilities necessaryto actualize, ngonpigurasikeun, aman, layar, sateuacanna, tur nalungtik hiji kerangka Citrix NetScaler jero struktur administrasi sistem. Tangtu ieu diwangun utamana pikeun understudies anu geus konstrain atanapi henteu patepungan NetScaler kaliwat. Studentswill gaduh Éntri kana leungeun-on kagiatan di jero lingkungan lab maya.

Tangtu ieu gumantung dina item Citrix NetScaler 11, kumaha nu abilities jeung gagasan dasar Milari anu dasar pikeun wangun item prior. A modul discretionary on mesin NetScaler SDX nyantél kalawan fortification reenactment jalan kaluar.

Kana culmination fruitful tangtu ieu, peserta didik kudu kapasitas ka:

  • Ngakuan usefulness na abilities tina NetScaler
  • Netelakeun NetScaler penting ngatur rékayasa
  • Meunang, install, sarta ngawasan lisensi NetScaler
  • Netelakeun sabaraha SSL ieu garapan pikeun ngamankeun NetScaler
  • Ngaronjatkeun kerangka NetScaler for teu jaga nyokot gerak tur administrasi
  • Ngarobah kerangka NetScaler keur aliran gerakan sarta zat prerequisites tinangtu
  • Témbongkeun observasi sarta ngalaporkeun ngaliwatan alat logging NetScaler lokal
  • Ngagunakeun alat ngusulkeun sarta Sistem totroubleshoot Sistim NetScaler dasar sarta isu jaringan
  • Actualize inovasi NetScaler TriScale, cacah ngagolongkeun
  • Ngonpigurasikeun propelled tumpukan nyaluyukeun jeung GSLB onthe kerangka NetScaler
  • Ngabedakeun abilities, usefulness tur administrasi sistem atribut tina panggung NetScaler SDX
  • Netelakeun jalan arah provisioning sarta ngarahkeun kali NetScaler VPX dina aparat NetScaler SDX

Leave a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!