Blog

18 Jan 2017

Awan Awards ngaranan Red Hat JBoss EAP a finalis pikeun Best awan middleware of 2016-2017

Abdi upbeat babagi warta anu Red Hat JBoss perusahaan Aplikasi Platform mangrupakeun finalis dina 2017 Awards Awan, pajoang pikeun judul "Best platform-sakumaha-a-Service / Awan middleware". Urang téh dianggap geus dijieun kieu tebih dina prosedur tekad jeung antisipasi deklarasi nu Champ umum di masa depan teu jadi jauh.

Recalling leuwih naon we kaeusi Ditengah taun saméméhna, Kami astounded di sabaraha jauh kami geus datang. Ngan genep bulan deui, urang propelled salah sahiji platform greatest na paling disetir overhauls kami kalawan datangna JBoss EAP 7 salaku hiji ngadegna pikeun aplikasi kawin silang awan. Dinten, JBoss EAP teh kabuka sumber utama Java ee 7-konsisten server aplikasi. Urang maju platform pikeun situasi awan - utamana Red Hat OpenShift Wadahna Platform nu sorangan mangrupakeun Koswara 2013 Awan Awards - méré Java program désainer hiji tanjakan asup ka ngadaptar awan-lokal, microservices arsitéktur, compartments, sarta éta wungkul ujung tina gunung es, bari empowering aranjeunna tetep ngamangpaatkeun tur amplifying ayeuna ventures kerangka aplikasi maranéhanana.

Salaku per TechValidate katingal kana diangkat ku Red Hat di 2016, kasusah luhur confronting sababaraha divisi IT dinten ngasupkeun ongkos na nyorong tetep nepi yayasan aplikasi, sarta beurat kana ningkatkeun speed-to-pasar na Profitability desainer. Ka alamat kasusah ieu, asosiasi keur pangatur kapasitas maranéhna pikeun nepikeun diri bisnis jeung kamajuan pikeun Ngaiklan leuwih gancang ti oposisi ku cara Kopo pamutahiran sarta aplikasi kana awan pindah - sarta loba anu ayun mun JBoss EAP tetep endeavors ieu.

teguh Industri examiner IDC dikaitkeun kalayan Hat klien Beureum ngamangpaatkeun JBoss EAP mun institutionalize tur ningkatkeun endeavors pamutahiran aplikasi maranéhanana. The klien commended JBoss EAP pikeun mere hiji susunan savvy finansial nu empowers endeavors institutionalization maranéhanana sarta conveys dana diri sarta investasi leuwih warisan, arrangements ekslusif. The 2015 IDC nimbang, diangkat ku Red Hat, kapanggih yén asosiasi ieu dilakonan a 509 persen kauntungan quantifiable normal leuwih ti tilu taun, bari nyieun aplikasi 70 persen langkung keur unggal taun ku jam desainer 35.5 persen kirang per aplikasi nu sasuai of institutionalizing on JBoss EAP.

The angka anu luar biasa, sarta alamat di pangaruh positif yen JBoss EAP tiasa gaduh on organisasi klien '. Asalna ngeunaan kawas ieu, sarta jalan anu 100 persén responden ka TechValidate nalungtik ceuk aranjeunna bahagia sareng JBoss EAP, ngabantu ka ngabuktoskeun kana sateuacanna kami geus dijieun - sarta hasil karya urang ngalakonan tetep nu sateuacanna bade - kalawan JBoss EAP. Kami pleased jeung karya getol kami geus nempatkeun ka dibere titik ieu, sarta sakaligus leuwih, urang anu dianggap bisa katarima pikeun eta.

Sababaraha Kalolobaan penting Red Hat JBoss perusahaan Pelatihan & sertifikasi Kursus nyaéta kieu:

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!